ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κάλεσμα σε συνέλευση για το ΚΥΤ από το "Ανοιχτό Κύκλωμα Ηλιούπολης"

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Κάλεσμα σε συνέλευση για το ΚΥΤ από το "Ανοιχτό Κύκλωμα Ηλιούπολης"



Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 22/11, στις 19.00- Δημοτικό Αναψυκτήριο Άλσους «Δ. Κιντής»)

Δεδομένης της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ η οποία εγκρίνει την αναβάθμιση του ΚΥΤ Ηλιούπολης-Αργυρούπολης σε 400 kV μέσω του σχεδίου για το νέο Π.Δ. για τον Υμηττό, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε την τοπική κοινωνία και τοπικούς φορείς σε μία ανοιχτή συνέλευση για να συζητηθούν οι νέες εξελίξεις.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη, καθ' ότι βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή της πολύβουης υπόθεσης που απασχολεί τον τόπο μας τα τελευταία 20 χρόνια.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/11, στις 19.00, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του Άλσους «Δ. Κιντής».

Συνέλευση «Ανοιχτό Κύκλωμα Ηλιούπολης»


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Με δεδομένο πως ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις είναι ΥΠΕΡ της απομάκρυνσης του ΚΥΤ από τον Υμηττό θεωρούμε πως οφείλουν να συνδράμουν με την παρουσία τους το έργο της συλλογικότητας. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στις απόψεις μας πως το ΚΥΤ Υμηττού είναι απαραίτητο για την πόλη μας και γενικότερα τα Νότια Προάστια ΔΕΝ προκαλεί βλάβη στην υγεία των κατοίκων της περιοχής και πρέπει να παραμείνει να υπογειοποιηθεί και φυσικά να γίνει 400αρι. 20 χρόνια το ΚΥΤ παραμένει "φεύγοντας" μόνο στα λόγια και παρά τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν βγει από ανεύθυνους δικαστές και ζητούν την απομάκρυνσή του. Μια πλειάδα κυβερνήσεων όλων των κομματικών αποχρώσεων το έχει κρατήσει ενεργό και φυσικά όποιοι έχουν ψηφίσει κόμματα που δεν εφάρμοσαν τις δικαστικές αποφάσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα δεν γνωρίζουμε εξακολουθούν και ΨΗΦΙΖΟΥΝ αυτούς που το διατηρούν και το επεκτείνουν και ταυτόχρονα κοροϊδεύουν όσους σταθερά και ακλόνητα παλεύουν για να φύγει. Με το "Ανοιχτό Κύκλωμα Ηλιούπολης" που ζητάει να απομακρυνθούν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα από τον Υμηττό εμείς δεν έχουμε θέμα. Θέμα έχουμε με όσους άλλα λένε στα πολιτικά γραφεία που επισκέπτονται και παίζουν τους "επαναστάτες" στους δημότες μας ενώ στηρίζουν με την ΨΗΦΟ τους τις κυβερνητικές επιλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: