ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμετικό δημοσίευμα από τους Ενεργούς Φασίστες Ηλιούπολης - Δεν μας εξηγούν όμως τι έχουν προσφέρει όσοι δούλεψαν για να έχουν "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" οι ξένοι δανειστές μας !

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Εμετικό δημοσίευμα από τους Ενεργούς Φασίστες Ηλιούπολης - Δεν μας εξηγούν όμως τι έχουν προσφέρει όσοι δούλεψαν για να έχουν "ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" οι ξένοι δανειστές μας !


Ένα ακόμα εμετικό δημοσίευμα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ναρκοθετεί την κοινή πορεία της κεντροδεξιάς της πόλης μας θέλοντας να εμπλέξει με επιχειρηματικά συμφέροντα χωρίς μισή απόδειξη άλλες υποψηφιότητες. 

Το κείμενο δεν αναφέρει ποιοι ξεπουλούν την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και είναι εμφανές πως ανάλογο βρίσκεις μόνο σε site ακροδεξιά όπου προσπαθούν να κρύψουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους λέγοντας πως το πολιτικό μας σύστημα στο σύνολό του είναι υπηρέτης ξένων συμφερόντων. 

Εάν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ θεωρούν ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία τα δεσμευμένα για 99 χρόνια ακίνητα που κατέληξαν στην ΕΤΑΔ,  επειδή κάποιοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ σαν τους ίδιους τα πήραν με καταλήψεις  από τους πραγματικούς τους ιδιοκτήτες  για ίδιον οικονομικό όφελος , ας μας εξηγήσουν ΜΕ ΠΟΙΟ τρόπο κινδυνεύουν τα ακίνητα αυτά που έγιναν με μία κατάπτυστη δικαστική απόφαση δημόσια ,  τώρα που ο σκοπός επετεύχθη από όσους τα έκλεψαν από τους κληρονόμους του ιδιοκτήτη τους. 

Και βέβαια ουδείς από όσους συμμετείχαν ενεργά σε αυτό το ανήθικο έγκλημα δεν έμεινε οικονομικά παραπονούμενος. 

Όλοι άφησαν στους συγγενείς τους  περισσότερη ακίνητη περιουσία από αυτή του "τσιφλικά" που ο δοτός δήμαρχος της χούντας και πρότυπο του κ. Αραμπατζή αφού ζητάει να τιμηθεί , είχε δώσει το όνομά του σε λεωφόρο. 

Λεωφόρος Αλέξιου Νάστου η μετέπειτα Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα από τον δοτό δήμαρχο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα  που είχε αρχίσει να βάζει στο μάτι τα ακίνητα Νάστου. 

Τώρα εάν θεωρεί κανείς λογικό πως θα μας προστατέψουν οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία και όχι εκλεγμένες κυβερνήσεις σηκώνουμε τα χέρια ψηλά! 

Έτσι και αλλιώς με χουντικούς δεν τα πήγαμε ποτέ καλά,  και δεν θα τα πάμε και στο μέλλον.

Για τον λόγο αυτό και εάν οι "Αραμπατζήδες" βλέπουν αυτά τα οικονομικά  συμφέροντα ας τα καταγγείλουν δημόσια,  αλλά με στοιχεία. 

Σαχλές αναρτήσεις από "γατούληδες" που τάχα υπερασπίζονται το "κοινό καλό" τους βουλιάζουν και τους απαξιώνουν περισσότερο και από τις "εκδιδόμενες" που βρέθηκαν από την μία μέρα στην άλλη στην αγκαλιά αυτού που πριν μερικούς μήνες εξύβριζαν χυδαία! 

Κοινή κάθοδο και μία κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου κ. Κάνδηλα  θέλει η πλειοψηφία των κεντροδεξιών της πόλης μας , και ΚΑΝΕΝΑ επιχειρηματικό συμφέρον. 

Άλλωστε τα επιχειρηματικά συμφέροντα πιστεύουν στο διαίρει και βασίλευε διαχρονικά κάτι που γνωρίζουν πλέον και παιδιά δημοτικού σε αυτή την χώρα. 

Αντί λοιπόν να προασπίσουν μια περιουσία που "χάθηκε" αφού αποτελεί την εγγύηση αποπληρωμής ενός δημόσιου χρέους στο οποίο οδηγηθήκαμε από κατσιαπλάδικες επιλογές ας δουν τι τους ενώνει σε μια κοινή πορεία που δεν θα τους αφήσει και πάλι εκτός δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. 

Όσο και να απαξιώνουν κάποιοι τα πολιτικά κόμματα στις Αστικές Δημοκρατίες αυτά παράγουν πολιτικές και φυσικά κανένας κόκκινος ή μαύρος φασίστας δεν είναι λογικό κάθε τέσσερα χρόνια να μας παρουσιάζεται ως δήθεν αυτόφωτος "Μεσσίας" που μία υμνώντας τον μαύρο φασισμό και μία υμνώντας τον κόκκινο επαναλαμβάνει τις ίδιες ασυναρτησίες για θέματα που έχουν λυθεί στην πόλη μας με την ΨΗΦΟ των πολλών σε εθνικές και δημοτικές κάλπες. 

Το real estate της πόλης ολοκληρώθηκε από όσους εσείς σήμερα υμνείται δεν έμεινε τίποτα για να καπηλευτούν όλοι οι υπόλοιποι! 

Πάνω από 500.000 νέοι άνθρωποι έχουν φύγει στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ επειδή κάποιοι θεωρούν λογικό διεκδικούν χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας όσα ποτέ δεν τους ανήκαν! Δεν υπάρχει Κόλλιας στο δικαστικό σώμα και το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είναι στα πράγματα για να μοιράσει κότερα , οικόπεδα και ελικόπτερα για να φύγουν οι "δωσίλογοι" και να μείνετε εσείς οι "ψεκασμένοι". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: