ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : 6ο Διεθνές Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού A.O. - TYR

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

6ο Διεθνές Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού A.O. - TYR

🏊‍
Ο Παναθηναϊκός διοργανώνει για έκτη χρονιά το Τρόπαιο Κολύμβησης στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ένα event που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό και βρίσκεται στο Καλεντάρι των μεγάλων αγώνων κολύμβησης, σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία αθλητικών ειδών TYR και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον ΟΠΑΠ, το Βιολογικό Χωριό, την Tesla Info, την ΝΙΚΗ εκδοτική και την Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξή τους στο κολυμβητικό event του Συλλόγου!


2-4 Δεκεμβρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σε συνεργασία με την εταιρία αθλητικών/κολυμβητικών ειδών ΤΥR, και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) κολυμβητικούς αγώνες, με την επωνυμία:

«6ο Διεθνές Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού AO – TYR»

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2-4 Δεκεμβρίου 2022 και δύναται να συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες από αναγνωρισμένα σωματεία της Ελλάδος και του εξωτερικού, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) και της Παγκόσμιας (FINA).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: