ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Δημήτρη

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Δημήτρη

 


Σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια έφυγε αδόκητα από την ζωή ο συναγωνιστής "Σαμαρικός" αφού αγωνίστηκε με ελάχιστους ακόμα στην πόλη μας , για την επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία της ΝΔ το μακρινό 2009,  Δημήτρης Παρράς

Ένα κεντροδεξιό στέλεχος της πόλης μας που στην σύντομη διαδρομή του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του , αναγκάζοντας ακόμα και τους πολιτικούς του αντιπάλους να παραδεχθούν έστω μετά θάνατο πως τουλάχιστον ήταν πατριώτης. 

Χωρίς εισαγωγικά , γιατί από αυτούς εντός εισαγωγικών γεμίσαμε το τελευταίο διάστημα. Δεν γνωρίζουμε εάν από εκεί ψηλά που μας βλέπει είναι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την πορεία της χώρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια , αφού δεν υπάρχουν πλέον  οι διαφορετικές και γεμάτες ΠΑΘΟΣ  αναρτήσεις του , στα τοπικά social media. 

Δεν πρόλαβε ούτε την ΝΙΚΗ της ΝΔ στις κάλπες του 2019,  αλλά ούτε το τέλος της "Βαλασοκρατίας" στην πόλη μας. 

Έφυγε νωρίς και πήγε να συνεχίσει σε έναν άλλο κόσμο χωρίς πόνο , θλίψη και δυστυχία σύμφωνα πάντα με το δόγμα μας. 

Άφησε εδώ εμάς και χιλιάδες άλλους στην πόλη να παλεύουμε για μια ΕΝΟΤΗΤΑ της κεντροδεξιάς που δεν βλέπουμε να έρχεται,  και που το πρώτο δειλό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση της ΜΙΑΣ κεντροδεξιάς υποψηφιότητας δημάρχου στις κάλπες του 2023,  θα γίνει σε μερικές μέρες στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας. 

Σε αυτό που φέρει την ονομασία του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή και που επιλέχθηκε ως κατάλληλος χώρος για να γραφτεί "Ιστορία". 

Δεν ξέρουμε εάν θα ακούει και θα βλέπει όσα θα ειπωθούν εκεί σε λίγες μέρες , πάντως το σίγουρο είναι πως όσοι συμμετάσχουν θα φέρουν μερίδιο ευθύνης σε περίπτωση αποτυχίας ή θα μείνουν στην Ιστορία ως οι άνθρωποι που πέτυχαν να τα βρουν δίνοντας άλλη πνοή για την πόλη μας. 

Η σωτηρία της πόλης χωρίς εισαγωγικά δεν μπορεί παρά να έρθει από τα ΔΕΞΙΑ και από όσους τιμούν τους αγώνες όσων αγωνίστηκαν την περίοδο 1946-1949 για να μην γίνει η χώρα μας ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Και μπορεί να νίκησαν στα πεδία των μαχών,  όμως ηττήθηκαν στον ιδεολογικό τομέα με αποτέλεσμα πάνω από μισό αιώνα μετά την λήξει του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου να αναρωτιούνται ακόμα κάποιοι εάν επικράτησαν οι καλοί. 

Εμείς τέτοιες απορίες δεν έχουμε, τις έχουμε λύσει και βλέποντας τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην κομμουνιστική Κίνα νιώθουμε τυχεροί που κάποιοι πολέμησαν για να παραμείνουμε στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας. 

Αυτά και διαβάστε και μερικά παλιά κείμενα του μέσα από εδώ για όσους σας λείπει η παρουσία του στην πόλη μας. 

Η τελευταία συνέντευξη του Δημήτρη Παρρά στο ιστολόγιό μας- " Η ενότητα θέλει θυσίες, πέρα από εγωϊσμούς , σύνδρομα και προσωπικά παιχνίδια"


Έφυγε νωρίς, κατασυκοφαντήθηκε όσο λίγοι ,πάλεψε για τις Ιδέες του όσο κανείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: