ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τρέχουν να μαζέψουν Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που πριν μερικούς μήνες σας έλεγαν πως το χρίσμα ο Γαβριήλ το έχει πάρει από την κοινωνία αυτή που σε τρεις μήνες θα τον στείλει στο 5%!

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Τρέχουν να μαζέψουν Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που πριν μερικούς μήνες σας έλεγαν πως το χρίσμα ο Γαβριήλ το έχει πάρει από την κοινωνία αυτή που σε τρεις μήνες θα τον στείλει στο 5%!

 


Μετά το 37% που κατέγραψε η ΝΔ στην πόλη μας οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που στηρίζουν την παράταξη των Ραβάνηδων και Τσοπόκηδων και των Χριστοφίδηδων,  θυμήθηκαν τη ΝΔ! 

Βάζουν και φωτογραφίες με καρτελάκια της ΝΔ για να σας αποδείξουν πως ο κος Αραμπατζής είναι "κεντροδεξιός" , και φουλ κομματικός ενώ πριν μερικούς μήνες που η ΝΔ κάλεσε τους ενδιαφερόμενους για υποψήφιους κεντροδεξιούς δημάρχους να πάνε στο αναψυκτήριο της Ηλιούπολης , για να δούμε τι θα γίνει επιτέλους με τους πολλούς κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους αυτής της πόλης το έπαιξε "Νατσιός" ο Γαβρίλος και πήγε στην λειτουργία!  Δεν μπορούσε να χάσει ο "πιστός" Αραμπατζής την Θεία Λειτουργία αφού το "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" είναι δυνατότερο από την κομματική του ιδιότητα και άλλωστε δεν ήθελε χρίσματα τα έχει του έλεγαν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από την κοινωνία!  Εάν αθροίσει τις ψήφους των τριών κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ πάει για 3000 θεωρεί κανείς πως πάει για κάτι παραπάνω; 

Δεν τον φώτισε ο Θεός,  όπως δεν φώτισε και τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ακολούθησαν το προεκλογικό παραλήρημα του "Αγίου" της Αγίας Μαρίνας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη , προέκυψε ΝΔ στην Ηλιούπολη από τις κάλπες με 37% και έτσι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ μετά τον αντιεμβολιαστικό τους αγώνα τα δεκάδες ποσταρίσματα εκδηλώσεων αριστερών κομμάτων θυμήθηκαν πως ο πιο κομματικός στην πόλη είναι ο Γαβρίλος! Αυτός που έφτυσε το ΚΟΜΜΑ αλλά κυρίως όλες και όλους εμάς που ψηφίζουμε ΝΔ στην πόλη και προτίμησε την λειτουργία φοβούμενος μη του τα "ψάλλουν" τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας, αλλά και του κόμματος για τα ανοίγματα του σε "πράσινους" και "ροζ" . Ο "πατριώτης" Αραμπατζής με υποψήφιο του κόμματος Χρυσόγελου με τις περίεργες απόψεις στα εθνικά θέματα για να μην πούμε κάτι βαρύτερο έβαλε τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ να εγκωμιάσουν τους έως χθες "παππούδες" και "δημογέροντες" που τους απαξίωνε πως δεν έχουν καμία απήχηση στην τοπική κοινωνία και πίνουν απλώς καφέδες στα μουγατσάδικα της πόλης!

Τώρα έγιναν ιστορικά κομματικά στελέχη , πρόεδροι δημόσιων οργανισμών και αύριο ίσως τους χρήσει και θεματοφύλακες της ΕΝΟΤΗΤΑΣ  στον πανικό τους , πως στις κάλπες του Οκτωβρίου θα υπάρχει κεντροδεξιά επιλογή δημάρχου στον δεύτερο γύρο και φυσικά όπως όλες και όλοι γνωρίζουν αυτός δεν θα είναι ο αγαπητός τους κος Αραμπατζής! 

Ο κος Κάνδηλας που δεν βλέπει τον Φασισμό στην πόλη ,που δεν είπε λέξη για τα ρατσιστικά παραληρήματα που δεν κάναμε και ιδιαίτερο κόπο για να ανακαλύψουμε.  ΔΗΜΟΣΙΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα έγραφαν οι "ευυπόληπτοι" συνδημότες μας προσπαθεί να εμπλέξει στο σημερινό του δημοσίευμα ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον επικεφαλής τον οποίο ο ίδιος στηρίζει. Απλά έβγαλαν μια κοινή φωτογραφία σε ένα συνέδριο της ΝΔ με κάποιον που θεωρούσαν ομοϊδεάτη τους αλλά τους προέκυψε "Βασίλης Νατσιός"! 




Ο δύο φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Κάνδηλας  ( 2014 & 2019) που ατύχησε στο να εκλεγεί  βλέπει τώρα τον Αραμπατζή δήμαρχο και αύριο θα βλέπει τον Μπουγά ή τον Μανιάτη! Αυτός που πανηγυρίζει τις ΝΙΚΕΣ που εναλλάσσουν κεντροαριστερούς δημάρχους στη διοίκηση του δήμου μας , αυτός που θεωρεί λογικό να σβήνει τα σχόλια από την ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης κ. Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, αυτός που ανακάλυψε τον "πατριωτισμό" και τις "χαμένες" πατρίδες την πέμπτη δεκαετία της ζωής, του αντί να βάλει πλάτη ως οφείλει για το καλό της παράταξης βγαίνει και δημιουργεί εντυπώσεις που δεν ευνοούν ούτε τη ΝΔ αλλά ούτε την κεντροδεξιά της πόλης μας. 

Η φωτογραφία με  Βαγγέλη Βερβερέλη , Αθανάσιο Βαμβίνη και Γιάννης Γερογλίδης  ( πρώτος και τρίτος ήταν υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στις δημοτικές εκλογές του 2019) σε συνέδριο της ΝΔ αποδεικνύει περίτρανα πως με 30 υπογραφές σύνεδρος μπορεί να γίνει ο διαγραμμένος από τη ΝΔ  δήμαρχος Άργους  κ. Καμπόσος με όσους καιροσκοπικά είδαν φως και μπήκαν σε μια παράταξη του 40% που σίγουρα έχει πολλούς που αμαυρώνουν την Ιστορία της!




 Βάλτε πλάτη μαζέψτε τους υποψηφίους δημοτικούς σας συμβούλους σταματήστε να πουλάτε σανό γιατί οι κάλπες του Οκτωβρίου πλησιάζουν και θα εκτεθείτε! 

ΥΓ: Από την φωτογραφία εξωφύλλου του κ. Κάνδηλα ουδείς βλέπει για επόμενο δήμαρχο Ηλιούπολης τον κ. Αραμπατζή , κανείς δεν συντάσσεται μαζί του και το κυριότερο δεν θέλουν να μπλέξουν σε "παιχνίδια" εντυπωσιασμού που μόνο ζημιά κάνουν σε όσους επιθυμούν να δουν κεντροδεξιό δήμαρχο Ηλιούπολης και όχι και πάλι τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη! Εάν και εφόσον υπάρξει και τρίτη κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου ( δεν το θεωρούμε πιθανό) θα το πληροφορηθείτε από εμάς όσο οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα σας παρουσιάζουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Αλέξανδρου Μπουγά και τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του δήμου μας για την δράση της ΕΠΟΝ! Άλλωστε για πολλούς με σημείο αναφοράς την πόλη μας η ΕΠΟΝ από τους πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου ήταν ένα "τσιγάρο" δρόμος! Βάλαμε και παλιές φωτογραφίες για να ηρεμήσουν τα πράγματα δεν έχει κανένα νόημα για κανέναν η φαγωμάρα ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν πριν μερικές μέρες όλοι μαζί στις εθνικές κάλπες και ανέδειξαν τη ΝΔ πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη μας. 


Και βέβαια οι δημοτικές παρατάξεις όπως έχουν άπαντες αντιληφθεί είναι πάνω από κόμματα και χρώματα αφού έτσι βολεύει το 9% του ΠΑΣΟΚ που εκλέγει δημάρχους όσο εμείς προσπαθούμε να πείσουμε για το αυτονόητο. 

Ως τοπικό ΜΜΕ βέβαια εμείς θα έχουμε την δική μας σφραγίδα κάτι που θα κατανοήσουν άπαντες όταν προεκλογικά θα δουν πως εμείς ξετρυπώνουμε άνετα τους "Κασιδιάρηδες" ακόμα και όταν οι δημόσιες αναφορές τους δεν προκαλούν. Ξέρουμε πως πολλοί και στην κεντροδεξιά δεν θέλουν να αλλάξει η διοίκηση του δήμου μας,  ας προσέχουν με ποιους φωτογραφίζονται γιατί μιλώντας με βουλευτή πλέον του Ελληνικού Κοινοβουλίου πριν μισή ώρα , που καθυστέρησε αυτή μας την ανάρτηση μας εξομολογήθηκε πως έχει υλικό για κάποιους αχάριστους που σήμερα τον καθυβρίζουν! Και βέβαια παρόλο που μας χωρίζουν πολλά ό,τι έχει με αποδείξεις θα το δει σε εμάς αναρτημένο ας μην έχει αμφιβολία ουδείς! 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Για να τελειώνουμε κανε τον αγώνα σου για τον Τάσο και τον Χατζηδάκη που στις προηγούμενες εκλογές κυνηγούσες ειδικά τον Τάσο που έλεγες ότι είχε χουντικούς στο ψηφοδέλτιο του. Περίμενε τρεις μήνες και θα διαπιστώσεις ότι τα πουλέν σου ήταν κουτσά άλογα. Κανένας από τους δυο δεν θα είναι Δήμαρχος. Άσε τον Αραμπατζή στο 12% που θα πάρει παρά το κυνήγι από όλους. Και στις επόμενες εκλογές θα πάτε όλοι σε αυτόν. Τον Τάσο φίλε μου το έχουμε αποδείξει οτι εμείς που είμαστε δεξιοί από τα γεννοφάσκια μας και δεν είμαστε οργανωμένοι πουθενά για κομματικά οφέλη αλλά μόνο και μόνο για την ιδέα δεν τον θέλουμε. Να υποστηρίξουν οι οργανωμένοι δεξιοί τον Τάσο, πόσοι είναι αυτοί στην πόλη μας 500-1000. Και εμείς οι υπόλοιποι θα πάμε εκεί που ο καθένας βρίσκει όραμα για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας. ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ!!!!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Το 2019 το συγκεκριμένο ιστολόγιο είχε στηρίξει την παράταξη Αραμπατζή και συγκεκριμένα τρεις υποψηφίους με τους δύο εξ αυτών να εκλέγονται. Δεν λέγαμε πως είχε χουντικούς το αποδεικνύαμε με δημόσια ποσταρίσματα τους . Το ίδιο πράξαμε μετά τις εκλογές και για υποψήφιο του Αραμπατζή που δεν είχε πέσει στην αντίληψή μας. Το ίδιο κάναμε και για υποψήφιους άλλων παρατάξεων και παίξαμε πρώτοι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΙΓΚΑ - ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ όταν τον κατέβασε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο το 2014 όταν ο πρώτος ήταν στο ΛΑΟΣ. Σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε συγκεκριμένη ατζέντα και ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε ενημερώσει τους δημότες μας το 2019 για το τι εξέλεξαν. Τον Χατζηδάκη τον είδαμε σίγουρα και τους Αραμπατζή και Ευσταθίου τους είδαμε στη διοίκηση Αναγνώστου ως Αντιδημάρχους. Εμείς ως τοπικό μέσο με κεντροδεξιό πρόσημο θα στηρίξουμε όποιον κεντροδεξιό περάσει στον δεύτερο γύρο από τους δύο ή τους τρεις φαντάζομαι έως αύριο θα ξέρουμε τον αριθμό. Η μόνη περίπτωση που θα απέχουμε είναι εάν δούμε εκλεγμένους ακροδεξιούς και ρατσιστές σε ψηφοδέλτιο υποψηφίου δημάρχου άρα από εμάς εάν περάσει ο αγαπημένος σου στον δεύτερο γύρο ψήφο θα έχει αφού θεωρούμε βέβαιο πως ακόμα και εάν τελικά κατεβάσει κανένα ακροδεξιό "παρατράγουδο" δεν θα εκλεγεί! Οι λίγοι ή οι πολλοί που μας διαβάζουν ξέρουν ακριβώς το δικό μας στίγμα! Εάν περάσει κεντροδεξιός στον δεύτερο γύρο αυτός θα είναι ο Τάσος Ευσταθίου!