ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις της πόλης σε 1'

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Ειδήσεις της πόλης σε 1'



- Προφανώς και κανένας δήμος δεν μπορεί να εγγυηθεί την τήρηση μέτρων ασφαλείας σε εμποροπανηγύρεις. Έτσι η διευκρίνιση που δόθηκε χθες από την Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προκαλεί θυμηδία και είναι της λογικής να δουλέψουν οι επαγγελματίες και όποιος κολλήσει covid-19 κόλλησε!



Άρα ο καθείς προσέρχεται στα παζάρια με δική του ατομική ευθύνη , αφού προφανώς και οι συνήθειες της Ανατολής ( υπαίθριες μετακινούμενες αγορές) είναι βαθιά ριζωμένες στο dna των Ελλήνων. Συνήθειες που έχουν εκλείψει εδώ και δεκαετίες από όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο που έχει βεβαίως υπαίθριες αγορές σε συγκεκριμένα και ελεγχόμενα σημεία και όχι μετακινούμενες για να μην τρέχει ο "πασάς".

Ας μην ανησυχούν πάντως οι Ανατολίτες της πόλης μας θα γίνει κανονικά το παζάρι στην Αγία Μαρίνα για να ψωνίσουν φθηνά και χωρίς αποδείξεις ( εκτός και υπάρχει κανείς περίεργος και ζητήσει, εμείς δεν θα μπαίναμε ποτέ σε τέτοια διαδικασία) προϊόντα Κινεζικής κυρίως προέλευσης. Ας μην ανησυχούν λοιπόν η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να βάλει φρένο σε ό,τι διαχρονικά μας πληγώνει. Η κυβέρνηση που ψηφίστηκε για αυτούς ακριβώς τους λόγους ανέβαλε από ό,τι φαίνεται τον αρχικό της σχεδιασμό για κατάργηση των μετακινούμενων υπαίθριων αγορών για μετά τις πρόωρες εκλογές.

- Συγκλονίζει το θέμα με τον παιδεραστή- καθηγητή Γυμνασίου της πόλης μας και μόνο ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης έχει βγει στο Mega να μιλήσει για την τραγική υπόθεση. Οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι προφανώς και είναι της άποψης να καταδικαστεί πρώτα ο καθηγητής και μετά να βγουν να πουν τους δεκάρικους λόγους τους. Ενώ πρώην υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κράζουν τους δημοσιογράφους που μέσα από το ρεπορτάζ αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την υποκρισία τους. Πολλοί γνώριζαν , ουδείς μίλησε στις αρμόδιες αρχές πριν γίνει το κακό . Μπράβο στην αστυνομία για την εξαιρετική δουλειά που έκανε και που έβαλε σε μπελάδες φορείς της πόλης που ενώ ήταν λαλίστατοι για άλλα θέματα εδώ απλώς ΣΙΩΠΟΥΝ. Από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης μόνο ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Κόκλας πήρε μέσω social media ξεκάθαρη θέση καταδίκης και μη συγκάλυψης και για τον λόγο αυτό τον έχουμε συγχαρεί και δημόσια. Τα άλλα τα βλέπετε τα διαβάζετε και όλες και όλοι θα καταλάβουν γιατί μας επιτίθενται διαδικτυακά συγκεκριμένα πρόσωπα. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις που λένε και οι Κινέζοι φίλοι τους.

- Για όσους μας ερωτούν εάν λαμβάνουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που κατά καιρούς θέτουμε τους ενημερώνουμε πως για εμάς μόνο οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις έχουν αξία και δεν εκλαμβάνεται από εμάς ως απάντηση κάτι που μας μετέφεραν τρίτοι ως τάχα απάντηση του θιγομένου. Ξεκάθαρες θέσεις , δημόσιες τοποθετήσεις και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ παντού είναι απαράβατες αρχές για εμάς. Τέλος ευχαριστούμε για τα mail σας αλλά όπως έχουμε κατά επανάληψη τονίσει χωρίς στοιχεία δεν είμαστε τρελοί να δημοσιοποιήσουμε τίποτα για να κάνουμε μάγκα τον θιγμένο. Ήδη γελάσαμε πολύ με πολλές θιγόμενες για διάφορα θέματα που από θύτες ενδύθηκαν διαδικτυακά την "προβιά" του αθώου θύματος θεωρώντας πως θα μας κάνουν να σιωπήσουμε ενώ έχουμε δίκιο.

- Ας επικοινωνήσει εκ νέου μαζί μας ο αποστολέας του mail που ισχυρίζεται πως είναι καθηγητής για να μας δώσει λεπτομέρειες για το έγγραφο που μας έχει στείλει. Τηρούμε πάντα το δημοσιογραφικό απόρρητο ακόμα και ενώπιον των δικαστικών αρχών και αυτό μπορεί να του το επιβεβαιώσει όλη η δημοσιογραφική πιάτσα. Ουδείς θα τον ενοχλήσει , πουθενά δεν θα μπλέξει αλλά αντίθετα θα βοηθήσει προς την σωστή κατεύθυνση.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: