ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει να μας υβρίζει ο ξεφτιλισμένος Χρήστος Παπαδόπουλος που θεωρεί πως θα τον σώσουν τα φληναφήματα της Σούλας

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Συνεχίζει να μας υβρίζει ο ξεφτιλισμένος Χρήστος Παπαδόπουλος που θεωρεί πως θα τον σώσουν τα φληναφήματα της Σούλας



Έχει μούτρα και να εκφέρει άποψη ο Χρήστος Παπαδόπουλος που ως πρώην  ιδιοκτήτης σχολής οδηγών (τώρα είναι σε άλλο συγγενικό του πρόσωπο) και προσφάτως τενίστας θεωρεί πως μπορεί να εκφέρει ύβρεις εναντίον μας δημόσια στο facebook  και εμείς να σιωπούμε.

Τι σχέση έχει τώρα ο Παπαδόπουλος με τένις ας μας εξηγήσουν αυτοί που αρχικώς τον τοποθέτησαν ως project manager και μετά τον "απέσυραν" ή "αποσύρθηκε" μόνος του! 

Μάλλον δεν έχει καταλάβει ο κ. Παπαδόπουλος που τάχα μας αναζητούσε ό,τι μπλέκει με δική του αποκλειστική ευθύνη σε μια προσωπική αντιπαράθεση που φυσικά και θα καταλήξει σε "τραγωδία" για τον ίδιο. Γιατί προφανώς και οι "λάσπες" σε εμάς δεν κολλάνε και όσοι τις πετούν προφανώς και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. 

Εδώ δεν ξέρει να γράψει το όνομα του ο Chris σωστά και βγήκε στο facebook να ασχοληθεί με εμάς που πριν μερικούς μήνες αγνοούσαμε καν και την ύπαρξή του. 


Τι εννοεί ξέρει αυτός,  η Σούλα και η Κούλα , ας κρατήσει λοιπόν τις φαντασίες του ιδιωτικές γιατί μετά θα παραπονείται πως διασύρεται ΔΗΜΟΣΙΑ. Αλλά εμείς είμαστε με όσους αυτός υβρίζει και θα τον πάμε όπως είπε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τους συκοφάντες του ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ενημερώνουμε λοιπόν τον "ευπατρίδη" και υποστηρικτή των δοτών δημάρχων της χούντας κ. Χρήστο Παπαδόπουλο,  τον κωλοτούμπα που δεν έχει αφήσει δημοτική για δημοτική παράταξη της κεντροαριστεράς  που να μην έχει πάει,  πως πολιτική καριέρα συκοφαντώντας μας  δεν θα κάνει όσο και εάν το επιθυμεί.

Ιδίως τώρα που κατάλαβε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ηγέτης αλλά παράλληλα υβρίζει πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησης της ΝΔ ,λες και είδαν φως και μπήκαν και δεν είναι δικές του επιλογές .  Δηλαδή επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί ως γνωστόν ο πρωθυπουργός έχει την αποκλειστική ευθύνη στην επιλογή των υπουργών που θα στελεχώσουν την κυβέρνηση .




Το "σουτάρισμα" από τον ΠΑΟΔΗΛ φυσικά και δεν μας χαροποιεί και ιδιαίτερα παρά όσον αφορά το καλό της πόλης. 

Γιατί ένας υβριστής και χαμηλού νοητικού επιπέδου όπως ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος προφανώς και δεν θα είχε τίποτα απολύτως ΘΕΤΙΚΟ να προσφέρει στον Οργανισμό που ασχολείται με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό της πόλης μας. Ας ασχοληθεί με τα μπαλάκια του τένις τώρα ή ας συνεχίσει να μας υβρίζει κατηγορώντας μας επειδή δεν κλείνουμε τα μάτια στον ρατσισμό του οποιουδήποτε.  

Του επιστρέφουμε όλους τους άδικους χαρακτηρισμούς που έχει κάνει εναντίον μας και του λέμε ξεκάθαρα πως εμείς ΔΕΝ φοβόμαστε και δεν υποχωρήσαμε σε ΑΓΩΓΕΣ από  επιχειρηματίες με δισ ευρώ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ σε έναν ΦΑΣΙΣΤΑ και ΚΟΙΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ  σαν και αυτόν, που βγήκε διαδικτυακά να μας υποδείξει  τα "φιλοζωϊκά" του αισθήματα στα  υποτιθέμενα "θύματα" της  νοσηρής του  φαντασίας. 

Και αφού  τα αποκυήματα της φαντασίας σου "γλίτωσαν" , κ. Παπαδόπουλε.....εσύ δεν γλιτώνεις και δεν θα μένεις φυσικά αναπάντητος όπως δεν γλίτωσε άλλωστε και ο συνεπώνυμός σου. 

Γιατί προφανώς και όποιος θεωρεί μαγκιά να συκοφαντεί κάποιον χωρίς να προσκομίζει ένα στοιχείο θα υποστεί από εμάς ό,τι ακριβώς του αξίζει. 

Άμα νομίζει πως με ανοησίες θα σταματήσει την δράση μας έτοιμες τις έχουμε και τις καταγγελίες για τα φακελάκια και να ετοιμάζεται να απαντήσει επί της ουσίας  και όχι να κριτικάρει όσους θα ξεριζώσουν μια για πάντα την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και την ΣΑΠΙΛΑ από την πόλη μας. 

ΥΓ: Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019  προφανώς και μας διάβαζε ο τωρινός υβριστής μας. Βλέπεις ο δημοσιογράφος είναι "καλός" μόνο όταν δεν ασχολείται με τα δικά μας κουσούρια αλλά με των πολιτικών μας αντιπάλων. Όμως το να προκαλεί κάποιος τα δημοκρατικά μας πιστεύω δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από το πρώτο διαδικτυακό ΜΜΕ της πόλης. Γιατί εμείς δεν κλείνουμε το μάτι στον Φασισμό και στους κάθε λογής νοσταλγούς χουντικών δημάρχων ,  και είμαστε εδώ επειδή εσείς μας επιλέγετε καθημερινά για την ενημέρωσή σας. 





Και βέβαια αφού ευχηθούμε κάποτε στον κ. Παπαδόπουλο να μάθει να γράφει σωστά ελληνικά με το μόνο που μπορούμε να συμφωνήσουμε είναι με το παρακάτω σχόλιο του


Επομένως όσο μας πιάνει στο στόμα του ή  ασχολείται γράφοντας ανορθόγραφα τις φαντασίες του στο facebook εμείς εδώ είμαστε για να του απαντάμε . Άλλωστε οι "κυβιστήσεις" και όσοι τις ακολουθούν πολιτικά μας προκαλούσαν πάντα ΑΗΔΙΑ. Όπως μας προκαλεί και η διαφθορά κάποιων που θεωρούν πως μπορούν να ξεγελάσουν διεθνείς οργανισμούς αλληλεγγύης  αποκρύπτοντάς τους, τι πραγματικά είναι . 

Εδώ είμαστε εμείς να "ξεγυμνώσουμε" όσους διαδικτυακά μας συκοφαντούν. Ο μόνος προνομιακός συνομιλητής του κ. Παπαδόπουλου είναι η μυθομανής "φάλαινα" που αναζητεί εναγωνίως λίγη ακόμα δημοσιότητα , αγνοώντας πως η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα στο τέλος ΝΙΚΑΕΙ. 
Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: