ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ας αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της λένε όσοι δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την χώρα!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ας αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της λένε όσοι δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την χώρα!




Για όλα φταίνε οι "ρουφιάνοι" δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ όταν η δουλειά "στραβώσει" και το "θεάρεστο" έργο μιας ΜΚΟ αποκαλυφθεί πως τελικά ήταν μια ΑΠΑΤΗ , ένα "μαγαζάκι" που στήθηκε πάνω στον ανθρώπινο πόνο με μοναδικό σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ. 

Και εμείς με το ΚΕΡΔΟΣ δεν έχουμε πρόβλημα, το δικό μας πρόβλημα αρχίζει και σταματά όταν οι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται πως η "αλληλεγγύη" τους είναι απλώς ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. 

Και εντάξει να πάρουν τα μεροκάματα αλλά να κακοποιούν και πληρωμένα "αγρίμια" που τάχα τα πήραν από τις διαλυμένες οικογένειές τους για να τα "θεραπεύσουν"; 

Όχι δεν είναι υπεύθυνη στάση ΟΥΤΕ καν δημοκρατική να αφήσουμε μια Ελληνική Δικαιοσύνη που ΖΕΧΝΕΙ να αποφασίσει για την τύχη όσων εκμεταλλεύονται την ΔΙΚΗ της ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Ούτε βέβαια μπορούμε να πούμε πως αφού αυτός ο οργανισμός έχει βοηθήσει χιλιάδες ας κακοποιήσει και κάποιους. 

Ο στόχος για ακόμη μια φορά είναι τα ΜΜΕ που ως όφειλαν ανέδειξαν και ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ τις καταγγελίες κατά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ όπως για χρόνια έπαιζαν τις δράσεις της. 

Τώρα όμως παραπονιέται αυτός που με την τόση προβολή κέρδισε χρήματα και έκανε την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ να μοιάζει ως ο μεγάλος "φιλάνθρωπος" που ήρθε για να βελτιώσει τα κακώς κείμενα μιας σάπιας κοινωνίας. 

Και τελικά οι τάχα "άρτια" εκπαιδευμένοι ειδικοί της δομής είχαν ανακαλύψει για χρόνια πως το "ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" και είχαν ανοίξει τις πύλες της οργάνωσης και σε κάθε λογής ανώμαλο αφού το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι! 

Τι έκανε η Πολιτεία; Απλώς συνέδραμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την δομή και η παρουσία υπουργών της σε εκδηλώσεις της έδινε το μήνυμα πως εκεί ήταν όλα καλά αλλά ατυχώς ΔΕΝ ΗΤΑΝ. 

Θα το αποφασίσει λένε η Ελληνική Δικαιοσύνη ;     Αυτή που αποφάσισε για τον Νίκο Γεωργιάδη, για τον Δημήτρη Λιγνάδη , αυτή που έχει αποφυλακίσει την μισή 17Ν που καταδικάζει τον κουλουρά και αφήνει ΕΛΕΥΘΕΡΟ τον πρεζέμπορα! 

Μια Δικαιοσύνη που έχει αναδείξει στα ανώτερα κλιμάκιά της μια Θάνου και μια Τουλουπάκη και που δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν τελικά η Novartis ήταν σκάνδαλο ή σκευωρία! 

Μην κάνετε μας γράφουν "λαϊκά δικαστήρια" λες και είμαστε τίποτα κατσαπλιάδες να θέλουμε να λερώσουμε τα χέρια μας με αίμα αθώων ή έστω και εγκληματιών. 

Να μην γράφουμε δηλαδή τίποτα για να αφήσουμε τους πολλούς να εξακολουθούν να χρηματοδοτούν τις δράσεις όσων αντί να προστατεύουν αθώες ψυχές τις κατέστρεφαν. 

Να ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ αλλά όχι για να κοιμηθούν τα παιδιά αλλά να για να μην ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ οι κραυγές τους. 

Όχι Κυρ - Παντελήδες ο Τύπος στην Ελλάδα δεν είναι όπως η Ελληνική Δικαιοσύνη και ΤΙΜΩΡΕΙ πριν από αυτήν και για πάντα όσους ακόμα και τώρα προσπαθούν να υποτιμήσουν την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ μας. 

Μα υπάρχει ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ θα πουν όσοι θεωρούν πως η Δικαιοσύνη "τσουλάει" αγνοώντας τις χιλιάδες αποφάσεις της που μας καθιστούν κράτος παρία που υπολείπεται όλων των δυτικών κρατών και φλερτάρει με όσα συμβαίνουν σε πρώην ανατολικά κράτη. 

Για εμάς δεν "τρελάθηκαν" ξαφνικά τόσοι για να δημιουργήσουν πρόβλημα στον πατέρα Αντώνιο που εάν ήθελε να προστατέψει τα παιδιά θα είχε επιβάλλει κάμερες παντού μέσα στις δομές του μετά την πρώτη καταγγελία ή ακόμα και το πρώτο παράπονο. 

Προτίμησε να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι και φαντάζεται μεγάλα συμφέροντα που δεν επιθυμούν την δράση του λες και όλα όσα έκανε δεν τα έκανε με λεφτά άλλων.

Περίεργη και η ΣΙΩΠΗ της Ελλαδικής Εκκλησίας που θα μπορούσε έστω να δείξει πως ενδιαφέρεται για τις φοβερές καταγγελίες εις βάρος ενός κληρικού αλλά μάλλον έχουν συνηθίσει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ για τον λόγο αυτό είναι πλέον και τόσο απαξιωμένοι! 

Είναι και τα ΜΜΕ απαξιωμένα και συστημικά θα πουν ΟΣΟΙ ότι έχουν μάθει τα τελευταία 40 χρόνια τα έμαθαν επειδή η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στην Ελλάδα στάθηκε ως πλειοψηφία στο ύψος των περιστάσεων και ανέδειξε κόντρα στο ΡΕΥΜΑ αλήθειες που δεν αντιλαμβάνονται οι "ψεκασμένοι". 

Αυτοί που σε μερικούς μήνες από σήμερα θα οδηγήσουν και πάλι ΕΝΤΟΣ Βουλής την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ της Χρυσής Αυγής ως Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη ,  που η εισαγγελέας της έδρας δεν είδε πως ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!  Και αφού δεν την είδε μια μορφωμένη εισαγγελέας πως να την δουν τα ορκ που θεωρούν τον Λιάκο τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη της εποχής μας! 

Η εισαγγελέας αυτή δεν είχε καμία επίπτωση και η διχογνωμία αυτή ανάμεσα σε εισαγγελέα και πρόεδρο του δικαστηρίου έχει οδηγήσει στα μάτια των πολλών την Ελληνική Δικαιοσύνη σε πλήρη απαξίωση. Ακολούθησαν εκατοντάδες δικαστικές αποφάσεις και φυσικά αυτή η Δικαιοσύνη είναι που δεν έχει ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ούτε ένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Μάλαμα - Παπαχρήστου και κάνει ό,τι μπορεί ώστε να βγουν όλοι λάδι! Τι και εάν υπάρχουν χιλιάδες δημοσιεύματα , τι και εάν η αντιπολίτευση ωρύεται μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο κοιμώμενος υπουργός Δικαιοσύνης στηρίζει την αχρηστία και την διαφθορά όσων δεν έχουν καμία διάθεση να τιμωρήσουν τον οιοδήποτε έχει πέντε φράγκα στην άκρη για ώρα ανάγκης! 

Όχι δεν θα αφήσουμε καμία ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να κάνει την ΔΟΥΛΕΙΑ της (άλλωστε δεν περιμένουμε από αυτήν να καταδικάσει τον πατέρα Αντώνιο)  θα δημοσιοποιούμε τις καταγγελίες των θυμάτων και βήμα όσοι θίγονται έχουν παντού μην τρελαθούμε κιόλας πως μια δομή που βγάζει εκατομμύρια έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να βρει έστω δέκα "πιασμένους" να γράψουν δύο καλές κουβέντες για το "θεάρεστο" έργο ενός ιερέα που ξαφνικά τον οδήγησε ο "Θεός" να σώσει τις παιδικές ψυχές και να τις οδηγήσει στον "παράδεισο". 

Ο "παράδεισός" σας ζέχνει κακοποίηση και παιδοφιλία ας αφήσετε λοιπόν την κλάψα και ας απαντήσετε γιατί αυτά τα "κακά" παιδιά μπήκαν στην ταλαιπωρία να βγουν να μιλήσουν για όσα υπέστησαν!

Ποιος τους έβαλε βρε "ψεκασμένοι" η Αμερικανική Πρεσβείας της Αθήνας ή η CIA; 

Η χώρα δεν μπορεί να αλλάξει όσο η Δικαιοσύνη της δεν λειτουργεί και όποιος θεωρεί πως την αδικούμε ας παρακολουθήσει σε αίθουσα δικαστηρίου το πως δικάζουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: