ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "φιλάνθρωπος" ιερέας σας καλεί να κλείσετε τις τηλεοράσεις για να μην μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Ο "φιλάνθρωπος" ιερέας σας καλεί να κλείσετε τις τηλεοράσεις για να μην μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ

 


Δύο μεζονέτες αγόρασε ο ιερέας από τον Κολωνό με μισθό ιερέα αλλά ούτε αυτό φαίνεται να προβληματίζει τους υπερασπιστές του στην πόλη. Δεν τους προβληματίζει ούτε το γεγονός πως η Ελλαδική Εκκλησία μέσω του επικεφαλής της Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου μίλησε για πρώτη φορά με σκληρή γλώσσα παίρνοντας αποστάσεις από τις δράσεις τους στις οποίες η ίδια ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. 

Τον "τιμώρησε" ώστε να μην ιερουργεί έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τα πόσα έκλεψε και ποιους κακοποίησε αλλά και πάλι φταίνε οι δημοσιογράφοι χωρίς τους οποίους η δράση του συγκεκριμένου ιερέα δεν θα είχε καμία ΑΠΗΧΗΣΗ. 

Για αυτό και τον "λιθοβολούν" τώρα γιατί και οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι που τους ξεγέλασε ένας ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ. 

Νέος Κασιδιάρης μας βγήκε ο πατέρας Αντώνιος που το σύστημα τον κατατρέχει και από κάτω οι "ψεκασμένοι" της πόλης μας να αρθρογραφούν ακόμα και υπέρ του επειδή θυμήθηκαν το τεκμήριο της αθωότητας και έκλεισαν αυτιά και μάτια στις δεκάδες πλέον καταγγελίες από διάφορες γωνιές στην Ελλάδα. 

Το μόνο θετικό πως δεν κάνει ούτε για την επίσημη Εκκλησία επομένως αλλάζει ράσα πάει με το παλιό ημερολόγιο και συνεχίζει το "θεάρεστο" έργο του. 

Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα κίνητρα όσων των καταγγέλλουν όσοι κατάφεραν και κατήργησαν τις κρυφές κάμερες με νόμο για να έχουμε τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές και να μην μπορεί να αποδείξει ουδείς ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ πειστήρια την ΑΛΗΘΕΙΑ των λόγων του. 

Δεν απομένουν και πολλά πλέον στο πολιτικό μας σύστημα παρά να αλλάξει τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα αφού αρκετά ανέχθηκε τόσους "φιλάνθρωπους" για δεκαετίες. 

Και η πόλη μας "ζέχνει" από την φιλανθρωπία ευυπόληπτων πολιτών με συγγενείς ποινικούς και εμείς τουλάχιστον δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα εάν τα συστημικά κατά αυτούς ΜΜΕ ασχοληθούν για ακόμη μια φορά ΑΡΝΗΤΙΚΑ με την πόλη μας. 

Μην ξεχάσετε να στείλετε τόνους τρόφιμα, παιχνίδια και κυρίως ΧΡΗΜΑΤΑ και φέτος στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αλλά επειδή πλέον μπήκε άλλο Δ.Σ θα δείτε πως οι ίδιοι που σας καλούσαν να στηρίξετε την προσπάθεια έως και πέρισυ φέτος δεν θα είναι και τόσο δραστήριοι.. 

Γιατί σημασία για αυτούς δεν είναι εάν θα βρει ένα παιδί στέγη και αξιοπρεπή ζωή αλλά να πλουτίσουν οι ίδιοι με την ΑΦΕΛΕΙΑ σας. Τέλος λοιπόν από εμάς η αλληλεγγύη και ο καλός λόγος για όσους δεν βλέπουν πως ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του είχαν στήσει "μαγαζάκι" και κακοποιούσαν κιόλας όσους τους έφερναν χρήματα και μην διανοηθεί κάποιος να μας πει πως δεν ενδιαφερόμαστε για τα παιδιά. 

Γιατί εμείς ενδιαφερόμαστε να γίνουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και όχι γιουσουφάκια και ΟΡΘΟΔΟΞΟΤΑΛΙΜΠΑΝ του κάθε ανώμαλου που θεωρεί πως το ράσο θα καλύψει τις ιδιαιτερότητές του. 

Από έλλειψη ανθρωπιάς δεν πάσχουν φυσικά οι δημοσιογράφοι αλλά όσοι επιχειρούν ανεπιτυχώς να γλιτώσουν με ευφυολογήματα ανάξιους κληρικούς που καταδικάζει μέχρι και η ίδια η Ελλαδική Εκκλησία γιατί τόση μπόχα δεν την αντέχει. 

Έγιναν πολλά επί Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου αλλά φυσικά και δεν είναι "Θεός" για να εκδημοκρατίσει έναν ΘΕΣΜΟ που διαχρονικά τάχθηκε με όσους καταπάτησαν τα δικαιώματα σας. 

Επειδή οι αρχές έχουν πλήρη εικόνα για το τι συνέβαινε με την Κιβωτό του Κόσμου ας μην εκτίθενται άλλο όσοι θεωρούν πως σε μια καραμπινάτη περίπτωση διαφθοράς θα προσπαθήσουν να θολώσουν την ΕΙΚΟΝΑ μιλώντας για την προσφιλή τους Νέα Τάξη Πραγμάτων! 

Άμα όσοι πολεμούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων χρειάζονται μεζονέτες για να διαβούν ας την αφήσουμε να μας διαφεντεύει να γλιτώσουμε και από την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 

Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών να δει τις απαράδεκτες συμπεριφορές κληρικών που υπηρετούν στις τάξεις της πριν δει άδειο το παγκάρι της αφού ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον να τον αντιμετωπίζει ουδείς ως πρόβατο! 

Θα έπρεπε να γνωρίζουν άπαντες πως ΣΙΩΠΟΥΜΕ μόνο όταν τα παιδιά κοιμούνται και ΟΧΙ όταν τους συμπεριφέρονται χειρότερα και από ζώα! 

Διαβάστε επίσης: 

Οι μεζονέτες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: