ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Η έκπληξη των δημοτικών εκλογών του 2023 θα προέλθει από τα ΔΕΞΙΑ. Γιατί εκτός από δήμαρχο οι δημότες μας θα εκλέξουν και τους 41 δημοτικούς συμβούλους που θα τους εκπροσωπήσουν τα επόμενα 5 χρόνια. Η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και η επιλογή προσώπων από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων θα κρίνει εν πολλοίς και το τελικό αποτέλεσμα. Η ικανότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων να σας πείσουν να τους εκλέξετε ανεξάρτητα από τον δημοτικό συνδυασμό που θα κατέβουν είναι ένα στοίχημα που θα κληθούν να κερδίσουν ή να χάσουν πολλοί. Θεωρούμε σίγουρο πως την μεγάλη έκπληξη τόσο σε συγκέντρωση ψήφων όσο και στην για πρώτη φορά είσοδο του στο δημοτικό μας συμβούλιο θα πετύχει ΔΕΞΙΟΣ υποψήφιος που θα κατέβει με δημοτική παράταξη που έχει αμυδρές πιθανότητες να τερματίσει πρώτη στον πρώτο τουλάχιστον γύρο των δημοτικών εκλογών. Έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό να κάνει στοχευμένες κινήσεις που θα του εξασφαλίσουν ψήφους από μεγαλύτερης ηλικίας ψηφοφόρους αφού στους νέους σίγουρα θα ΣΑΡΩΣΕΙ οδηγώντας στις κάλπες κάποιους που δεν έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ ποτέ ξανά στο παρελθόν σε δημοτικές εκλογές. Η βάση που έχει δημιουργήσει αποτελείται από χιλιάδες συνδημότες μας που θα αρχίσουν να λαμβάνουν προσωπικά μηνύματα του υποψηφίου όταν ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητά του. Εάν και δεν συμφωνούμε με την επιλογή παράταξης που έχει ήδη κάνει θα του ευχηθούμε να μπει στο νέο δημοτικό συμβούλιο και να ανεξαρτητοποιηθεί για να μπορούμε να στηρίζουμε όποια καλή πρόταση για την πόλη μας κάνει.. Και έχει πολλές τον πιστεύουμε όπως πιστέψαμε και στο παρελθόν άλλους και ελπίζουμε αυτός να μην μας απογοητεύσει θεωρώντας πως ο "λύκος" τρώει το "πρόβατο" που φεύγει από το "κοπάδι". 

  • Όχι δεν θεωρούμε πως επιχειρείται ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της πόλης επειδή ο δήμαρχος έκανε ( κακώς κατά εμάς) μήνυση στον κ. Αραμπατζή για συκοφαντική δυσφήμιση χωρίς να μας λέει τι από όσα έχει πει κατά καιρούς ο κος Αραμπατζής τον προσβάλλει. Εμάς π.χ μας προσβάλει η εμμονή του με το να υμνεί τον ΔΟΤΟ δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ και μετά να μας ομιλεί περί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΦΙΜΩΣΗΣ! Με υποψηφίους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ και με βόλτες στους τσέους δεν θα επιτύχει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για το "καλό" της πόλης. Το καλό της πόλης δυστυχώς δεν βρίσκεται προφανώς σε μια παράταξη που είχε το ΘΡΑΣΟΣ να προτείνει δόξες και τιμές σε έναν δοτό δήμαρχο για να ικανοποιήσει ένα 10%-15% νοσταλγών της ΧΟΥΝΤΑΣ που έτσι και αλλιώς διαχέονται σε δημοτικές παρατάξεις με κάποιες να τους μαζεύουν κάθε φορά που λένε τις γνωστές τους ανοησίες και κάποιες άλλες να τους επικροτούν για την ΤΟΛΜΗ τους! Έτσι οι έξυπνοι στήνουν ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ταυτίζοντας την ΧΟΥΝΤΑ με την ΔΕΞΙΑ αγνοώντας μάλλον πως τον Μουστακλή ξεφτιλισμένοι καραβανάδες τον σακάτεψαν από αυτούς που και σήμερα υπάρχουν κατά χιλιάδες μέσα στον Ελληνικό Στρατό και θα έχουν εάν σηκώσουν και πάλι κεφάλι την τύχη όσων συμμετείχαν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο. Γιατί η Ιστορία δεν θα αλλάξει για να βολευτούν σε αυτή και ΟΣΟΙ θεώρησαν πως έχει το δικαίωμα η χώρα μας να παρεμβαίνει και να επιχειρεί την δολοφονία ενός εκλεγμένου προέδρου ανεξάρτητου κράτους. Το Κυπριακό λύθηκε δια παντός ας το αντιληφθούν όσοι μας ετοιμάζουν για νέες σφαλιάρες ποντάροντας σε παντελώς αναξιόπιστους υπολογισμούς και θεωρώντας ηλίθιους τους συμμάχους μας να μην έχουν καταλάβει τι συνέβη τότε στην Κύπρο. Μια χαρά κατάλαβαν και η στάση τους ήταν υποδειγματική απέναντι σε όσους ήθελαν να κάνουν εξαγωγή του ΦΑΣΙΣΜΟΥ τους. 

  • Δυστυχώς το σενάριο να υπάρχει και τρίτη κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου στις κάλπες του 2023 είναι πλέον πιθανό να γίνει μια θλιβερή πραγματικότητα που θα μας στερήσει και πάλι τον δεύτερο γύρο. Περισσότερα στις 6 Δεκεμβρίου με ονόματα! 

  • Έως τώρα φίλες και φίλοι θα είναι υποψήφιοι με την παράταξη της νυν διοίκησης , την παράταξη Ψυρρόπουλου , τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις , αυτή που ετοιμάζεται εκ δεξιών, ακόμα και με την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης! Έχουμε μείνει και εμείς άφωνοι με το πόσο το σύνθημα πάνω από κόμματα και χρώματα κάνει θραύση σε αυτή την πόλη! Πάντως ακόμα και να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία εμείς ΔΗΜΟΣΙΑ θα πούμε ποιους θα ψηφίσουμε. Γιατί ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν πιστεύουμε στο πάνω από κόμματα και χρώματα και θεωρούμε πως οι ΛΥΣΕΙΣ και στα τοπικά ΘΕΜΑΤΑ είναι πρωτίστως πολιτικές και έχουν ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ , ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και γενικά δεν είναι να τα έχουμε καλά με όλους. Ειλικρινά το τελευταίο διάστημα σκεφτόμαστε πως πρέπει και να κόψουμε δράσεις συλλόγων αφού και αυτοί οδηγούν την πόλη μας προς την λάθος πορεία κατά την δική μας πάντα άποψη που δεν θα αλλάξει γιατί τα μηνύματα που λαμβάνουμε και οι αποδείξεις δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. 

  • Το fake news που διακινήθηκε στα social media πως θα υπάρχει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μέλος της ολιγομελής πλέον ομάδας που διαχειρίζεται αυτό το ιστολόγιο είναι απολύτως ΨΕΥΔΗΣ. Εάν και εφόσον συμβεί αυτό θα πρόκειται για νέα δημοτική παράταξη και σίγουρα θα το μάθετε πρώτα από εμάς που δεν έχουμε κανένα λόγο να σας κρύψουμε τίποτα αφού δεν χρωστάτε έτσι και αλλιώς τίποτα και σε κανέναν. Άλλωστε όπως σας έχουμε γράψει ήδη ένας εκ των τεσσάρων εναπομείναντων να χάνουν τον χρόνο τους εδώ μένει σε άλλο δήμο όπου και εκεί δεν θα είναι υποψήφιος γιατί για αυτόν διαδίδεται πως κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Απάντησε και ο ίδιος σε ομάδα των Νοτίων Προαστίων και η αρχική ανάρτηση γνωστού σε εμάς τρολ της κεντροαριστεράς κατέβηκε σε χρόνο dt! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: