ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ στο πλευρό του εξαφανισμένου παπά Αντώνιου προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς και ανήθικους αναγνώστες τους για την ΑΘΩΟΤΗΤΑ του!

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ στο πλευρό του εξαφανισμένου παπά Αντώνιου προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς και ανήθικους αναγνώστες τους για την ΑΘΩΟΤΗΤΑ του!

Δύο διαφορετικές βρώμικες πένες της πόλης βγήκαν για να "αθωώσουν" τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ιερέα και παράλληλα να βγάλουν το ΜΙΣΟΣ τους για τα ΜΜΕ που αποτελούν χρόνια τώρα έναν θεσμό που όταν όλοι οι άλλοι υπάκουσαν σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ , δημιούργησαν ΗΡΩΕΣ. 

Έτσι σε εμάς δεν κάνει ουδεμία εντύπωση που "σπουδαγμένοι" επί ΧΟΥΝΤΑΣ και ευνοημένοι από ένα χθες που δεν θα θέλαμε να ξαναζήσουμε , βγήκαν να βάλλουν κατά των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων επειδή τάχα δεν σέβονται το τεκμήριο αθωότητας ενός κληρικού που αντί να υπερασπίσει το "θεάρεστο" έργο του κρύφτηκε αλλά όχι στις μεζονέτες που αγόρασε με τα δικά σας ΧΡΗΜΑΤΑ. 

Δεν έπεσε το ΤΖΟΚΕΡ στον πατέρα Αντώνιο και ούτε φυσικά η πρεσβυτέρα του κληρονόμησε κάποια αμύθητη περιουσία. Όλα θα βγουν από τα ΜΜΕ στην δική σας κρίση , και ας αφήσουμε όσους σας καλούν να κλείσετε τις τηλεοράσεις για να μην μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ , να ξαναμπούν στις τρύπες τους αμέσως μετά την προφυλάκιση ακόμα ενός ιερέα που δεν τίμησε το ράσο του. 

Την ώρα που η ίδια η Ελλαδική Εκκλησία υπό το βάρος των αποκαλύψεων άδειασε τον ρασοφόρο,  οι δικοί μας ΑΘΕΟΙ ή ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ επέλεξαν για ακόμη μια φορά να προσπαθήσουν να σας πείσουν πως ο παπάς συκοφαντείτε από τα "σκοτεινά" κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων! 

Εάν ο ιερέας δεν ήταν ΚΙΝΑΙΔΟΣ προφανέστατα και θα είχε κάνει κάτι από τον Μάρτιο του 2022 όταν έσκασε η πρώτη καταγγελία για την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 

Όμως και παρά το γεγονός πως εργαζόμενος της δομής Βόλου πήγε στις διωκτικές αρχές τον Αύγουστο του 2022 ο ίδιος προσπάθησε να συγκαλύψει τις καταγγελίες που δεν αφορούσαν κάποιον τυχαίο εργαζόμενο αλλά την "ψυχή" της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Βαρεθήκαμε από βολεμένους και διεφθαρμένους να βγαίνουν να κουνούν το δάχτυλο στα Ελληνικά ΜΜΕ , και θα πρέπει να αναλογιστούν πως στο θέμα της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν είναι τα μεγάλα  "συστημικά" ΜΜΕ όπως τα αποκαλούν που ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΑΠΟΔΟΣΗ ευθυνών,  αλλά προς τιμήν τους και όσα στηρίζουν κόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. 

Και βέβαια όσοι θεωρούν πως κάνοντας θόρυβο θα εμποδίσουν τις καταγγελίες απλώς είναι αφελείς και αγνοούν την οργή της πλειονότητας των φιλοξενούμενων των δομών που ζούσαν χειρότερα και από φυλακισμένους! 

Με τον παπά παραμένουν μερικά  ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΜΕ και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης μας που έτσι και κατέβουν υποψήφιοι δεν θα τους ψήφιζαν ούτε οι ΛΟΑΤΚΙ+ γιατί και αυτοί όπως όλοι μας θέλουν να έχουν το δικαίωμα της επιλογής. 

Ένα δικαίωμα που στερούσε ο "Άγιος" του Κολωνού στα γιουσουφάκια του! Και για τον λόγο αυτό διαμαρτύρονται έντονα οι δημοσιογράφοι γιατί δεν έχουν συνηθίσει σε εποχές που για να γράψεις κάτι έπρεπε να πάρεις την άδεια ενός δικτάτορα! 

Εάν δεν κατανοούν πως οι "παιδαγωγικές" μέθοδοι της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν συνάδουν με δυτικό κράτος αλλά με ΣΟΒΙΕΤΙΑ , και εάν θεωρούν πως επειδή περασμένες δεκαετίες υπήρχε μια άλλη "κανονικότητα" πρέπει αυτό να συμβεί και πάλι ως φάρσα ,να τους τονίσουμε πως έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Τις ίδιες που επιδεικνύουν και σε άλλα σοβαρά θέματα όπως αυτό της πανδημίας που οι ίδιοι δεν βλέπουν έστω και εάν χάνουν ακόμα και συγγενικά τους πρόσωπα! 

Ας απολαύσουν λοιπόν το "ξεβράκωμα" ενός ακόμα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ από τα ΜΜΕ και ας αφήσουν τις "ηθικολογίες" τους για αλλού. Άλλωστε εάν ήξεραν πόσο αγανακτισμένοι είναι οι αστυνομικοί που μαζεύουν τις καταγγελίες και εάν γνώριζαν τα ονόματα των δύο δικαστών που ανέλαβαν την υπόθεση τώρα θα είχαν βγάλει ήδη στον ΣΚΑΣΜΟ. Δεν μπορούν να κάνουν σπέκουλα με το θέμα αυτό ο παπάς τους είναι ΤΡΥΠΙΟΣ και χάνουν άδικα τον χρόνο τους. 

Άλλωστε εχθροί της Αστικής μας Δημοκρατίας μας παρέμειναν για πάντα , υπερασπιζόμενοι τον οιοδήποτε δικτάτορα διαφημίζοντας ανύπαρκτους αγώνες. Κρίμα που δεν έμεινε η χούντα που τους σπούδασε για να τους έχουμε σήμερα δημάρχους ή νομάρχες! 

Το θράσος τους είναι μεγάλο και κάθε φορά βρίσκουν πρόθυμους επικριτές που τους ενοχλεί το σήμερα , να φιλοξενούν τις ασυναρτησίες τους. 

Όχι κύριοι δεν έχουμε ΧΟΥΝΤΑ , ένας ανώμαλος παπάς είναι και πρέπει η Ελληνική Πολιτεία να τον τιμωρήσει. Δεν θα πληρώσει το πολιτικό σύστημα και την ΑΝΩΜΑΛΙΑ του πατέρα Αντώνιου,  ούτε φυσικά οι πολλοί θα πειστούν από τις ασυναρτησίες σας να παρουσιάζεται ως Ιησού ένα ΚΤΗΝΟΣ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: