ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προχειρότητα , αδιαφορία και κοροϊδία των ΑμεΑ από την διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Προχειρότητα , αδιαφορία και κοροϊδία των ΑμεΑ από την διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης

 


Πλατεία Κανάρια Ηλιούπολης έξω από την Εθνική Τράπεζα και η ράμπα ΑμεΑ υπάρχει για να την πληρωθεί απλώς ο εργολάβος που παρέδωσε το έργο αυτό. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω κανένας με κινητικά προβλήματα δεν μπορεί να προσεγγίσει στο σημείο αφού ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ δεν υπάρχει και τα αυτοκίνητα σπάνια παραχωρούν προτεραιότητα ως οφείλουν στους πεζούς. 

Προχειρότητα , αδιαφορία αλλά και εξοργιστική κοροϊδία των ατόμων με ειδικές ικανότητες ( έτσι μας αρέσει να αποκαλούμε τα ΑμεΑ εμείς) που πρέπει να μάθουν να "πετάνε" αφού σε αυτόν τον δήμο καμία διοίκηση δεν στάθηκε δίπλα στα προβλήματά τους πέρα από όμορφα λόγια και ευχολόγια πως και για αυτούς θα υπάρχει χώρος να κινηθούν. 

Και αφού δεν σέβεται η διοίκηση του δήμου μας τα ΑμεΑ το κακό συνεχίζεται από επιχειρηματίες που θεωρούν διακοσμητικό το πλακάκι όδευσης τυφλών αλλά αυτό σε επόμενο ρεπορτάζ μας! 

Δείτε εδώ και το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: