ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 12μηνη επέκταση της διάρκειας απασχόλησης 55 επιχορηγούμενων υπαλλήλων από τον ΟΑΕΔ από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

12μηνη επέκταση της διάρκειας απασχόλησης 55 επιχορηγούμενων υπαλλήλων από τον ΟΑΕΔ από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας

 

Για 12 μήνες ακόμα επεκτάθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας η εργασία που προσφέρουν 55 εργαζόμενοι μέσω ΟΑΕΔ σε τομείς όπως η καθαριότητα , η φύλαξη κτιρίων αλλά και διοικητικές θέσεις σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( κάντε κλικ εδώ για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής) έτσι έως και τις δημοτικές κάλπες η διοίκηση εξασφάλισε στους 55 αυτούς εργαζόμενους σταθερότητα στον τομέα της εργασίας τους.

Είμαστε βέβαιοι πως με την νυν διοίκηση η δύναμη των εργαζομένων του δήμου μας θα αυξηθεί αφού πρωταρχικός της σκοπός είναι η στήριξη με εργαζόμενων του δήμου μας αφού τους θεωρεί μια πολλή καλή βάση ψηφοφόρων της. 

Άλλωστε οι περισσότεροι εργαζόμενοι του δήμου μας έχουν την τριετία Χατζηδάκη λάβει μέσω υπερωριών περισσότερα χρήματα από όσα έπαιρναν τα προηγούμενα χρόνια κάτι πολύ σημαντικό για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας. 

Εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της πόλης είναι ευνοημένοι από την νυν διοίκηση και θα το διαπιστώσουν όταν αυτή αλλάξει στις κάλπες που έρχονται τον Οκτώβριο του 2023. 

900 εργαζόμενοι και 200 επιχειρηματίες σε άλλες εποχές θα επαρκούσαν για ανανέωση της θητείας της διοίκησης στις κάλπες του 2023 όμως οι εποχές άλλαξαν και ελάχιστα επηρεάζουν όσους έχουν αποφασίσει πως στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσουν τον ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αρκεί να φύγει η παρούσα διοίκηση από το τιμόνι του δήμου μας. 

Στο "παιχνίδι" αυτό που σίγουρα είναι "ανεύθυνο" προστεθήκαμε και εμείς αφού διαπιστώσαμε πως την δική μας ατζέντα υπηρετούν περισσότερο όσοι θέλουν να απομακρυνθεί η νυν διοίκηση που έτσι και αλλιώς δεν θα έχει να επιδείξει και σημαντικό έργο φεύγοντας. 

Άλλωστε οι δημότες μας είναι έξαλλοι με όσους προεκλογικά τους μιλούσαν για ΚΑΘΑΡΗ πόλη, νέο οδοφωτισμό κ.ο.κ και βλέπουν πως η θητεία Χατζηδάκη λήγει χωρίς να έχουν δει τίποτα από όσα τους είχαν υποσχεθεί. 

Η ανικανότητα και η απειρία Αντιδημάρχων και οι αστοχίες στις επιλογές προσώπων είναι αυτό που τελικά θα οδηγήσει τον κ. Χατζηδάκη σε ΗΤΤΑ στις δημοτικές κάλπες του 2023 παρόλο το γεγονός πως ένα 25% θα το πάρει στον πρώτο γύρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: