ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η επίσημη παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της "Πατριωτικής Ένωσης" με ομιλητή τον πρόεδρό της Πρόδρομο Εμφιετζόγλου

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Η επίσημη παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της "Πατριωτικής Ένωσης" με ομιλητή τον πρόεδρό της Πρόδρομο Εμφιετζόγλου

 


Όλοι στο ROYAL OLYMPIC HOTEL (Στύλοι Ολυμπίου Διός), τη Δευτέρα, 14/11/2022, στις 7:00 μμ. Θα είναι η πρώτη επίσημη εκδήλωση που διοργανώνει η Πατριωτική Ένωση στην Αθήνα. Ομιλητής ο πρόεδρός της Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Μετά από πρόσκληση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος κ. Παναγιώτη Δούμα , συνεργάτες μας θα παραβρεθούν στην εκδήλωση και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι συμβεί

Η παρουσία μας εκεί δείχνει σεβασμό κυρίως στους αγώνες του κ. Δούμα στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο και δεν έχει καμία δική μας ανάμειξη με το νέο κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου. 

Άλλωστε στα δεξιά της ΝΔ υπάρχουν ήδη πέντε κόμματα τα οποία θα παλέψουν και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση για το 10%-15% όσων είναι ή δηλώνουν Εθνικιστές.  

Διαβάζοντας τα προγράμματα των κομμάτων αυτών και με δεδομένο πως εμείς έχουμε σαφή και ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της πατρίδας μας,  σίγουρα μόνο ένα θα προτιμούσαμε να ψηφίσουμε εάν και εφόσον αποχωρούσαμε αηδιασμένοι από τη ΝΔ. 

Επομένως η επιλογή μας να διαφημίσουμε το εγχείρημα αυτό είναι κυρίως συναισθηματικοί αφού θέλουμε να επιτυγχάνουν όσοι για δεκαετίες στάθηκαν δίπλα μας σε εποχές που ο εθνικισμός δεν ήταν της μόδας. 

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα τους οφείλουμε τουλάχιστον σεβασμό στην προσπάθεια που συμμετέχουν και βέβαια και οι ίδιοι θα κατανοήσουν εάν τους στηρίξετε με την ψήφο σας πως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ΘΕΣΕΙΣ ΕΘΥΝΗΣ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: