ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση της Κυψέλης εθελοντών σε καφέ της πόλης - Γαλάζιες, πράσινες & ροζ ακρίδες που σας καλούν σε ενσυναίσθηση!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση της Κυψέλης εθελοντών σε καφέ της πόλης - Γαλάζιες, πράσινες & ροζ ακρίδες που σας καλούν σε ενσυναίσθηση!

Η Κυψέλη Εθελοντών  με ενοικιαζόμενα γραφεία σε χώρο όπου παλιότερα λειτουργούσε το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης μας είναι ένα ακόμα "επίτευγμα" της διοίκησης Χατζηδάκη. 


Το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Γληνού 35 & Θέμιδος είναι το στέκι από όπου διοργανώνονται ένα σωρό εθελοντικές δράσεις από όσους συνδράμουν για το "καλό" πάντα της πόλης και τα εισαγωγικά γιατί προφανέστατα και δεν είναι καλό να δαπανώνται χρήματα για ενοίκια σε δομές που για εμάς τουλάχιστον δεν ωφελούν τους πολλούς. 

Ό,τι δεν πετυχαίνουν οι 900 δημοτικοί μας υπάλληλοι καλούνται να το "συμπληρώσουν" όσοι πιστοί που παρόλο που δεν αμείβονται κάποιοι αφελείς θεωρούν πως μπορούν να αποτελέσουν λύση σε όσα καθημερινά αντικρίζουμε περιδιαβαίνοντας την πόλη. 

Καλούνται δηλαδή πολίτες να βάλουν πλάτη για να συνεχίσει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας να αυξάνεται και να πληθύνεται την ώρα που η χώρα μας είναι ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ. 

Στο χώρο συστεγάζεται και η δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης όπως είχαμε γράψει παλιότερα ή μάλλον είχαν ανακαλύψει τα  "αυτιά" και τα "μάτια" μας στην πόλη. 

Σε κάθε περίπτωση επειδή δεν μπορείς να χρεώσεις τίποτα σε ανθρώπους που δεν αμείβονται όλες αυτές οι δράσεις είναι ένα επικοινωνιακό τρυκ της διοίκησης ( ανάλογα χρησιμοποιεί κατά καιρούς και η κυβέρνηση Μητσοτάκη) για να μας πείσει πως εμείς φταίμε για την κατάντια της πόλης ή της χώρας αφού είναι στο "χέρι" μας αντί να γκρινιάζουμε να ενεργήσουμε εμείς εθελοντικά για να γίνει η δουλειά! 

Όμως καμία δουλειά δεν γίνεται εθελοντικά αφού οι πολλοί εξακολουθούν και αδιαφορούν και θα συνεχίσουν αφού δεν παραμένουν "αφελείς" για να πιστεύουν σε "βοήθειες" που στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο στις διοικήσεις που τις αποζητούν! 

Αυτά και ευχόμαστε ο εθελοντισμός να πάψει να αποτελεί δικαιολογία για χιλιάδες εργαζόμενους που κουνάνε σε εμάς το δάχτυλο που τους πληρώνουμε για μια εικόνα που δεν αλλάζει. 

Λίγοι και καλοί οι εθελοντές της πόλης μας και βέβαια επικοινωνιακά είναι ωραία η εικόνα να βλέπεις πολίτες να ενεργούν για ένα "κοινό καλό" που όμως δεν υπάρχει αφού τα συμφέροντά δεν ταυτίζονται ακόμα και στα αυτονόητα! 

Η διοίκηση στην απέλπιδα προσπάθειά της να κρατηθεί σε θέσεις ευθύνης θα "χρησιμοποιήσει" πολλές τέτοιες φωτογραφίες για να σας πείσει πως η πόλη αλλάζει την στιγμή που στην καλύτερη των περιπτώσεων παραμένει η ίδια. 

Ο εθελοντισμός , τα καλάθια της νοικοκυράς και τα επιδόματα είναι πολύ αριστερές λογικές που υιοθετούν κυβερνήσεις και διοικήσεις που βρίσκονται σε αδιέξοδα λόγω της εσφαλμένης αντίληψής τους πως το κράτος πρέπει να ενεργεί ΠΑΝΤΟΥ! 

Ούτε μια παρακολούθηση της "προκοπής" δεν κατάφεραν να κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι την στιγμή που ιδιώτες έχουν σαρώσει τις επικοινωνίες που τους ενδιαφέρουν και "απειλούνται"από τον πρωθυπουργό πως θα βρεθούν στην φυλακή διότι παρανομούν! 

Ποια η παρανομία τους; Μα φυσικά το γεγονός πως αποκαλύπτουν όσα κάποιοι θεωρούν πως δεν πρέπει να γνωρίζετε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ αλλά να κουβεντιάζετε στα καφενεία πως συμβαίνουν για να λεηλατούν αυτοί την χώρα και να κλέβουν τα λεφτά μας. 

Οι γαλάζιες, πράσινες και ροζ ΑΚΡΙΔΕΣ έχουν έναν μόνο εχθρό τις παράνομες παρακολουθήσεις που είναι τόσο παράνομες όσοι και η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ τους να προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα τα κάνουν για να "σώσουν" την χώρα! 

Μα ποιος θα σώσει την χώρα ο Γιάννης Λαβράνος με τις πλαστές ταυτότητες;  Με τις εταιρίες "φαντάσματα" και τα μετοχικά κεφάλαια από αφανείς οικονομικούς πόρους;

Και βέβαια και εδώ είναι εμφανές πως οι εθελοντές δεν πάνε να διασώσουν ό,τι δεν σώζεται αλλά να συνδράμουν μια ανίκανη διοίκηση που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλείται να επιλύσει. 

Το να μας μιλάνε λοιπόν αυτή για ενσυναίσθηση είναι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Και επειδή όσοι σας καλούν σε ενσυναίσθηση θα χαρακτηρίσουν εμάς εμπαθείς τους λέμε από τώρα πως εμείς αφελείς δεν ήμασταν ποτέ και φυσικά με ό,τι καταπιανόμαστε το πάμε έως το ΤΕΛΟΣ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: