ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι να φοβούνται άραγε όσοι σας καλούν να κλείσετε τις τηλεοράσεις σας ;

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Τι να φοβούνται άραγε όσοι σας καλούν να κλείσετε τις τηλεοράσεις σας ;


Όσο προχωρούν οι αποκαλύψεις για την διαβίωση των παιδιών μέσα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ τόσο θα αντιλαμβάνονται οι πολλοί γιατί θέλουν να μην ασχολούνται με αυτά τα εγκλήματα τα ΜΜΕ που για ακόμη μια φορά έχουν σταθεί ως πλειοψηφία στο ύψος των περιστάσεων. 

Αντιδρούν όσοι με μισθούς της τάξεως των 1200 ευρώ διαβιούν μια πολυτελή και χλιδάτη ζωή εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τον ανθρώπινο πόνο και εκμεταλλευόμενοι την ΑΦΕΛΕΙΑ και την ΑΝΟΗΣΙΑ όσων ακόμα θεωρούν πως ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων". 

Άμα έφτασαν στο σημείο να κακοποιούν παιδιά χάρη στα οποία ζούσαν χλιδάτη ζωή φανταστείτε τι συμβαίνει με όσους δεν τα πάνε και τόσο καλά ( πάνω από 27 εκατομμύρια ευρώ ήταν οι ΦΑΝΕΡΕΣ δωρεές στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ την τελευταία μόνο τετραετία) και απλώς συμπληρώνουν το εισόδημά μας με την δική σας αφέλεια που  με  την καλή σας την καρδιά προσφέρεται από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ μας σε δράσεις αλληλεγγύης όπου ΠΟΤΕ δεν μάθατε τι απέγιναν όσα εσείς προσφέρατε. 

Επειδή έρχονται και γιορτές και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να εκτεθούμε για κανέναν πο@στη κάνουμε σαφές πως η καλύτερη αλληλεγγύη είναι να προσφέρετε οι ίδιοι προϊόντα σε όσους γνωρίζετε πως έχουν πραγματική ανάγκη και τα χρήματα ή τα προϊόντα που θα προσφέρετε θα καλύψουν πραγματικές τους ανάγκες και δεν θα γίνουν κινητά τηλέφωνα και εάν τα πράγματα τους πάνε και καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα και μεζονέτες! 

Η Ελλαδική Εκκλησία είχε ενημερώσει τον πατέρα Αντώνιο πως θα έπρεπε να καταγράφει αναλυτικά τις δωρεές που δέχεται και κυρίως να υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας πως όσα μαζεύονται από τους διάφορους "εθελοντές" θα έφταναν τελικά στις δομές. Ο ίδιος πεισματικά αρνιόταν τον οιοδήποτε έλεγχο και κινούνταν σε χώρους όπου η παρανομία και το λαθρεμπόριο βασίλευαν έχοντας από το 2015 προβληματίσει τις διωκτικές αρχές που αφού δεν υπήρχε πολιτική βούληση δεν έπραξαν το καθήκον τους να "στριμώξουν" τον ιερέα από τον Κολωνό που αντιμετώπιζε τους αστυνομικούς ως και να ήταν ο ίδιος ποινικός! 

Ως μέσο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ο οιοσδήποτε να ζει χλιδάτη ζωή , να μην νηστεύει εάν και ιερέας και τέλοσπάντων να κάνει ό,τι και οι περισσότεροι από εμάς τους "αμαρτωλούς" που δεν έχουμε βάλει σκοπό της ζωής μας να κατακτήσουμε τον "παράδεισο". Είναι όμως παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟ να εκμεταλλεύεται και να κακοποιεί ανήλικα την στιγμή που θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή φιλοξενία στις δομές που έτσι και αλλιώς φτιάχτηκαν με τις ΔΩΡΕΕΣ πλουσίων κυρίως ανθρώπων που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσουν κάποιες καλές πράξεις για την ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ! 

Τέλος για όσους αναρωτιούνται ακόμα για τον Χριστιανισμό αλλά και για όλα τα δόγματα η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ θεωρείται αμάρτημα και δεν μπορεί να αλλάξει το δόγμα για να " βολευτούν" όλοι. 

Για τον λόγο αυτό και πέρα από το πρόσωπο του πατέρα Αντωνίου δεν είναι δυνατόν σε θέσεις ευθύνης μέσα στις δομές να υπάρχουν άτομα με τέτοια ιδιαιτερότητα. 

Τα δόγματα τα ενδιαφέρει και τι κάνει κάποιος στο κρεβάτι του γιατί η ΗΘΙΚΗ τους δεν είναι επιφανειακή όπως των περισσοτέρων από εμάς τους αμαρτωλούς που δεν θα σκεφτόμασταν όμως ποτέ να καταδικάσουμε σε μια φρικτή ζωή τα "προϊόντα" που μας έφερναν υπερκέρδη αλλά οι "καλοί χριστιανοί" της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με τους Ορθοδοξοταλιμπάν "εθελοντές" τους σε πολλές καταγγελίες όχι μόνο ΣΙΩΠΗΣΑΝ αλλά επιτέθηκαν και λεκτικά στους καταγγέλλοντες με το μοναδικό αφελές και ταυτόχρονα εξοργιστικό επιχείρημα πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων τους κυνηγά επειδή θέλει να τους πάρει τις δομές! 

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλαδή βρήκε στο πρόσωπο του ιερέα από τον Κολωνό τον τέλειο αντίπαλο για να αμαυρώσει την εικόνα του και όλα όσα παίζουν τα ΜΜΕ είναι προϊόντα προπαγάνδας και ΟΧΙ αλήθειες για τις οποίες οι φανατισμένοι οπαδοί του ιερέα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ λογικές απαντήσεις. 

Στους δύο εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση έχουν φτάσει και ηχητικά ντοκομέντα για όσα συνέβαιναν στη δομή της Καλαμάτας και για τον λόγο αυτό η χθεσινή "εισβολή" των διωκτικών αρχών που δεν απέτυχε πλήρως όπως κάποιοι ισχυρίζονται παρόλο που οι υπάλληλοι της δομής ήταν ενήμεροι για το "κακό" που τους βρήκε. 

Στα ακίνητα της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και σε συμβολαιογραφικές πράξεις παράτυπες θα επικεντρωθεί πλέον η έρευνα αφού και εκεί έχουμε περιπτώσεις ανθρώπων που εξαπατήθηκαν από συγγενείς τους και έχασαν ακίνητα αξίας εκατομμυρίων. 

Η τριάδα νομικών που ανέλαβε την υπεράσπιση του πατέρα Αντώνιου και των στελεχών της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που εμπλέκονται σε ένα σωρό αδικήματα αναζητεί αποδείξεις της αθωότητάς τους ενώ στα στοιχεία που φτάνουν για πρόσωπα που φαινομενικά δεν είχαν οικονομική εξάρτηση από την δομή είναι συντριπτικά για το τι ακριβώς έκαναν όλοι αυτοί οι "φιλάνθρωποι"΄.

Εξαιρετική η στάση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου που παρά τις αντίθετες εισηγήσεις Μητροπολιτών προέβη σε μια σκληρή ανακοίνωση που καταδικάζει τον πατέρα Αντώνιο και κάνει γνωστό προς πάσαν κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές από μέλη του σώματος της Εκκλησίας. 

Ήδη στο μικροσκόπιο έχουν μπει όσοι διαχρονικά εάν και ανήκουν σε μια Εκκλησία που έχει επικεφαλής και συγκεκριμένους κανόνες έχουν στήσει τους δικούς τους μηχανισμούς και προβάλλουν μια ΘΡΗΣΚΕΙΑ που καμία σχέση δεν έχει με αυτήν που υπηρετούν. 

Εκατοντάδες οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για περίεργες συμπεριφορές κληρικών που εκθέτουν το σώμα της Εκκλησίας και οδηγούν σε απαξίωση του ΘΕΣΜΟΥ. 

Αυτά και έως την Δευτέρα θα έχουμε και τις πρώτες συλλήψεις για αυτή την υπόθεση που όπως ήταν φυσικό συγκλόνισε τους πάντες αφού είναι αδιανόητο να βασανίζεις αυτούς πάνω στους οποίους πάτησες για να γίνεις κάποιος ή "Άγιος" για τους οπαδούς σου! 

Οι "Άγιοι" σπανίζουν και πολύ περισσότερο σπανίζει η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ σε μια εποχή που είναι πράξη ηρωϊσμού να λες στον άλλο κατάμουτρα πόσο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ είναι αφού ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα απαγορεύει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να γίνει εμφανές ακόμα και σε "τυφλούς" ή φανατισμένους ο πραγματικός σκοπός της "αλληλεγγύης" σου. 

Τις περισσότερες φορές είναι το κέρδος και εμάς δεν μας πειράζει ακόμα και αυτό αλλά όχι και να ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ όσους θα έπρεπε να ευγνωμονείς αφού η δική τους ΔΥΣΤΥΧΙΑ ήταν για σένα απλά ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: