ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εις υγείαν των κοροΐδων!

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Εις υγείαν των κοροΐδων!

 


Τα στόματα ευτυχώς άνοιξαν και έτσι οι υπεύθυνοι της Κιβωτού του Κόσμου θα οδηγηθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους. 

Για ακόμη όμως μια φορά ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ θα μείνουν όσοι συνετέλεσαν στο να ανδρωθεί η εγκληματική αυτή οργάνωση που είχε ως μοναδικό της ΚΙΝΗΤΡΟ το ΚΕΡΔΟΣ,  που δεν θα ήταν κακό να συνέβαινε εάν ΔΕΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ παιδιά. 

Παιδιά ενός "κατώτερου Θεού" που ο επίγειος "Μεσσίας" τους αποδείχθηκε ακόμα ένας καιροσκόπος. Η χλιδάτη ζωή του πατέρα ( τρομάρα του) Αντώνιου με τα πολυτελή αυτοκίνητα και τον Διευθυντή της Κιβωτού από το ΙΡΑΚ ήταν από χρόνια γνωστά σε όσους ¨εθελοντικά" προσέφεραν τις υπηρεσίες τους προσδοκώντας κομμάτι από την τεράστια πίτα των 27 εκατομμυρίων και κάτι "ψιλών" που ήταν οι ΧΟΡΗΓΙΕΣ αφελών συμπολιτών στην προσπάθεια να δουν κάτι καλύτερο κατατρεγμένοι της ζωής. 

Αυτό που έβλεπαν ήταν ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ κάθε λογής και ζούσαν σε "φυλακές" που κάποιοι ονόμαζαν "παραδείσους". Οι επισκέπτες των δομών δεν είχαν καμία δυνατότητα να συνομιλήσουν ΜΟΝΟΙ τους με τα παιδιά αφού η παρουσία των "παιδαγωγών" τους ήταν διαρκείς μη τυχόν και μάθει ο κόσμος που πήγαιναν οι χορηγίες του. 

Και στο δήμο μας υπήρξαν πολλοί που έδωσαν ακόμα και από το υστέρημά τους για να βοηθηθούν τα "κακόμοιρα" τα παιδιά αλλά τα λεφτά τους κατέληξαν σε μεζονέτες και πολυτελή τζιπ! 

Ο ανέξοδος πατριωτισμός πολλών ακροδεξιών ιερέων φυσικά δεν περιλαμβάνει όσους δέχονται να υπηρετήσουν τους ίδιους και για τον λόγο αυτό ήδη προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις καταγγελίες μιλώντας για αναξιόπιστους μάρτυρες. 

Είχαν φροντίσει επιμελώς να μην υπάρχουν κινητά ή κάμερες ασφαλείας στους χώρους όπου ο "Άγιος" κακοποιούσε ανήλικα και η εξαφάνισή του δείχνει και την παντελή αδιαφορία του να υπερασπιστεί κάτι που κάποιοι ονομάζουν υποκριτικά τεκμήριο αθωότητας και που συνοδεύει σε Αστικές Δημοκρατίες τους πάντες αλλά δεν τους "αθωώνει" για τα εγκλήματά τους. 

Ακόμα και να ήμασταν παντελώς άσχετοι με την δομή αυτή ( κάτι που δεν συμβαίνει αφού παρακολουθούσαμε χρόνια την δράση της μέσω των "εθελοντών" της) μόνο η στάση του πατέρα Αντώνιου θα μας οδηγούσε στο ασφαλές συμπέρασμα ό,τι φοβάται τα χειρότερα και πως οι αποκαλύψεις που έως τώρα έχουμε ακούσει είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. 

Αμφιβολία για τους εν Ηλιούπολη υποστηρικτές της Κιβωτού του Κόσμου και για τις "αγαθές" προθέσεις τους εμείς δεν είχαμε. Θεωρούσαμε όμως πως δεν θα έφταναν στον απόλυτο ΞΕΠΕΣΜΟ να κατηγορούν τα ΜΜΕ και όχι τους εαυτούς τους για την ανηθικότητά τους. 

Και μπορεί επειδή φόρεσαν ( όχι για πολύ) ένα ράσο για να κρύψουν τις ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ τους να θεωρούν πως είναι ασφαλής αλλά με βεβαιότητα τους λέμε πως η εποχή όπου το "αδελφάτο" ήταν ισχυρό έχει περάσει ανεπιστρεπτί σε μια χώρα που όλοι και όλα παρακολουθούνται. 

Ας ασχοληθούν με σκυλιά , γάτες και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ και ας αφήσουν όσους ακόμα δεν ΣΑΠΙΣΑΝ και κατανοούν τι συμβαίνει να κάνουν την δουλειά τους. 

Γιατί φυσικά και δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να παραμένει απαθής και χωρίς ΘΕΣΗ απέναντι στις καταγγελίες που δεν αφορούν 2-3 δύστροπους αλλά τουλάχιστον 20 εκπαιδευτές των δομών που έχουν καταθέσει στον εισαγγελέα τους λόγους απομάκρυνσής τους από την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και φυσικά για τους δύσπιστους ήδη στην εξάρθρωση έχουν μπει και διωκτικές αρχές με σύγχρονο εξοπλισμό που θα λύσουν και στους οπαδούς του πατέρα Αντώνιου όλες τους τις απορίες. 

Στηρίξτε την ΔΙΑΦΘΟΡΑ όσο ακόμα σας επιτρέπουν όσοι όχι μόνο κάνουν με επαγγελματισμό την ΔΟΥΛΕΙΑ τους αλλά αποκαλύπτουν πολύ λιγότερα από όσα γνωρίζουν έτσι ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όλοι εκείνοι που σε περιόδους εορτών καθάριζαν 2.000-3000 ευρώ απλώς κρατώντας εις γνώση του πατέρα Αντώνιου μέρος της βοήθειας έτσι για τον "εθελοντισμό" τους. 

Δύο τέτοιοι άνθρωποι που ξέρουν πως θα κατηγορηθούν για μαύρο χρήμα έσπευσαν ήδη να ομολογήσουν αφού τα παιδάκια της δομής δεν πήγαιναν να ζητιανέψουν στις κηδείες μόνα τους αλλά με πολυπληθή συνοδεία! 

Τώρα που ακούσαμε και Μητροπολίτες να καταδικάζουν την υποκρισία κάποιων ρασοφόρων καλό θα ήταν να ασκήσουν καλύτερα τον εποπτικό τους έλεγχο γιατί διαχρονικά ό,τι μαζεύεται για έναν συγκεκριμένο σκοπό δεν φτάνει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών "άρτιο" και με δεδομένο πως οι κληρικοί έχουν μισθό που τους εξασφαλίζει η συμφωνία Κράτους και Εκκλησία δεν νοείται να παρουσιάζονται μειωμένα έσοδα σε ενορίες που σφύζουν από την παρουσία των πιστών. 

Η Ελλαδική Εκκλησία παρέχει χιλιάδες ΔΩΡΕΑΣ γεύματα καθημερινά, και διατηρεί δομές ανάλογες με αυτή που πέρασε προσωρινά στη διαχείριση του Κράτους χωρίς να χρειάζεται να το διαφημίζει από το πρωί έως το βράδυ σε τηλεοπτικές εκπομπές που πλέον αναζητούν κάποιον που "πίεζε" για να βγει και να διαφημίσει τις δράσεις του και τώρα τον αναζητούν επί ματαίω για να δώσει ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ απαντήσεις. 

Σε αυτές τις γιορτές φανταζόμαστε πως ακόμα και οι πιο αφελείς θα αναζητήσουν οι ίδιοι τον ανθρώπινο πόνο για να τον απαλύνουν και δεν θα βάλουν μεσάζοντες ή "Αγίους" που έτσι και αλλιώς δεν ευημερούν όταν ο πολίτης είναι παρατηρητικός και δεν κλείνει τα αυτιά και τα μάτια του επειδή θα του το ζητήσει ένας ..... 

Αυτά και έπεται συνέχεια.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: