ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



    •  Δημοτικό Συμβούλιο χθες σας ενημερώσαμε με τέσσερα διαφορετικά ποστ σχετικά και το κύριο θέμα ήταν η "επανάσταση" που κήρυξε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης με σκοπό την απομάκρυνση από τον Υμηττό του "παράνομου" σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης που παραμένει για πάνω από δύο δεκαετίες πάνω από την πόλη μας. Στο πλευρό του δημάρχου και οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι που θεωρούν πως το ΚΥΤ πρέπει να απομακρυνθεί ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν πως η ακτινοβολία του δημιουργεί θέματα υγείας για τους κατοίκους! Και χθες ακούστηκαν από δημοτικούς συμβούλους θεωρίες συνωμοσίας και τους ρωτάμε ΔΗΜΟΣΙΑ εάν οι δημότες μας πεθαίνουν από την ακτινοβολία του ΚΥΤ τι κάνουν οι ίδιοι επί δύο δεκαετίες για την απομάκρυνσή του; Έως τώρα δεν έχουμε βρει επικεφαλής δημοτικής παράταξης στην πόλη μας που να μην ΘΕΛΕΙ να απομακρυνθεί το ΚΥΤ Υμηττού και να επιθυμεί την αναβάθμισή του ως συμφέρουσα και για τους δικούς μας κατοίκους αλλά και για όμορους δήμους αφού το ΚΥΤ εξυπηρετεί ανάγκες όλων των Νοτίων Προαστίων σε ηλεκτρικό ρεύμα. Τα χρηματικά ποσά που ακούστηκαν για μετακίνηση του σε άλλο σημείο μακριά από τον Υμηττό δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα γιατί εάν ήταν τόσα λίγα τα εκατομμύρια θα είχε ήδη η μετακίνηση γίνει. Το ΚΥΤ Υμηττού σε καμία περίπτωση δεν βλάπτει την ΥΓΕΙΑ των δημοτών μας υπάρχουν μελέτες από επίσημους φορείς για αυτό και προσκομίστηκαν και στο δικαστήριο που έκρινε την απομάκρυνσή του παλιότερα ΜΟΝΟ για το γεγονός πως βρίσκεται μέσα στη Β ΄Ζώνη Υμηττού και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο λόγο. Από τους νομικούς του δήμου μας επιχειρήθηκε και χθες παραπληροφόρηση των δημοτών και δεν είναι η πρώτη φορά που το πράττουν σε ένα σωρό θέματα. Άλλωστε και με δική τους ευθύνη ο δήμος υπολειτουργεί αφού ερμηνεύουν κατά το δοκούν νόμους του κράτους και έτσι πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι τους επικαλούνται για να ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ! 
  • Γαβριήλ Αραμπατζής και Τάσος Ευσταθίου έλειπαν από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο πρώτος ως αντίδραση στη μήνυση που δέχθηκε από τον δήμαρχο για συκοφαντική δυσφήμιση την οποία θεωρεί ως προσπάθεια φίμωσης του αντιπολιτευτικού του λόγου και ο δεύτερος επειδή νοσεί από covid-19. Βέβαια από την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είχαμε δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο συμβούλιο ενώ οι της παράταξης "Η πόλη που θέλω¨ ακολούθησαν τον επικεφαλής τους στην περίεργη αυτή διαμαρτυρία. Σε κάθε περίπτωση πρώην δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι σε έναν χρόνο από σήμερα και κάτι ψιλά αφού δεν πρόκειται να εκλεγούν εκ νέου με δεδομένο πως η παράταξη του κ. Αραμπατζή θα εκλέξει μόνο τον επικεφαλής της! Και αυτό θα συμβεί ακόμα και εάν κρατήσει το ποσοστό του 2019 πράγμα για το οποίο δεν είμαστε βέβαιοι γιατί 10% "ψεκασμένοι" δημότες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ σε αυτό τον δήμο! Αλλά και να υπάρχουν μοιράζονται μην θεωρεί κανείς πως ο κος Αραμπατζής είναι και ο μόνος που διακινεί θεωρίες συνωμοσίας στα δημοτικά μας συμβούλια υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάνει επάγγελμα τον ανθρώπινο ΦΟΒΟ και την αμορφωσιά των δημοτών μας ακόμα σε και σοβαρά θέματα για τα οποία δεν θα έπρεπε να "τρώνε παπά"!

  • Δεν σχολιάζουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις ακόμα και εάν τις κάνει η εταιρία GPO. Άλλωστε η εταιρία πρόσφατα στις εσωκομματικές του ΠΑ.ΣΟ.Κ έπεσε πολύ έξω δίνοντας πρώτον τον κ. Λοβέρδο και τρίτο τον Νίκο Ανδρουλάκη που τελικά επικράτησε για πλάκα!  Το τοπικό ΜΜΕ που έχει δημοσιεύσει στοιχεία της διαδικτυακής δημοσκόπησης ορθώς το έπραξε αφού φυσικά και την ευθύνη φέρει μια αναγνωρισμένη εταιρία και αυτό απλώς έκανε την δουλειά του δημοσιεύοντας τα ευρήματα που επεξεργάστηκαν οι επιστήμονες της εταιρίας. Εάν δημοσιοποιήσει και ποσοστά τότε ίσως βγούμε και τα σχολιάσουμε και δεν θα το κάναμε καν αλλά προκληθήκαμε από αναγνώστες μας που γνωρίζουν ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ δεν πιστεύουμε στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις ακόμα και όταν αυτές έχουν την "κάλυψη" δημοκοπικών εταιριών από τις μεγάλες του χώρου. Άλλωστε την δημοσκόπηση κάποιος την παρήγγειλε και κάποιος την πλήρωσε και όπως καταλάβαμε και καταλάβατε και εσείς δεν έγινε για λογαριασμό του τοπικού ΜΜΕ που εάν την είχε παραγγείλει και πληρώσει ήδη θα είχε δημοσιεύσει τα πλήρη στοιχεία της έρευνας. 


  • Μέχρι τις δημοτικές εκλογές θα έχουν μπει τα νέα φωτιστικά τύπου led επιμένουν στελέχη της διοίκησης και εμείς απλώς τους υπενθυμίζουμε πως ο διαγωνισμός θα έπρεπε ήδη να έχει προκηρυχθεί από τον Αύγουστο και τελειώνει και ο Νοέμβριος. 

  • Γέμισε η πόλη αφίσες και πανό αφού εν έτει 2022 κάποιοι επιμένουν στα παραδοσιακά μέσα για να καλούν τους πολλούς στις εκδηλώσεις τους. Θέατρα ,αθλητικές εκδηλώσεις, bazaar και πάει λέγοντας. Πάντως γίνεται δουλίτσα στην πόλη κάποια από αυτά δεν τα γνωρίζαμε καν έως ότου τα δούμε κρεμασμένα στα δένδρα της κεντρικής πλατείας της πόλης μας!  Εμάς εδώ δεν μας ενοχλούν άλλωστε Βαλκάνια είμαστε και θα παραμείνουμε δεν θεωρούμε πως θα αλλάξουν έτσι εύκολα αυτές οι συνήθειες που προσβάλλουν την αισθητική κάποιων. Άλλωστε μην θεωρείτε πως τα πανό αυτά φτιάχνονται τζάμπα στοιχίζουν και μάλιστα όχι λίγα χρήματα όπως θα ανέμενε κανείς. 


  • Πολλές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με την συμμετοχή του ΕΣΗ θα γίνουν φέτος και ελπίζουμε να μείνουν όλες και όλοι ευχαριστημένοι και να περάσουν υπέροχα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: