ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τα χρήματά μας για να στέλνετε sms για να μάθετε όσα γνωρίζετε

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τα χρήματά μας για να στέλνετε sms για να μάθετε όσα γνωρίζετε

 


900 υπαλλήλους έχει ο δήμος μας. Πάνω από 200 εργάζονται στον τομέα καθαριότητας και μας στοιχίζουν κοντά στα 10.000.000 ευρώ τον χρόνο ετησίως!  Όμως η διοίκηση του δήμου βρήκε ακόμα έναν τρόπο να σπαταλήσει τα χρήματά μας στέλνοντας μηνύματα ( μάλλον σε όσους έχουν κάρτα του δημότη ή τέλοσπάντων έχει ένα κινητό τους ο δήμος) για να μάθουν εάν είναι η πόλη μας καθαρή ή ζέχνει! 

Θα ήταν γελοίο εάν δεν ήταν εξοργιστικό ένας δήμος με πάνω από διακόσιους εργαζομένους στον τομέα καθαριότητας που καθημερινά κινούνται μαζί με τα οχήματα του δήμου μας στην πόλη να ρωτάει ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές όλες και όλους εμάς εάν οι υπάλληλοί του αποδίδουν τα αναμενόμενα ή έχουμε θέμα! 

Θα μπορούσε εάν ήθελε να μην σπαταλάει τα χρήματα μας για sms να ρωτήσει τους ίδιους τους εργαζόμενους ή εάν δεν τους έχει εμπιστοσύνη ( κάτι που δεν φαίνεται αφού με τα τοπικά ΜΜΕ τα έχει και όχι με τους υπαλλήλους του) να βάλει επόπτες ή να χρησιμοποιήσει τους δεκάδες εθελοντές που έχει για να τον ενημερώσουν. 

Όμως ο δήμος μέσω sms που σε παραπέμπει σε σελίδα για να απαντήσεις για το πόσο ικανοποιημένος ή ικανοποιημένη είσαι από την υπηρεσία καθαριότητας βρήκε ακόμα έναν τρόπο για να ξοδέψει τα χρήματά μας. 

Δεν απαντήσαμε φυσικά αφού εμείς τα γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ και χρόνια υποδεικνύοντας και την μόνη λύση που υπάρχει για καθαρή πόλη. 

Η ανάρτηση γίνεται μόνο και μόνο για να καταδείξουμε σε βολεμένους ή αφελείς πως η συνεργασία που ζητάει τώρα ο δήμος μας με όλες και όλους εμάς ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αποτέλεσμα παρά μόνο να ξοδευτούν μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμα για να μας πείσουν πως ενδιαφέρονται! 

Είναι η πιο ανίκανη διοίκηση που έχει περάσει μετά την διοίκηση Δημήτρη Κιντή από τον δήμο μας και σίγουρα τα περισσότερα στελέχη της δεν θα λείψουν και σε κανέναν , όταν τον Ιανουάριο του 2024 θα παραδίδουν την σκυτάλη στην επόμενους. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: