ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Συντροφικά μαχαιρώματα" καθώς οδεύει προς διάλυση η δημοτική παράταξη "ΗλιουΠόλις- Ανθρώπινη πόλη"

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

"Συντροφικά μαχαιρώματα" καθώς οδεύει προς διάλυση η δημοτική παράταξη "ΗλιουΠόλις- Ανθρώπινη πόλη"

 


Το ήθος του υβριστή μας ήταν άλλωστε γνωστό σε όλη την πόλη. Τώρα αυτό που αναδεικνύεται είναι ο καιροσκοπισμός του για όσους αφελείς πίστευαν πως το "ορφανό του ΠΑ.ΣΟ.Κ" είχε ποτέ του και καμία αριστερή ιδεολογία. 

Σταλινικός μόνο όταν τον συμφέρει , και υβριστής όλων όσων δεν επιθυμούν την διατήρηση της νυν διοίκησης του δήμου μας κάτι που δεν είχαν καταλάβει όσοι "παγιδεύτηκαν" σε φωτογραφήσεις μαζί του έτσι για να μας την σπάσουν. 


Σήμερα βέβαια οι "Αραμπατζήδες" δεν πήγαν μαζί με τον "σύντροφο" Μιχάλη στην πορεία ενώ συμμετείχαν στην γενική απεργία και στηρίζουν τα παράλογα αιτήματα όσων δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πως το κράτος μας είναι χρεοκοπημένο. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία πάνω ο κος Τασούλας φωτογραφήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Στασινόπουλο αφού τους ενώνει η κοινή αγάπη τους για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ευελπιστούν και οι δύο σε επιστροφή στις μέρες της περιόδου 2015-2019 με τα δημοψηφίσματα , τα capital controls και την ισοπέδωση της μεσαίας τάξης αφού οι "σύντροφοι" προεκλογικά είχαν αυταπάτες και μετεκλογικά υπέγραψαν ένα ακόμα μνημόνιο , το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Όσο για τον 32χρονο που τάχα είναι μπροστινός σύμφωνα με τον υβριστή μας  από την στιγμή που δεν έχει το θάρρος να βγει και να απαντήσει ΔΗΜΟΣΙΑ σε αυτή την χυδαιότητα απλώς "κάηκε" ! 

Το έχει η πόλη φαίνεται να μην απαντάει ουδείς,  ακόμα και όταν τον φτύνουν! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: