ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι πρώτες φωτογραφίες από τα σημάδια κακοποίησης στο σώμα 8χρονου που "φιλοξενούνταν" στην Κιβωτό του Κόσμου

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα σημάδια κακοποίησης στο σώμα 8χρονου που "φιλοξενούνταν" στην Κιβωτό του Κόσμου

Τα βασανιστήρια που υπέστη στη δομή "Κιβωτός του Κόσμου" στο Βόλο περιέγραψε 8χρονος στην κάμερα του ΑΝΤ1 και η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί άμεσα ώστε να μην κυκλοφορούν ελεύθεροι οι κακοποιητές "εκπαιδευτές" μιας δομής που έτσι και αλλιώς η φήμη της έχει μέσω των δημοσιευμάτων φτάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

Ο Ιρακινός διευθυντής της δομής βγήκε χθες και είπε πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται θεωρώντας προφανώς πως η χώρα μας είναι Μοσούλη επί εποχής Σαντάμ Χουσεϊν και μας τόνισε πως ο πατέρας Αντώνιος είναι ένας "Άγιος" άνθρωπος και θα σταθεί στο πλευρό του. 

Όπως στο πλευρό του είχε σταθεί και η Ελληνική Πολιτεία για δύο και πλέον δεκαετίες και το μιντιακό μας σύστημα που αποδυναμωμένο από μέσα που αποδεικνύουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ( κρυφές κάμερες) μας παρουσίαζε όσα ήθελαν να δούμε οι "φιλεύσπλαχνοι" για να μαζεύουν χρήματα από χορηγίες και να διαβιούν μια χλιδάτη ζωή. 

Τελικά και μηνύσεις υπήρχαν που δεν οδήγησαν σε αυτόφωρα κακοποιητών παιδιών και γονείς και παιδιά είχαν βγει αναξιόπιστοι από διωκτικές αρχές που περίμεναν μάλλον κάποιον νεκρό για να επέμβουν με ένα πολιτικό σύστημα να φωτογραφίζεται με έναν ιερέα που αποδεικνύει πως πολλά πρέπει να αλλάξουν και στο χώρο της Εκκλησίας όπου συχνά καταφεύγουν κάθε λογής ποινικοί!

Έτσι τα περιστατικά που ιερείς μπλέκουν σε κάθε λογής αδικήματα δεν ξαφνιάζει μια υποκριτική κοινωνία που ΣΙΩΠΑ και βγαίνει να ρίξει το λίθο του αναθέματος όταν κάποιοι δημοσιογράφοι αναδεικνύουν με κόστος πολλές φορές την ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 



Η στάση κάποιων "εκκλησιαστικών" site είναι προβληματική και φυσικά ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ μας κρινόμαστε για την στάση που κρατάμε απέναντι στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. 

Όσο θα ξετυλίγεται το κουβάρι της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ η Ελλαδική Εκκλησία έχει υποχρέωση αντί να κατηγορεί την διαφθορά της καθολικής εκκλησίας να κοιτάξει να δει τι θα κάνει με την δική της. 

Στη χώρα μας εκτός από την επίσημη και επικρατούσα Εκκλησία δρουν και πολλές άλλες στις οποίες ο έλεγχος είναι ακόμα πιο ελλιπής και ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ περισσότερος. 

Άλλωστε δεκάδες κληρικοί που διώχθηκαν από την Ελλαδική Εκκλησία για σοβαρά παραπτώματα βρέθηκαν φορώντας το ράσο του Παλαιού Ημερολογίου για να συνεχίσουν την δράση τους αφού η Ελλαδική Εκκλησία δεν είχε το ΘΑΡΡΟΣ να οδηγήσει τις περιπτώσεις τους ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης φοβούμενη το ΣΚΑΝΔΑΛΟ. 

Το ίδιο θάρρος πρέπει να βρουν και ιδιώτες ιδιοκτήτες δομών που έδιωξαν ακατάλληλος υπαλλήλους για να δουλεύουν με παιδιά και αυτοί βρέθηκαν να εργάζονται σε ανταγωνιστές τους αφού δεν κατήγγειλαν ως όφειλαν την παραβατική συμπεριφορά τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Έχοντας ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στους δύο εισαγγελείς ανηλίκων που έχουν αναλάβει την υπόθεση θεωρούμε πως θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες με στοιχεία και κατηγορητήριο που δεν θα μπορεί να αποδομηθεί από όσους ενώ γνώριζαν είτε συμμετείχαν στον βασανισμό των παιδιών είτε ΣΙΩΠΗΣΑΝ. 

Για εμάς συνένοχοι στο διαρκές έγκλημα είναι και όσοι εν αγνοία τους διαφήμιζαν χωρίς να είναι καχύποπτοι δράσεις οι οποίες δεν είχαν καμία σχέση με το δόγμα μας αλλά πραγματοποιούνταν από τους οπαδούς του πατέρα Αντώνιου με την ΑΝΟΧΗ μιας Πολιτείας και της Περιφέρειας Αττικής που δεν ήλεγχε ποτέ τι συνέβαινε στις δομές και οι υπάλληλοι της ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ πως όλα λειτουργούσαν τέλεια. Αντίστοιχες υπογραφές και επαίνους βρίσκουμε και από άλλες Περιφέρειες πλην μίας που θα έπρεπε να μνημονευτεί από τα ΜΜΕ που τα ψάχνουν όλα για το θάρρος και την ευθύτητα του Περιφερειάρχη που δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τις δράσεις της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και προσπάθησε μέσω των υπαλλήλων του να κάνει έλεγχο σε συγκεκριμένη δομή αλλά κάποιοι ενημερώθηκαν εγκαίρως ώστε να είναι όλα "τέλεια". 




Κατά τις 17 Δεκεμβρίου θα σας έχουμε ( πρώτα ο Θεός ) και ένα δικό μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ από πρώην εθελοντή της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που εκδιώχθηκε όταν έκανε συγκεκριμένα παράπονα τα οποία τις επόμενες μέρες θα καταθέσει στους δύο εισαγγελείς αφού μπροστά στα μάτια του είχαν χαστουκίσει φιλοξενούμενο παιδί της δομής επειδή άκουγε μουσική! 

Δεν κινδυνεύουμε να εξαφανιστούν στελέχη της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αφού εδώ και μέρες παρακολουθούνται από τις διωκτικές αρχές και καμία κυβέρνηση φυσικά δεν θέλει να χρεωθεί την ΑΠΟΤΥΧΙΑ να μην οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι διέπραξαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. 

Διαβάστε αναλυτικά εδώ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και την μαρτυρία του 8χρονου για τα βασανιστήρια που υπέστη στη ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στον Βόλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: