ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Όταν η "επανάσταση" συναντιέται με το life style και την "Αμερικανιά" τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό όπως και το ιδεολογικό striptease όσων ενώ υπηρετούν το απόλυτο τίποτα καμώνονται πως ενδιαφέρονται για το "καλό" της πόλης. Το καλό της πόλης χωρίς εισαγωγικά θα ήταν να μην υποκρίνονται κάτι που δεν είναι. 


  • Τον Παύλο Παπαθανασίου τον ενόχλησε η καθυστέρηση της μεταφοράς της γωνιάς ανακύκλωσης δίπλα από το μνημείο των Ποντίων. Για το γεγονός πως η νυν διοίκηση δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ από όσα εξήγγειλε μετά την ΝΙΚΗ της στις δημοτικές εκλογές δεν έχει προφανώς κάτι να πει. Είχε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ όπως και πολλοί άλλοι πως εάν αλλάζαμε χαλίφη ως δια μαγείας θα είχαμε διαφορετική εικόνα προς το καλύτερο για την πόλη μας. Χειρότερο έχουμε και το βλέπουν οι περισσότεροι αφού με τις ίδιες πουτ@νες πορεύονται και αυτοί και με την ίδια λάθος συνταγή κάνοντας την πόλη μας μπουρδέλο. Οι "νταβατζήδες" είναι γνωστοί και φυσικά όσοι αντιδρούν σε αυτή την ΑΗΔΙΑ θα πολυστεύουν καθώς οδεύουμε προς τις κάλπες. Τώρα εάν οι συνδημότες μας έβαλαν μυαλό αφήστε να έχουμε τις επιφυλάξεις μας. Εδώ προσκύνησαν δύο διαφορετικούς φασισμούς θεωρούν πως τους αξίζει καλύτερο μέλλον; Όσο για εμάς τους υπόλοιπους όλο και περισσότερο απομακρυνόμαστε από μια πόλη όπου διαχρονικά είναι συνώνυμο της παρανομίας με τους τσέους του τοπικού τμήματος να πέφτουν κάθε φορά από τα σύννεφα όταν από τα κεντρικά τους ενημερώνουν για κάτι. Τι κάνουν; Μα προφανέστατα ενημερώνουν τους ποινικούς αφού ο ρόλος τους περιορίζεται στο να συλλαμβάνουν ληστές περιπτέρων και ενίοτε θα φαντασιώνονται πως μπορούν να πράξουν το ίδιο και με πολίτες που απλώς αντιδρούν για την ύποπτη αδράνειά τους. Αυτά προς το παρόν.... 


  • Εκδηλώσεις πολλές στην πόλη μας και σήμερα υπάρχει μια καλή για την οικογενειακή  βία & Εγκληματικότητα  στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στις 18:30. Θα είναι και ο κος Κατερινόπουλος για όσους τον παρακολουθείται από την τηλεόραση και συμφωνείτε με τις απόψεις του από τους ελάχιστους αστυνομικούς που δεν διστάζουν να καταλογίσουν ευθύνες και σε συναδέλφους του όταν υπάρχουν. Όσοι δεν έχετε κάτι άλλο καλύτερο να κάνετε πηγαίνετε θα είναι εκεί δημοτικοί σύμβουλοι τουλάχιστον τριών διαφορετικών δημοτικών μας παρατάξεων και πες τους δια ζώσης τα παράπονά σας. Εμείς στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αποφεύγουμε να πάμε αλλά θα σας ενημερώσουμε για την εκδήλωση αφού τα "μάτια" και τα "αυτιά" μας είναι παντού ακόμα και σε χώρους που κάποιοι δεν διανοούνται! 


  • Ακούγαμε σε ψητοπωλείο της πόλης μας συζήτηση ανάμεσα σε δύο ψηφοφόρους κεντροαριστερών κομμάτων για το τι θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές του 2023. Ο ένας ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη ο άλλος που παρέμεινε πιστός στο ΠΑ.ΣΟ.Κ θεωρούμε βέβαιο πως νικητής των δημοτικών εκλογών θα είναι ο Δημήτρης Ευαγγέλου! Εμείς βλέπουμε άλλον αλλά επειδή είναι νωρίς ακόμα κρατάμε την δική μας εκτίμηση που ελάχιστη σημασία βέβαια έχει για την προεκλογική περίοδο. Άλλωστε εάν δεν εκλεγεί κεντροδεξιός δήμαρχος εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι με κανέναν! 


  • Για όσους ρωτάτε δεν θα παραβρεθούμε στην εκδήλωση της Δευτέρας αφού την ίδια ώρα θα βρισκόμαστε σε άλλη εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας που έχει περισσότερο ενδιαφέρον για εμάς! 


  • Τελικά ποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του 2019 θα κατέβουν το 2023 με άλλες δημοτικές παρατάξεις; Μεγάλη η λίστα και είναι ένα από τα θέματά μας τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές για να καταλάβετε γιατί φωνάζουμε εδώ πως πρέπει να υπάρχει ιδεολογικό τουλάχιστον πλαίσιο στις δημοτικές παρατάξεις εάν όχι κομματικό. Για εμάς ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ γιατί κεντροδεξιά δεν είναι μόνο η ΝΔ υπάρχουν και τουλάχιστον άλλα 4 πολιτικά κόμματα που κινούνται στον χώρο. Θα ήταν και περισσότερα αλλά κάποια δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία ( Χρυσή Αυγή , Έλληνες κ.ο.κ) και έτσι για εμάς δεν μπορεί να είναι ΕΠΙΛΟΓΗ κανενός δημοκρατικού πολίτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: