ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κε Ψυρρόπουλε η δική σας δημοτική παράταξη δεν ήταν αυτή που τίμησε τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα ; Αφήστε τα μηνύματα για την επέτειο του Πολυτεχνείου για αυτούς που δεν τιμούν χουντικούς!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Κε Ψυρρόπουλε η δική σας δημοτική παράταξη δεν ήταν αυτή που τίμησε τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα ; Αφήστε τα μηνύματα για την επέτειο του Πολυτεχνείου για αυτούς που δεν τιμούν χουντικούς!


Η 17η Νοέμβρη του 1973, συμβολίζει την αντίσταση και την κατηγορηματική άρνηση υποταγής σε κάθε είδους αυταρχικά καθεστώτα.
Η εξέγερση των φοιτητών, των απλών πολιτών, της νεολαίας άνοιξαν το δρόμο
για την κατάρρευση της Χούντας και τη μετάβαση στη Δημοκρατία, στη μεταπολίτευση
Η σημερινή επέτειος έχει γίνει σύμβολο και δρομοδείκτης για τη νεολαία κάθε εποχής

Το Πολυτεχνείο έγινε σημαία του αντιδικτατορικού αγώνα, για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια.




Στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου και επικαιροποιώντας τα μηνύματα του Νοέμβρη του 73, δηλώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της νεολαίας και των εργαζομένων, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υπεράσπισης των υψηλών αξιών και ιδανικών τους.

Το διαχρονικό μήνυμα που φοιτητές και λαός εξέπεμψαν από το Πολυτεχνείο είναι χαραγμένο στη συλλογική μνήμη μας και είναι ευκαιρία για αναστοχασμό πάνω στις ιδέες και στις αξίες της εξέγερσης
Είναι η πλέον αρμόζουσα τιμή για το Πολυτεχνείο και για τους αγωνιστές του

Στάθης Ψυρρόπουλος
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
του Δήμου Ηλιούπολης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Πόσο υποκριτής πρέπει να είσαι όταν η δική σου δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"  ήταν αυτή που τίμησε με έκτακτο δημοτικό συμβούλιο τον θάνατο του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα και βγαίνεις στην επέτειο του Πολυτεχνείου να μιλήσεις για μετάβαση στη Δημοκρατία και πως τάχα στέκεσαι αρωγός στην υπεράσπιση των ιδανικών της γενιάς του Πολυτεχνείου. Δυστυχώς ο κος Ψυρρόπουλος όπως βέβαια και ο νυν δήμαρχος κος Χατζηδάκης μετείχε στη διοίκηση που προσπάθησε με αφορμή ένα κοινωνικό γεγονός να διαστρεβλώσει την Ιστορία της πόλης μας. Τουλάχιστον επί διοίκησης Γιώργου Χατζηδάκη δεν είδαμε δημοτικά συμβούλια να γίνονται προς τιμήν ενός χουντικού και με δεδομένο πως σε ένα χρόνο θα έχουμε και πάλι δημοτικές εκλογές θα σας παρουσιάσουμε μια πλειάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ακόμα και σήμερα δεν λένε που είσαι βρε Λεξ αλλά που είσαι Παπαδόπουλε! 

Διαβάστε επίσης: 

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που σήμερα εγκαλεί την παρούσα αρχή για αντιδημοκρατικότητα όταν πέθανε ο δοτός δήμαρχος της Χούντας Κ. Δελλαπόρτας! - "Δημοκράτες" έως την τελευταία ρανίδα του αίματος τους!

Είναι ειρωνικό να επικαλείται την Αστική Δημοκρατία ο κος Αραμπατζής που πρότεινε να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κ. Δελλαπόρτας

Ο Φασισμός σας δεν θα περάσει - Η υποκρισία δεν πουλάει

Δεν υπάρχουν σχόλια: