ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ασβεστάς: Δεν υπάρχει επίσημη μελέτη που να δείχνει πως υπάρχει πρόβλημα με την ακτινοβολία του ΚΥΤ Υμηττού

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ασβεστάς: Δεν υπάρχει επίσημη μελέτη που να δείχνει πως υπάρχει πρόβλημα με την ακτινοβολία του ΚΥΤ Υμηττού


Να και ένας δημοτικός σύμβουλος που ενώ είναι υπέρ της απομάκρυνσης του ΚΥΤ Υμηττού δεν τρώει αμάσητες τις θεωρίες συνωμοσίας πως προκαλεί η ακτινοβολία του προβλήματα υγείας ή τουλάχιστον για να μην τον παρερμηνεύουμε λέει το απλούστατο πως δεν υπάρχουν μελέτες που να είναι εις γνώση του και να αποδεικνύουν αυτό. 

Και δεν μιλάμε βέβαια για τους "ψεκασμένους" φίλους του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή που δεν πήγε λέει σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο γιατί νιώθει λέει πολιτικά διωκόμενος! 

Σε κάθε περίπτωση από τους 41 βρέθηκε έστω ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ να μην είναι λαϊκιστής και αυτό για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία επειδή προέρχεται από τον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ αυτής που όταν κυβέρνησε πριν μερικά χρόνια προχώρησε μεταρρυθμίσεις που δεν είχαν κάνει επί δεκαετίες δεξιές και κεντροαριστερές κυβερνήσεις. 

Τελικά δεν είναι όλοι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ συνωμοσιολόγοι και δεν είναι όλοι σταλινικοί όπως η κα Τσατσούλη και ο κος Μανιάτης υπάρχουν και ΣΟΒΑΡΟΙ επομένως στηρίξτε τους αφού όσον αφορά την πόλη μας από τα ΔΕΞΙΑ υπάρχει ΜΑΥΡΙΛΑ, "θεωρίες συνωμοσίας" και κυρίως ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Ουδείς πήρε κα Τσατσούλη πήρε  αποζημίωση για προβλήματα υγείας,  παρά ΜΟΝΟ για υποβάθμιση της αξίας της περιουσίας του λόγο πως είναι δίπλα στο ΚΥΤ. 

Αποζημιώσεις για θέματα υγείας είναι πολλών εκατομμυρίων ευρώ και όχι βέβαια τα ποσά που δόθηκαν σε όσους ζημιώθηκαν από την μείωση της εμπορικής αξίας των ακινήτων τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: