ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν έχεις την βοήθεια και την άμεση λεκτική αντίδραση της μοναδικής υπερδύναμης του πλανήτη όλα είναι πιο εύκολα

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Όταν έχεις την βοήθεια και την άμεση λεκτική αντίδραση της μοναδικής υπερδύναμης του πλανήτη όλα είναι πιο εύκολα


Μάλλον το Barbaros πάει για βούλιαγμα εάν εισέλθει στην Κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) αφού όταν έχεις στο πλευρό σου ΗΠΑ και Ισραήλ όλα γίνονται πιο εύκολα ακόμα και εάν δεν έχεις τον στρατό εκείνο που θα σε κάνει υπερδύναμη.



Ας το δουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ας αφήσουν τους Ευρωπαίους και την Γερμανία στην άκρη αφού η μόνη δύναμη στον κόσμο που προστατεύει τον Δυτικό πολιτισμό είναι πρωτίστως οι ΗΠΑ και δευτερευόντως η Μεγάλη Βρετανία που έχει αποχωρήσει από την Ε.Ε που δεν έχει την στρατιωτική ικανότητα να προστατέψει τα σύνορά της.

Καμία δουλειά δεν έχει η χώρα μας να πάει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να διαπραγματευθεί με ένα κράτος - πειρατή όπως η σημερινή Τουρκία του Σουλτάνου Ερντογάν.

Η Ανατολή δεν έχει καμία σχέση με τον Δυτικό μας πολιτισμό και προφανέστατα δεν κάνεις διάλογο με κράτη παρίες που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ΗΠΑ με ρεπουμπλικανό ή δημοκρατικό πρόεδρο θα συνεχίζουν να είναι εμπόδιο στα σχέδια της Γερμανίας να βάλει στην Ε.Ε την Τουρκία και την Ρωσία από την πίσω πόρτα.

Καμία συνεργασία με κράτη -παρίες όπως η Τουρκία, το Ιράν , η Ρωσία, η Βενεζουέλα κ.ο.κ το να ανήκεις στη Δύση δεν είναι απλά μια έκφραση για να περνάει η ώρα αλλά στάση ζωής απέναντι στην ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής μαζί και αυτή που εκπέμπουν κάποιοι Ορθοδοξοταλιμπάν ρασοφόροι που θεωρούν εν έτει 2020 τους Τούρκους πιο "ηθικούς" και "αξιόπιστους" από τους Δυτικούς φίλους και συμμάχους μας .

"Ξέρασαν" με το χθεσινό  βίντεο του ιερέα Ορθοδοξοταλιμπάν οι αναγνώστες μας και εμείς από εδώ σας καλούμε να μην πηγαίνετε σε Εκκλησίες που "ιερουργούν" τέτοιοι εχθροί του Ελληνισμού. Όσο η Ελλαδική Εκκλησία τους κρατάει στις θέσεις τους προφανώς και έχουμε κάθε δικαίωμα να επιλέγουμε να διαχωρίσουμε την θέση μας με όσους μίκρυναν και μικραίνουν με την ανιστόρητη και ανεύθυνη στάση τους την πατρίδα μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: