ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Τους πήραν χαμπάρι και τους κράζουν διαδικτυακά , αλλά δεν ανησυχούν αφού για αυτές σημασία έχει ΜΟΝΟ το χρήμα. 


  • Γεύματα και συναντήσεις το τελευταίο διάστημα σε επιχειρήσεις της πόλης ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023. Άρχισαν νωρίς τα τραπεζώματα αφού η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι πενταετής και όλοι θέλουν να βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης έως και το 2028! 


  • Οι ανακοινώσεις του ΕΣΗ έχουν αιχμές μόνο για την κυβέρνηση και ποτέ για την διοίκηση του δήμου μας για όσους έχετε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ για το τι ακριβώς πρεσβεύουν. Άλλωστε γνωρίζουν καλά πως το "πορτοφόλι" το έχει η εκάστοτε κυβέρνηση και προς τα εκεί ασκούν πιέσεις γνωρίζοντας πως πιέζοντας κάτι θετικό για αυτούς θα επιτύχουν. Θεμιτό το γεγονός να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των επιχειρήσεων της πόλης αλλά είναι σίγουροι πως με την αλλαγή κυβέρνησης θα πάνε καλύτερα; Για εμάς χειρότερα θα πάνε αφού οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν έχουν μέλλον είτε μας αρέσει εμάς είτε όχι. Είτε ενώνονται και δημιουργούν κάτι με πολλούς εργαζόμενους είτε παραμένουν μικροί και τους "τρώνε" οι ΜΕΓΑΛΟΙ! 


  • Μετά τις βουλευτικές εκλογές ελάχιστη αξία θα έχει η στήριξη της ΝΔ σε οιοδήποτε δημοτική παράταξη αφού θεωρούμε βέβαιο πως στον δικό μας δήμο δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους η ΝΔ θα τερματίσει στην δεύτερη θέση! Εδώ δεν είμαστε Γλυφάδα αλλά ούτε καν Άλιμος και τα τοπικά στελέχη έχουν δημιουργήσει τόσα θέματα που όχι μόνο χάνουν για μια δωδεκαετία τον δήμο αλλά "πετυχαίνουν" και χάνει και η ΝΔ την πρωτιά που με το ζόρι κατέκτησε το 2019 στην πόλη μας. Για την δεύτερη θέση υπεύθυνα θα είναι και τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ αφού θα έχουμε καταστάσεις 2012 για όσους ενθυμούνται τα αποτελέσματα στην πόλη μας. Όχι πως το 2015 πήγαμε καλύτερα αλλά τουλάχιστον μειώθηκαν οι ψήφοι όσων έτσι και αλλιώς την Αστική μας Δημοκρατία δεν την γουστάρουν και αποζητούν αυταρχικά καθεστώτα! 


  • Άλλος ένας κεντροδεξιός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε παράταξη με ΑΡΙΣΤΕΡΟ πρόσημο . Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ενώ ήδη βολτάρει με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης με την οποία θα κατέβει. 



  • Αναζητήσαμε φωτογραφίες από την εκδήλωση  με ομιλήτρια την  κα Γκελεστάθη (Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη ΝΔ) στην Ηλιούπολη στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς κάνοντας κλικ εδώ δεν έχει ανεβάσει ΤΙΠΟΤΑ!  Σας βάζουμε λοιπόν μία φωτογραφία της με τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου που ανέβασε ο ίδιος στο προφίλ του , αφού εμείς εκείνη την ημέρα δεν δώσαμε το παρών πηγαίνοντας  σε άλλη εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Στην δική μας είχε αρκετό κόσμο,  για εδώ δεν γνωρίζουμε αφού δεν ήμασταν,  και δεν θέλουμε να μεταφέρουμε όσα μας είπαν αλλά δεν είδαμε με τα μάτια μας! 

Γιάννης Αναγνώστου - Ιωάννα Γκελεστάθη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: