ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ψηφιακό Χωριό Ηλιούπολης" ή δώσε και σε μένα "μπάρμπα"

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

"Ψηφιακό Χωριό Ηλιούπολης" ή δώσε και σε μένα "μπάρμπα"


Έως τώρα έχουν γίνει τρία ρεπορτάζ του site ilioupoligiaolous.gr  για το "Ψηφιακό Χωριό Ηλιούπολης" και φανταζόμασταν πως θα είχαν ελάχιστη τσίπα οι διοικούντες ή να διορθώσουν αυτή την μ@λ@κί@ και να την κάνουν λειτουργική ή να σταματούσαν ένα εγχείρημα που έτσι και αλλιώς δεν αρέσει ούτε στα μέλη της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας.

Και το λέμε αυτό γιατί ζωή να έχει απαριθμεί πάνω από 900 εργαζόμενους που μαζί  με τις οικογένειές τους τα μέλη της διοίκησης και τους διάφορους παρατρεχάμενους φτάνουν και ίσως και ξεπερνούν τους 6000 ! Άμα σε αυτούς βάλεις και προνομιακούς προμηθευτές και συλλόγους , συλλογικότητες και όσους επί τρία χρόνια δεν έχουν βγάλει ούτε μισή ανακοίνωση κατά της διοίκησης φτάνεις στο σημείο να πεις πως εντάξει οι "τύποι" είναι μετρ της κωλοτούμπας και κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για τα ΧΡΗΜΑΤΑ. 

Σε απλά ελληνικά και σύντομα γιατί οι φασίστες δεν καταλαβαίνουν και πολλά το site της Ηλιούπολης τους γράφει ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να "πετάτε" τα χρήματά μας ή τουλάχιστον στηρίξτε το εγχείρημά σας έτσι ώστε τα "πρόβατα" ή μάλλον οι "λύκοι" που σας ακολουθούν να είναι όχι 37 μόλις αλλά μερικές χιλιάδες! 

Διαβάστε εδώ και εδώ και εδώ  τα διαδοχικά ρεπορτάζ του site που πορεύεται με τον σταυρό στο χέρι σε μια πόλη που κινείται ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ επομένως αυτό δεν του ΩΦΕΛΕΙ! 

Δεν βαριέσαι την συνείδησή τους καθαρή να έχουν και την έχουν και ας μην τους απαντούν αυτή που έχουν χρέος γιατί δεν απαντούν σε αυτούς αλλά σε όσους τους ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. 

Εάν θεωρούν πως είναι λίγοι ας το θεωρούσαν και προεκλογικά το 2019 αφού πολλά στελέχη της νυν διοίκησης αναδείχθηκαν μέσα από τις αναρτήσεις του συγκεκριμένου site. 

Δεν βαριέσαι λάθη κάνουμε όλες και όλοι και τουλάχιστον κάποιοι τα αντιλαμβάνονται και αλλάζουν πορεία σεβόμενοι όλες και όλους εσάς που ανεύθυνοι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του δήμου ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ως πλειοψηφία αυτούς επιλέξατε να είναι καπετάνιοι και πλήρωμα στο καράβι της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας και έτσι μην γκρινιάζετε όταν αυτό θα βουλιάξει! 

Σήμερα απογοητευθήκαμε αρκετά από τον τρόπο λειτουργίας κάποιων... ( ας μην τα γράψουμε ακόμα) και αναλογιζόμαστε και ΔΗΜΟΣΙΑ εάν έχει αξία το να αναδεικνύουμε ως οι "τρελοί" του χωριού την ΣΑΠΙΛΑ. 

Χαιρόμαστε τουλάχιστον που δεν είμαστε πλέον ΜΟΝΟΙ μας ( ποτέ δεν ήμασταν αλλά έτσι το βλέπαμε) και που υπάρχουν και άλλοι να αναδεικνύουν τα φαινομενικά στραβά αλλά ιδιαίτερα κοστοβόρα εγχειρήματα μαθητευόμενων μάγων! 

Συνειδητά και έχοντας την συνείδησή μας ΚΑΘΑΡΗ στεναχωρούμε εχθρούς και φίλους αφού είναι ιδιαίτερα μοναχικός ο δρόμος της ερευνητικής δημοσιογραφίας και ενίοτε οδηγεί σε ΑΔΙΕΞΟΔΑ. 

Γιατί εάν είναι διεφθαρμένο το "χωριό" μας μην αναζητούμε "αγγέλους" διοικούντες άλλωστε και αυτοί ακολουθούν τις δικές σας επιθυμίες και το διαχρονικό ΑΙΤΗΜΑ σας "δώσε και μένα μπάρμπα"! 

Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε αύριο μεθαύριο να ξαναδώσουν κανένα ταλιράκι μην μαραθούν τα "τριαντάφυλλα" και χάσουμε τους επικοινωνιακούς μας συμβουλάτορες που θα στεναχωρηθούν από την "αλητεία" μας να αναδεικνύουμε απλώς την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Μια ΑΛΗΘΕΙΑ που σε αυτή την πόλη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ και ΕΚΒΙΑΖΕΙ όσους έχουν εδώ και χρόνια λερωμένη την φωλιά τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: