ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για μια πόλη στην οποία ιερουργούν τέτοιας ποιότητας κληρικοί

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για μια πόλη στην οποία ιερουργούν τέτοιας ποιότητας κληρικοί


Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου δεν αντιλαμβάνετε τι εστί Ευρωπαϊκός Πολιτισμός, και παράλληλα δεν αντιλαμβάνεται γιατί δεν ισχύει το τεκμήριο αθωότητας για τον "Άγιο" του Κολωνού. 

Παράλληλα τα βάζει με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο επειδή έπραξε το αυτονόητο. Έχει χάρισμα μας λέει από τον Θεό ο πατέρας Αντώνιος ο κος Καρπαθίου και βγάζει τρελό τον έναν καταγγέλλοντα ενώ αγνοεί προφανώς τις δεκάδες άλλες καταγγελίες ,  επειδή δεν βλέπει συστημικά ΜΜΕ. 

Για το ραδιόφωνο που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο προέδρου κοινοβουλευτικού κόμματος ήταν ένα από τα πολλά ατοπήματά του, και για τον λόγο αυτό το κόμμα φυλλοροεί έναντι άλλων ακροδεξιών κομμάτων. 

Ακούστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.  Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του η Σταματίνα προσπαθούσαν να τους κάνουν ανθρώπους! Δηλαδή άμα δεν πιάσεις το "πουλί' του 16χρονου με το "θεϊκό" σου χέρι άνθρωπος δεν πρόκειται να γίνει. Ο δημοσιογράφος ακούει το παραλήρημα και δεν αντιδρά προφανέστατα επειδή δεν έχει ενημερωθεί καν για το τι έχει συμβεί!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: