ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καταφεύγουν σε μηνύσεις θεωρώντας πως ό,τι κυκλοφορεί ήδη σε στικάκια δεν θα δημοσιοποιηθεί!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Καταφεύγουν σε μηνύσεις θεωρώντας πως ό,τι κυκλοφορεί ήδη σε στικάκια δεν θα δημοσιοποιηθεί!

 


Πανικός σε υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού πέρα από τις απειλές έσκασε ήδη η πρώτη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον δημοσιογράφο και πρόεδρο του κόμματος "Ελληνική Ανατροπή" κ. Πάρη Κουρτζίδη .  

Και όπως βλέπετε στο ποστάρισμα παρακάτω ο δημοσιογράφος δεν αναφέρει με όνομα και επώνυμο τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη που έσπευσε να κάνει την μήνυση αφού όπως ισχυρίζεται ουδέποτε ταξίδεψε στην Λάρισα και ουδέποτε δέχθηκε οιοδήποτε υβριστικό τηλεφώνημα από τον πρώην πλέον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού και ανιψιό του κ. Δημητριάδη. Μένει να δούμε εάν θα γίνει μήνυση και σε αμερικανικό περιοδικό που τον Δεκέμβριο θα δημοσιοποιήσει διαλόγους μελών της κυβέρνησης και θα έχουν και εκεί τα @ρχίδι@ να βγουν να τα βάλουν με τους συμμάχους μας που ξεκάθαρα πλέον λένε σε όλες και όλους με τους οποίους έχουν επαφή ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ τους! 


Αφού χαιρετίσουμε την ευθιξία του υπουργού να του επισημάνουμε πως η κοινή γνώμη αδιαφορεί πλήρως για τα προσωπικά δεδομένα και αναμένει την δημοσιοποίηση των διαλόγων αφού ουδείς τολμάει να βάλει τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη στην ΦΥΛΑΚΗ επειδή απλώς κάνει την δουλειά του. Τα ίδια έλεγαν και για την Novartis όπου θα πήγαιναν έως το τέλος τους συκοφάντες αλλά τελικά έως το ΤΕΛΟΣ και ΣΠΙΤΙ του για πάντα πήγε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς που δεν έχει κάνει έως σήμερα ούτε μία δήλωση για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μάλλον επειδή θεωρεί πως δεν μας αφορά και δεν έχουμε συνέπειες από την εγκληματική συμπεριφορά του δικτάτορα Πούτιν.


 Δεν είναι φίλος μας ο συνάδελφος κ. Κουρτζίδης και ποτέ δεν είχαμε σχέσεις ενώ ήμασταν εναντίον του εγχειρήματος Τράγκα και του κόμματος που ηγείται πλέον ο Πάρης. Όμως αντί να απειλούν με 20 χρόνια φυλακή όσους έχουν προσωπικά τους δεδομένα θα ήταν προτιμότερο αφού είναι έντιμοι και καθαροί να επιμένουν ώστε αυτά να "παίξουν". Και ας γνωρίζουν πως τρώνε τόσο βρίσιμο από τους Αμερικανούς πλέον που ακόμα και εάν δεν τα παίξει εδώ ο φίλος τους ο Μαρινάκης ή ο Βαρδινογιάννης θα τα ακούσουμε σε γνωστή Αμερικανική πλατφόρμα σύντομα και σίγουρα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Καλά Χριστούγεννα να έχουν λοιπόν και καλά ξεμπερδέματα. 




Αναμένουμε με ενδιαφέρον το τι θα δηλώσει ο κος Δημητριάδης που φυσικά και δεν είναι ηθικό να χρεωθεί το γεγονός πως έκανε απλώς σωστά την δουλειά του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: