ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Στο Στενό" το must cafe - bar της Ηλιούπολης

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

"Στο Στενό" το must cafe - bar της Ηλιούπολης



Αρχές Μαΐου σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την δημιουργία ενός νέου στεκιού για την πόλη μας. Ήμασταν ακόμα σε καραντίνα λόγω covid-19 και φυσικά η είδηση πως εν μέσω πανδημίας ένας νέος επιχειρηματίας τολμούσε για κάτι καινούργιο αποτελούσε μια ευχάριστη είδηση μέσα στο βαρύ κλίμα των ημερών.




Τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού "Στο Στενό" έγιναν τελικά στις 3 Ιουνίου και από τότε κοντεύουν να συμπληρωθούν σχεδόν  δύο μήνες. Ο Νικόλαος Τηλεβερίδης που πέτυχε το πρώτο του στοίχημα που ήταν η δημιουργία ενός πανέμορφου χώρου με την αισιοδοξία που τον διακρίνει μας υποδέχθηκε στην σημερινή μας επίσκεψη στο όμορφο cafe-bar του (Μαυρομιχάλη 1-3 Ηλιούπολη) όπου αφού σερβιριστήκαμε το γλυκό  φρέντο εσπρέσσο μας, μιλήσαμε για το πως κύλισαν αυτές οι πρώτες μέρες της νέας του επιχείρησης και κυρίως για το τι μας περιμένει από Σεπτέμβρη . 

Ο Νικόλαος Τηλεβερίδης με την παρουσιάστρια Άρια Δαμουλάκη 


Η δουλειά που έχει ρίξει για να γίνει αυτό το μαγαζί και η χαρά με την οποία το λειτουργεί είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Φιλικός , πρόσχαρος και κυρίως υπομονετικός δεν μας απέφυγε ούτε έδειξε πως κάτι έχει αλλάξει σε ό,τι γνωρίζαμε για τον ίδιο. Κοινώς δεν "ψωνίστηκε" για να το πούμε απλά και ελληνικά!



" Εάν δεν επιχειρούσα τώρα πότε να το ξεκίναγα; Κάθε εμπόδιο για καλό" μας είπε όταν ξεκινώντας άγαρμπα (για να μην χαλάσουμε και τις "κακές" μας συνήθειες) του επισημάναμε  την δύσκολη περίοδο που ξεκίνησε το "ταξίδι" του στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Πάντα χαμογελαστός και με θετική ενέργεια ο επιχειρηματίας Νικόλαος Τηλεβερίδης του Cafe-Bar "Στο Στενό" 
Μας είπε πως κρίνει θετικά την ανταπόκριση του κόσμου τηρουμένων των ειδικών καταστάσεων και μας είπε πως στόχος του είναι κάθε μέρα να βελτιώνεται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και φίλων που επισκέπτονται τον χώρο.

Η επιχείρηση τηρεί όπως διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι όσα προβλέπονται από πλευράς πολιτείας για την προφύλαξη από τον covid-19 και το σέρβις το κρίναμε εξαιρετικό με προσωπικό που σου φτιάχνει την διάθεση ακόμα και εάν πας με χαλασμένη όπως την δική μας . Αφού οι ειδήσεις των τελευταίων ημερών δεν ήταν καθόλου ευχάριστες για το λειτούργημα που υπηρετούμε.

Με ειδικές προσφορές από Δευτέρα έως Παρασκευή σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (βλέπε φωτογραφία πιο κάτω)  και φυσικά με delivery σε όλη την πόλη ,  ο Νικόλαος Τηλεβερίδης δείχνει να έχει αντιληφθεί σε τι κοινωνία απευθύνετε αφού πάνω που η χώρα μας έδειχνε επιτέλους να σηκώνει "κεφάλι" ήρθε η πανδημία να μας κρατήσει πάλι πίσω.



Άλλωστε ο Νικόλαος Τηλεβερίδης δεν βρήκε τίποτα έτοιμο μόνος του το "έχτισε" από το μηδέν και έχει κάθε όρεξη να παλέψει και κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για ένα cafe-bar που κάνει ήδη την διαφορά.

Μόλις για 10 μέρες η επιχείρηση θα κλείσει τέλη Αυγούστου ,και κυρίως για να ανακαινιστεί και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για τα live που έρχονται από Σεπτέμβριο σε ένα από τα must της πόλης μας και όχι μόνο αφού η φήμη της νέας επιχείρησης ήδη έχει ταξιδέψει εκτός πόλης και τα αφιερώματα  στο Cafe-Bar "Στο Στενό" από συναδέλφους δίνουν και παίρνουν.

Έτοιμος για την συνέντευξη και με καλλονή συνάδελφο ο Νικόλαος Τηλεβερίδης 


Και όπως μου είπε ο επιχειρηματίας Νικόλαος Τηλεβερίδης "Σταύρο είμαστε ακόμα στην αρχή"

Δώσαμε ραντεβού για αρχές Σεπτέμβρη σε μια συνέντευξη χωρίς περιορισμούς από μέρους τους όπου θα βγουν ειδήσεις αφού έτσι και αλλιώς το μαγαζί έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας που ανεξαρτήτως οπαδικής ή κομματικής προέλευσης το έχουν αγκαλιάσει και επιλέξει για τον καφέ τους ή το ποτάκι τους.



Αφού σας προτρέψουμε να επισκεφτείτε τον χώρο από κοντά και να μπείτε στο "κόλπο" αλλάζοντας θετικά την διάθεσή σας , έχετε εδώ όλα όσα χρειάζεστε για ως πληροφορίες για να βρείτε το μαγαζί της πόλης μας . Μην μείνετε όμως στις φωτογραφίες , μπείτε στην παρέα γιατί πολλά πράγματα όπως όλοι μας γνωρίζουμε δεν μπορούν να μεταφερθούν με λόγια εάν δεν τα ζήσεις συμμετέχοντας ενεργά.
Η Καλλιόπη Μπενά από το site "Ηλιούπολη για Όλους" με τον υπάλληλο της επιχείρησης Γ. Βαρδουλάκη 

Άλλωστε επειδή κάποιοι είσαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι με τους δημοσιογράφους και όσα διαβάζετε σας λέμε απλά πως μια "δοκιμή" θα σας πείσει! 



Άλλωστε ως ιστολόγιο τους μόνους που έχουμε απογοητεύσει είναι όσους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και προφανώς έως σήμερα δεν έχει καταφέρει να μας εκθέσει ουδείς.

Το ποιοι συχνάζουν εκεί δεν θα σας το γράψουμε (αποκαλύψαμε μόλις μία για να σας παρουσιάσουμε τον Βαρδουλάκη και το άψογο σέρβις του)  μπορείτε να πάτε να το δείτε και μόνοι σας. Ε όχι και όλα από τον καναπέ σας , αρκετά μας έκλεισε η καραντίνα μέσα  καιρός για έξω και φυσικά για τις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες το Cafe-Bar "Στο Στενό" είναι πλέον ένα must για την πόλη μας.



UPDATE: Το Σάββατο 1η Αυγούστου υπάρχει " Greek Summer Party" στο Cafe- Bar "Στο Στενό" για αυτό όσοι αντέχετε το ξέφρενο γλέντι μην το χάσετε.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: