ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για μια πόλη που δεν έχει ΣΩΤΗΡΙΑ!

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για μια πόλη που δεν έχει ΣΩΤΗΡΙΑ!


  • Αφού κατάλαβε μέχρι και ο κος Δριμυλής πως κανείς δεν λέει που θα πάει το ΚΥΤ Υμηττού που ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις θέλουν τουλάχιστον στα λόγια να φύγει κάτι κάναμε τόσα χρόνια ως τοπικό ΜΜΕ που πάει κόντρα στο "κύμα".  Ένα "κύμα" που μας έφερε για δήμαρχο τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη ως την πιο ενδεδειγμένη λύση σε ένα "αντιδεξιό" μέτωπο που στην ουσία είναι ένα μέτωπο κατά της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ αυτής που λέει πως είτε αποδέχεται και υπηρετείς τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ είτε πας ΞΕΚΑΘΑΡΑ απέναντι και κάνεις αντάρτικο χωρίς εισαγωγικά και κυρίως χωρίς να επικαλείσαι τις ευεργετικές διατάξεις ενός νόμου του Αστικού Κράτους που τάχα παλεύεις για να ανατραπεί. Ας το καταλάβουν καλά οι κομμουνιστές εάν θέλουν να πετύχει η "επανάστασή" τους ουδείς θα τους πουλήσει το σχοινί που θα τον κρεμάσουν ας μην έχουν αιώνες τώρα αυτή την ΑΥΤΑΠΑΤΗ! Στο ερώτημα που θέτει θα απαντήσουν οι δημότες μας στις κάλπες του 2023 και εμείς τουλάχιστον δεν είμαστε βέβαιοι πως θα απαντήσουν ΘΕΤΙΚΑ ώστε να πάμε σε κάτι "νέο" που θα επαναλαμβάνει τις ίδιες ουτοπίες με τις οποίες ο κος Χατζηδάκης στις κάλπες του 2019 πολιτεύτηκε. Χειρότερος δήμαρχος Ηλιούπολης φυσικά και υπήρξε και έχει τιμηθεί και με ανδριάντα μάλιστα ενώ κάποιοι επιθυμούν να στήσουν ανάλογο και για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα και έτσι άνετα σου προκύπτει ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ μέτωπο αφού η πόλη έχει ΤΑΥΤΙΣΕΙ ( όχι χωρίς λόγους) την ΔΕΞΙΑ με την ΧΟΥΝΤΑ. Έτσι μια χαρά αντιδεξιό μέτωπο μπορεί να στηθεί και πάλι όσο η κεντροδεξιά της πόλης δείχνει να αγνοεί ποιοι έκλεισαν τους χουντικούς στις φυλακές και ακόμα χειρότερα αγνοούν ποιοι πρόσφατα παρανόμησαν , εκβίασαν και εν τέλει πέτυχαν από μια νωθρή και ΣΑΠΙΑ Ελληνική Δικαιοσύνη την ΚΑΤΑΔΙΚΗ της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής αφού υπήρχαν και υπάρχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ που ούτε είδαν ούτε βλέπουν την εγκληματική της δράση. Και εμείς δεν έχουμε και αυταπάτες πως θα την δουν και ΠΟΤΕ, αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν πρόκειται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κάτι που μας μαρτυρά η ίδια η Ιστορία της. Οι "Κόλλιες¨ σήμερα είναι μια πλειοψηφία στους κόλπους της, και φυσικά όπου δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν υπάρχει και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Aυτό ζούμε και φωνάζουμε στις σκοτεινές μέρες μας , πριν η νέα είσοδο ακροδεξιών στη Βουλή βάλει σε περιπέτειες την χώρα. Γιατί και για εμάς πλέον είναι πρόκληση να κατεβάσεις για υποψήφιο  βουλευτή έναν Άδωνι Γεωργιάδη που θεωρεί πως θα δοξαστεί επειδή απειλεί σε καθημερινή πλέον βάση εκπροσώπους του τύπου πως τάχα θα φυλακιστούν για 20 έτη επειδή απλώς ξεδιπλώνουν ένα βρώμικο κουβάρι που θα μας πάει έως και τις κάλπες. Όποιος δεν αντέχει την ΑΛΗΘΕΙΑ είτε "δεξιός" είτε "αριστερός" είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ μας, κάτι που έχουμε συνειδητοποιήσει πολύ καλά με την πολύχρονη ενασχόληση μας στον χώρο του Τύπου ,όπου αξιόλογοι συνάδελφοι όπως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Τάσος Τέλλογλου δεν έγιναν "κροίσοι" επειδή δεν μπήκαν σε κανένα μαντρί! 




  • Διαβάστε λοιπόν εδώ την άποψη του συνδημότη μας ,εμείς θέματα δεν έχουμε ακόμα και με όσους μας αποκαλούν Ταγματασφαλίτες θεωρώντας πως οι ίδιοι κάνουν περισσότερα από εμάς ακόμα και για να γκρεμιστεί αυτή η γεμάτη "αγκάθια"  Αστική μας Δημοκρατία που τόσο μισούν. Ας γνωρίζουν πως την υπηρετούν περισσότερο και από εμάς που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε να γίνουμε επιτέλους ΔΥΤΙΚΟ κράτος αγνοώντας εάν αυτός που θα το πετύχει τελικά αυτοχαρακτηρίζεται ως δεξιός η αριστερός. Και για να μην πάει ο νους σας στο κακό η νυν διοίκηση του δήμου μας έχει αποδείξει τρία χρόνια τώρα πως δεν μπορεί να υπηρετήσει ΤΙΠΟΤΑ πέρα από την διατήρηση μιας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που είναι αναγκαίο να γκρεμιστεί πριν την νέα μας χρεοκοπία ως χώρα. Γιατί μετά θα γκρεμιστεί έτσι και αλλιώς ,αλλά τότε θα πεινάσουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μας! Όσο για την δήμαρχο Άργους - Ορεστικού και την παραγωγή ενέργειας σε άλλη ανάρτηση αυτό που μόνο θα πούμε είναι πως για να κάνεις το οτιδήποτε πρέπει να εκπονήσεις συγκεκριμένες κοστολογημένες μελέτες και τότε κανένα συμφέρον δεν θα σε σταματήσει. Μαζί σου θα συνασπιστούν και αυτά αφού άλλωστε σε αυτή την χώρα ακόμα και το επιχειρείν γίνεται με δανεικά ( σωστό) αλλά αγύριστα ( στρεβλή εφαρμογή ενός οικονομικού συστήματος που δεν είναι καπιταλισμός αλλά εκδοχή νέας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ). Στον καπιταλισμό τα πράγματα είναι πολύ απλά ,το κράτος δεν παρεμβαίνει και δεν σκέφτεται καλάθια της νοικοκυράς για να ξεγελάσει όσους δεν έχουν ΟΥΤΕ αυτά για να αγοράσουν! 

  • Δυστυχώς οι συμμαχίες που διαμορφώνονται δεν είναι του χιλιάρικου και το κόστος τους που πληρώνουμε όλες και όλοι εμείς που έχουμε την ατυχία και φορολογούμαστε στην Ελλάδα είναι πολλαπλάσιο. ( αυτό θα το καταλάβει ο σχολιαστής στις κάλπες του 2023 όταν με το ζόρι θα επιτευχθεί χωρίς να είναι βέβαιο ακόμη το να αλλάξουμε διοίκηση στον δήμο μας έτσι για την αλλαγή! ). Ας γνωρίζει αυτός και πολλοί άλλοι πως αλλαγή στην χώρα μας ΧΩΡΙΣ το ΚΚΕ δεν γίνεται και άμα έχει και κάποια αυταπάτη θα του πούμε πως ο δήμος μας διοικείται στην ουσία από όσους θα βγουν με ΣΥΝΤΑΞΗ από το δημαρχιακό μέγαρο όταν θα έχουν "φάει" με την ανικανότητά τους να προσαρμοστούν στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις καμία δεκαριά διοικήσεις. Γιατί χωρίς "παίχτες" και τον Μουρίνιο να φέρεις για προπονητή ο τίτλος θα χαθεί! Άλλωστε ο ιδιοκτήτης όλων των δήμων για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ που τους χρηματοδοτεί και μπορεί να τους "εκβιάσει" ανά πάσα στιγμή και να αποδομήσει την οιαδήποτε διοίκηση αρκεί και μόνο να κλείσει την κάνουλα των χρημάτων. Διαχειριστές και μάλιστα κακοί είναι αυτοί που διοικούν τάζοντας στους πάντες τα πάντα και όχι βέβαια χιλιάρικα γιατί εκεί το κακό θα περιορίζονταν εδώ έχουμε να κάνουμε με ετήσιο "πάρτι" εκατομμυρίων με την ΑΝΟΧΗ και την ΣΥΝΕΝΟΧΗ δεκάδων συμπολιτών μας που δεν τους αξίζει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση και κάτι καλύτερο! Θα το δει και στις εθνικές κάλπες άλλωστε όταν πολλοί δεν θα έχουν το δικό μας ΘΑΡΡΟΣ να αποδομήσουν ΔΗΜΟΣΙΑ όσους θεωρούν πως έχουμε την υπομονή να τους περιμένουμε πότε και εάν θα θελήσουν να προχωρήσουν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα. Γιατί με επιδόματα, καλάθια της νοικοκυράς και παραμονή των υπαίθριων λαϊκών αγορών άλλα πέντε χρόνια και βλέπουμε  ,δυτικό κράτος δεν γίνεσαι. Και εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον να στηρίξουμε τίποτα και κανέναν πέρα από τις πάγιες θέσεις μας που δεν πρόκειται να αλλάξουμε για κανέναν "Μεσσία" ή ακόμα και "Μωυσή"! 

  • Τελικά οι πανεπιστημιακοί αστυνομικοί βολεύονται στα αστυνομικά τμήματα της χώρας αφού το να πάνε στη "μάχη" "ξεβράκωτοι" δεν ήταν τελικά καλή ιδέα. ΟΠΚΕ , ΔΙΑΣ και μετά το απόλυτο ΧΑΟΣ και η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην ΕΛ.ΑΣ που αδυνατεί εδώ και δεκαετίες να συλλάβει δολοφόνους ακόμα και δημοσιογράφων! Αυτή η ΕΥΠ φαίνεται παρακολουθεί περισσότερο τις γυναίκες πολιτικών παρά τους ποινικούς δεν εξηγείται αλλιώς πως δεν έχει γίνει το ΛΑΘΟΣ ακόμα. Μέσα στις γιορτές -μιας και είπαμε για ΕΛ.ΑΣ- θα σηκώσουν μερικούς ποινικούς τους οποίους γνωρίζουν πάνω από τρεις δεκαετίες και έχουμε την περιέργεια να δούμε εάν μέσα σε αυτούς θα είναι και κάποιοι "συνεργάτες" τους! 


  • Έχουμε σχολιάσει την διαδικτυακή δημοσκόπηση γνωστής εταιρίας για την πόλη μας. Δεν θα επαναλαμβανόμαστε συνεχώς επειδή κάποιοι μας μπερδεύουν και διαβάζοντας αυτούς θεωρούν πως έχουν διαβάσει εμάς! Δεν υπάρχει σωτηρία μπερδεύουν ακόμα και την Megan Fox με .... άσε μην το πούμε να μας πάει καλά όσο γίνεται αυτή η δύσκολη για εμάς εβδομάδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: