ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι για να μην λέτε πως σας γράφουν ΤΖΑΜΠΑ!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Όχι για να μην λέτε πως σας γράφουν ΤΖΑΜΠΑ!

 




Πάνω από 120.000 ευρώ τον χρόνο ΜΟΝΟ , η μισθοδοσία της ολιγομελής ομάδας των δημοτικών μας αστυνομικών. Εάν βάλετε κόστη συντήρησης των οχημάτων τους , καύσιμα και στολές με εθνόσημα βγαίνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που πληρώνουμε για να μας κόβουν κλήσεις ή να μεταφέρουν ως κλητήρες διάφορους φακέλους σε δημόσιες υπηρεσίες του δήμου μας. 

Τώρα εάν σας γράφουν και καμία κλήση όταν είσαστε απρόσεκτοι και επιδεικνύετε αντικοινωνική συμπεριφορά μην γκρινιάζετε. Άλλωστε σε όσους δεν έλειψαν την περίοδο που η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου τους είχε καταργήσει είναι περισσότεροι από αυτούς που τους θέλουν να ρυθμίζουν την κυκλοφορία στην πόλη μας και να υπηρετούν παράλογες για εμάς αποφάσεις της νυν διοίκησης του δήμου μας ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ σχετικά) . Και για όσους βαριέστε μιλάμε για την απόφαση ωραρίου φορτοεκφόρτωσης σε 5 μόλις Super Market ενώ σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα ο ανταγωνισμός τους φορτοεκφορτώνει ΟΛΗ μέρα και σε επιχειρήσεις χορηγούς του δήμου μας δεν έχει επιβληθεί όπως καταλαβαίνετε ούτε ένα πρόστιμο. 

Για αυτό μην γκρινιάζετε σας λέμε εσείς που θέλετε να εξακολουθεί να υπάρχει δημοτική αστυνομία για λόγους μη κατανοητούς σε εμάς. 
Αφήστε εμάς εδώ να γινόμαστε οι "κακοί" της υπόθεσης και να θέλουμε έναν διαφορετικό δήμου αφού και οι αλλαγές που εξήγγειλε η κυβέρνηση και αφορούν την δημοτική αστυνομία είναι προς την λάθος κατεύθυνση. 
Είδαμε και τα χάλια της Πανεπιστημιακής που αναλαμβάνουν εργασία με την συνδρομή ΜΑΤ και των κανονικών αστυνομικών που ξεπερνούν πλέον κατά πολύ τις 55.000 παρόλο που εσείς νιώθετε και δικαιολογημένα ανασφαλείς. 
Αυτά και δεν θέλουμε γκρίνια και "τοξικότητα" , θέλουμε βόλτες πάνω κάτω σε όλη την πόλη και τιμωρία όσων παρανομούν! 
Βέβαια είναι εποχές πλέον που οι νόμιμες "κλοπές" μας στοιχίζουν περισσότερο από τις παράνομες και αυτό θα πρέπει να αντιληφθούν όσοι πολιτεύονται με συνθήματα περασμένων δεκαετιών. 
Οι καιροί άλλαξαν και μαζί τους και εμείς οι "¨νοικοκυραίοι"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: