ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πρόοδος δεν είναι να αναζητάς το "τσεκούρι των Απάτσι" ούτε φυσικά να θεωρείς πως μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο με ένα Καλάσνικοφ!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Πρόοδος δεν είναι να αναζητάς το "τσεκούρι των Απάτσι" ούτε φυσικά να θεωρείς πως μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο με ένα Καλάσνικοφ!


Πρόοδος είναι η βελτίωση , ο δρόμος προς κάτι καλύτερο. Έτσι γίνεται αμέσως αντιληπτό πως για τον καθένα εκεί έξω καλύτερο είναι ότι τον βολεύει και γεμίζει τις τσέπες του! 

Προοδευτικά κόμματα ήταν όλα εκείνα που καταχρέωσαν την χώρα μας με τάχα όραμά τους την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας αλλά με μοναδικό στους στόχο τις καρέκλες που τους εξασφάλισαν μια άνετη ζωή και μια υστεροφημία έναντι όσων φώναζαν πως ο υπερδανεισμός της χώρας θα οδηγήσει στη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της. 

Οι πολλοί άκουσαν αυτούς που έλεγαν πως λεφτά υπάρχουν και η χώρα δεν έκανε και δεν έχει κάνει και σήμερα τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε να μην κινδυνέψουμε στο μέλλον και πάλι να δανειστούμε δισ ευρώ υπογράφοντας και νέα μνημόνια. 

Έτσι και στην πόλη πρόοδος είναι για τους πολλούς η διατήρηση της Σοβιετίας μας παρόλο που το εγχείρημα αυτό απέτυχε όπου εφαρμόστηκε και στην πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ και στα κράτη δορυφόρους της. 

Σήμερα πολλά κράτη του πρώην Ανατολικού μπλοκ έχουν κάνει περισσότερα βήματα προς τον καπιταλισμό παρά εμείς που τάχα είμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας αλλά με πολιτικές ηγεσίες που ζηλεύουν τα πρώην ανατολικά κράτη επειδή οι "ηγέτες" τους ήλεγχαν τα πάντα και κυβέρνησαν για δεκαετίες! 

Το παρακράτος που θα ξεδιπλώνεται μπροστά μας ενόψει των βουλευτικών εκλογών ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ καμία μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα και φυσικά θέλει την χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ για να έχουν μεσαίοι και μηδαμινοί διεθνώς επιχειρηματίες το προνόμιο να τους ανήκει μια ολόκληρη χώρα. 

Το πολιτικό σύστημα που έχει εκτός φυλακών επιχειρηματίες που έχουν κλέψει διαχρονικά δισεκατομμύρια ευρώ έχει χάσει ήδη την αξιοπιστία του αφού εξαιτίας της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που άφησε να ανθίσει τρέχει τώρα να μαζέψει τα απόνερα μη κατανοώντας καν πως έρχεται ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. 

Έτσι προοδευτικός δεν είναι αυτός που έγινε στόχος από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής ή για να ακριβολογούμε δεν νομιμοποιείται να το παίζει προοδευτικός όταν στηρίζει τις ίδιες μεθόδους των Ταγμάτων Εφόδου και θεωρεί πως άλλη λύση δεν υπάρχει παρά η ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας χωρίς να υπολογίζει στο τι θα γίνει μετά. 

Γιατί φυσικά και επειδή δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων ούτε και θα ζήσουμε ποτέ η αντιπρόταση σε αυτό που ζούμε τώρα πρέπει να είναι εφαρμόσιμη και λογική αλλιώς παρά τις καλές προθέσεις του οιοδήποτε το ΑΥΡΙΟ μας θα είναι χειρότερο από το σήμερα. 

Η πόλη είτε το παραδέχονται κάποιοι είτε όχι ζέχνει από φασισμό και ανέχεται για δεκαετίες σκληρούς ποινικούς που εμείς πλέον δεν τους ξεχωρίζουμε αφού στις φυλακές Πυρήνες της Φωτιάς και νταβατζήδες έγιναν μια παρέα. 

Είχαμε προειδοποιήσει χρόνια τώρα πως ό,τι συνέβη και στα υπόλοιπα δυτικά κράτη θα συνέβαινε και εδώ αφού για κάποιους παντελώς ανήθικους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! 

Έτσι μπορεί ένας εκβιαστής ή έμπορος ναρκωτικών να χρηματοδοτεί "στρατούς" που τάχα μάχονται για έναν καλύτερο κόσμο ή φασίστες να σιγοντάρουν επιχειρηματικά φαινόμενα γιατί δίχως αυτά η πολιτική τους παρουσία θα ήταν ανέφικτη. 

Δεν φτάνουν μερικές χιλιάδες "ψεκασμένοι" για να μπει κάποιος στη Βουλή και κυρίως δεν είναι τα "συστημικά" όπως τα αποκαλούν ΜΜΕ σε θέση να καθορίσουν την κοινή γνώμη. 

  Αυτά έλεγαν ορθώς ΝΑΙ στο δημοψήφισμα εμείς ( οι περισσότεροι) ψηφίσαμε ένα ΟΧΙ ο καθένας μας για τους δικούς του λόγους. 

Και το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ γιατί ο λαός μας δεν ήταν τόσο πεινασμένος για να ελεγχθεί  τότε. Όμως σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον το ΟΧΙ μπορεί να παραμείνει και οι τωρινοί βολεμένοι που μας υβρίζουν να καταλάβουν πως εμείς εδώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! 

Αυτό το κείμενο είναι η εισαγωγή μας για μια σοβαρή καταγγελία που θα φέρουμε στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές του 2023 εάν φυσικά καταφέρουμε και "επιβιώσουμε" γιατί ΠΟΤΕ δεν πρέπει να προαναγγέλλεις τα θέματά σου όσο ισχυρές πλάτες και εάν θεωρείς πως έχεις. 

Σε κάθε περίπτωση όσοι απομείνουν θα το παίξουν αφού εδώ δεν είμαστε troktiko και μια δολοφονία δεν θα μας έκανε ποτέ να σιωπήσουμε για όσα θεωρούμε πως πρέπει να μαθευτούν όχι επειδή είμαστε "Άγιοι" ή θέλουμε να σας "σώσουμε" αλλά επειδή θα παραμένουμε ΠΙΣΤΟΙ στις δικές μας αρχές και αξίες που μερικές φορές μας φέρνουν αντιμέτωπους με τα προσωπικά μας αισθήματα με φίλους που αναγκαστικά τους κάνουμε πέρα για αδικήματα ίσως ασήμαντα για αυτούς αλλά σημαντικά για ένα κοινωνικό σύνολο που οικονομικά ασφυχτιά και που δεν έχει το περιθώριο να τα βάλει με όσους του καταστρέφουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο την ζωή του. 

Για εμάς άμα φοβάσαι να πεθάνεις δεν αξίζει να ζεις! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: