ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γεμίσαμε "ψεκασμένους" που αμφισβητούν ακόμα και όσα βλέπουν

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Γεμίσαμε "ψεκασμένους" που αμφισβητούν ακόμα και όσα βλέπουν


Στο θέμα του covid-19 οι ίδιοι ηλίθιοι που έβλεπαν άλλους εύκολους δρόμους εκτός από τα μνημόνια δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας.



Δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική προέλευση αφού όπως και οι "αγανακτισμένοι" των μνημονίων ήταν ακροδεξιοί , ακροαριστεροί , κεντρώοι , φιλελεύθεροι , και γενικά βολεμένοι του δημοσίου τομέα που έβλεπαν τάχα "σωτηρία" σε όσους έπαιζαν με τον πόνο τους τάζοντάς τους φύκια με μεταξωτές κορδέλες.

Και ενώ έκλεισαν χιλιάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις οι "αγανακτισμένοι" σταμάτησαν να μουντζώνουν το Κοινοβούλιο όταν σώθηκαν οι δημόσιοι υπάλληλοι και καταστράφηκε για έναν και πλέον αιώνα μια ολόκληρη χώρα. 

Η χώρα μας με τον covid-19 μπαίνει σε νέες περιπέτειες με την διαφορά πως αυτή την φορά ανάλογα προβλήματα με εμάς έχουν και άλλοι όμως οι τελευταίοι δεν ποντάρουν στον άκρατο κρατισμό για να σωθούν.

Εδώ και η φιλελεύθερη ΝΔ εξακολουθεί και υπηρετεί ένα αποτυχημένο σύστημα παγκοσμίως που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την χώρα μας σε νέα χρεοκοπία και νέα μνημόνια.

Γιατί έως σήμερα και ένα χρόνο μετά την ΝΙΚΗ της ΝΔ στις εκλογές ο δημόσιος τομέας αυξάνει και συρρικνώνεται ο ιδιωτικός αυτός δηλαδή που παράγει πραγματικό πλούτο.

Οι μόλις 202 νεκροί από τον covid-19 ήταν αποτέλεσμα της καραντίνας και επειδή δύσκολα θα αντέξει η οικονομία μας νέο κλείσιμο οι νεκροί θα αυξηθούν. Από τις εκατοντάδες θα πάμε στις χιλιάδες και τότε οι "ψεκασμένοι" θα αναζητούν εμβόλια και θεραπείες που δεν θα τις έχει η χώρα μας έως και το τέλος του 2020 .

Γενικά η Ευρώπη εάν δεν επιλέξει θέση δίπλα στις ΗΠΑ θα βρεθεί σε μια ψυχροπολεμική περίοδο ανάλογη με αυτή που υπήρχε επί ΕΣΣΔ.

Γιατί είναι καιρός όλοι να επιλέξουν εάν είναι με τον Αμερικανικό Αετό ή με τον Κινέζικο Δράκο αφού προφανέστατα και η Δύση δεν θα αφήσει ατιμώρητη την κομμουνιστική Κίνα και τον ΠΟΥ για τα χιλιάδες θύματα που δημιούργησαν με δικές τους ευθύνες και παραλείψεις.

Άρα οι "ψεκασμένοι" θα θεωρούν πως θέλουν να τους τσιπάρουν λες και η μοναδική υπερδύναμη θέλει να παρακολουθεί ηλίθιους ,αμόρφωτους και γελοίους που βγαίνουν να αμφισβητήσουν δημόσια την ανωτερότητα της Δύσης.

Εμείς στα δικά μας διαδικτυακά ΜΜΕ τους έχουμε "ξεφορτώσει" από καιρό γιατί ό,τι και να πεις σε έναν "ψεκασμένο" ή χριστιανοταλιμπάν δεν θα καταλάβει. 

Ας τους βοηθήσει ο Θεός που φυσικά και δεν επεμβαίνει σε αυτή την ΖΩΗ έχοντας εδώ και αιώνες δώσει στον ΑΝΘΡΩΠΟ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να επιλέξει ο ίδιος σε τι κόσμο θέλει να ζήσει. Δυστυχώς για τους εδώ διδάσκοντες τον λόγο του αυτή η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που έδωσε τείνει να γίνει καταναγκασμός και οι "Ποιμένες" αντί να φυλάνε τα "πρόβατά" τους προσπαθούν να τα θανατώσουν.

Συνέβαινε πάντα σε κάποιο βαθμό σε εποχές κρίσεις και όταν υποχωρεί η λογική το συναίσθημα οδηγεί θρησκόληπτους και θεομπαίχτες στο να υπηρετούν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα εις βάρος της κοινωνίας.

ΥΓ: Ας μην ανησυχούν για την καθολικότητα του εμβολίου , αφού δεν πρόκειται να εμβολιαστούν ποτέ όλοι όπως δεν έχει συμβεί άλλωστε και ΠΟΤΕ έως σήμερα. Οι ομάδες υψηλού κινδύνου θα εμβολιαστούν ή θα απομονωθούν πλήρως αφού δεν μπορείς να θέτεις σε κίνδυνο ανθρώπους σε νοσοκομεία που χρησιμοποιούν τα ίδια μηχανήματα θεραπείας με σένα και εσύ να αρνείσαι να παίρνεις προφυλάξεις!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: