ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αηδία "ξεπλένει" τον χουντικό δήμαρχο ο επικεφαλής της παράταξης η "Πόλη που Θέλω" με ποστάρισμά του για την Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής!

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Αηδία "ξεπλένει" τον χουντικό δήμαρχο ο επικεφαλής της παράταξης η "Πόλη που Θέλω" με ποστάρισμά του για την Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής!


Με ποστάρισμά του σε ομάδες της πόλης μας ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής μας "αποκαλύπτει" μια διασκεδαστική για αυτόν αλλά τραγική για την χώρα μας ιστορία για την Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής . 


Μας εξηγεί λοιπόν πως ο χουντικός δήμαρχος  Κώστας Δελλαπόρτας  "κατόρθωσε" να χτίσει ανάποδα το ιερό της Αγίας Παρασκευής για να αποδείξει σε όλους μας και το πόσο σέβονταν αυτός και ο χουντικός  Στυλιανός Πατακός που τάχα ήταν θρήσκος , τον Ελληνορθόδοξο Χριστιανισμό. Γιατί κάποιοι πραξικοπηματίες είχαν και το "κουσούρι" των δήθεν ορθόδοξων τόξων! 



Την ιστορία του την είχε πει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος   ο χουντικός δήμαρχος που προφανώς θεωρούσε "μαγκιά" την φιλία του με τον τότε πραξικοπηματία υπουργό Εσωτερικών Στυλιανό Πατακό ,και έξυπνο τον εαυτό του για να τον "ξεγελάσει". Πατώντας στην δήθεν λατρεία του για την Ορθοδοξία λες και οι χουντικοί είχαν ιερό και όσιο. Ένας Πατακός που κατέλυσε την Αστική μας Δημοκρατία για να φορέσει σακάκι και να χάσουμε το 37% της Μεγαλονήσου επειδή διέλυσαν τα πάντα και μαζί και το στράτευμα. 

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής μας παρουσιάζει λοιπόν ως κατόρθωμα του δοτού δημάρχου το ότι δεν πέρασε η Λεωφόρος ΝΑΤΟ μέσα από την πόλη αλλά ο προφανώς και ο τότε  συνομιλητής του Κώστας Δελλαπόρτας  είναι υπεύθυνος για το γεγονός πως έχτισε μέσα στο δάσος έναν ολόκληρο οικισμό "Αστυνομικά".

Κατά δεύτερον ο Δελλαπόρτας  δεν μερίμνησε για να φτιαχτεί ένας δρόμος πάνω από την πόλη αλλά απλώς απλώς έφτιαξε έναν οικισμό και εάν η χούντα δεν έπεφτε ίσως προχωρούσε ( τότε δεν υπήρχαν αυξημένες οικιστικές ανάγκες, χωριό ήμασταν) και σε άλλους έως την κορυφή του Υμηττού! Γιατί ήταν και "οικολόγοι" οι "Ελλάς - Ελλήνων- Χριστιανών" . Πάντως το να κάνει έναν δρόμο πάνω από την πόλη να σωθούμε ο χουντικός δήμαρχος δεν το σκέφτηκε. 

Σήμερα ο ίδιος ο κ. Αραμπατζής  ενοχλείται από το ΚΥΤ στον Υμηττό που δίνει ρεύμα  στην πόλη αλλά παράλληλα μας παρουσιάζει και ως "ήρωα" έναν δήμαρχο που μπήκε με ερπύστριες στο δημαρχείο και όχι με την ψήφο του Ηλιουπολίτικου λαού. 

Από την άλλη ο κ. Αραμπατζής συχνά -πυκνά κάνει και μαθήματα "Δημοκρατίας" στη διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη.

Τώρα μας ποστάρει  τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα ως τάχα ευεργέτη της πόλης μας που την έσωσε από την λεωφόρο ΝΑΤΟ! Πάλι καλά που δεν μας είπε πως ήταν έτοιμος να πείσει τους άλλους "ψεκασμένους" να φύγουν και από το ΝΑΤΟ! Μα πόσο υποκριτής μπορεί να είσαι; 

Μας λέει δηλαδή πως οι χουντικοί και οι συνεργάτες τους έχτισαν μια Εκκλησία σε μια νύχτα βάζοντας ανάποδα το ιερό της (μικρή σημασία είχε για τους "Ελλάς - Ελλήνων- Χριστιανών" ) που βέβαια ήταν οι καλύτεροι "χορηγοί" με τους διωγμούς που έκαναν σε κομμουνιστές αλλά και εν γένει δημοκρατικούς πολίτες  στο να κυριαρχήσει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην πόλη μας για δεκαετίες. 

Γιατί προφανώς και ουδείς Ηλιουπολίτης προτιμάει όσους φυλάνε "σκελετούς" στις ντουλάπες τους και όσους τελείως πρόστυχα μας λένε εν έτει  2020 πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ανθρώπους που τα έργα τους υπήρξαν καταλυτικά για την εξέλιξη και διαμόρφωση της Πόλη μας. (Μάλλον έχει μπερδέψει την Ηλιούπολη με την Κωνσταντινούπολη! και ακολουθεί την γραφή της με κεφαλαίο γράμμα ο κ. Αραμπατζής) 

Μα τι  λέτε κ. Αραμπατζή είναι δυνατόν να ξεχάσουμε ποτέ όσους υπηρέτησαν τους χουντικούς που κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία; 

Είναι δυνατόν να ξεχάσουμε το φέσωμα -πάνω από 100 εκατομμύρια δραχμές που- άφησε στο δήμο μας  ο δοτός δήμαρχος της χούντας; 

Είναι δυνατόν  να ξεχάσουμε πως ο Κώστας Δελλαπόρτας που τάχα αγαπούσε Ελλάδα και Ορθοδοξία δεν είδε πως σακάτεψαν τον ήρωα - πατριώτη και Εθνικιστή Σπύρο Μουστακλή; 

Είναι δυνατόν να ξεχάσουμε τι μας στοίχισε η 7χρονη δικτατορία ως χώρα  που ο Κώστας Δελλαπόρτας υπηρέτησε; 

Μερικές μέρες μετά την επέτειο από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο ήλθατε να μας πείτε για το πόσο καλός ήταν ένας δήμαρχος που υπηρέτησε τους καραβανάδες που έχασαν το 37% του νησιού; 

Κύριε Αραμπατζή αγνοείται πως αυτά τα αποβράσματα το κόμμα της ΝΔ στο οποίο είσαστε μέλος τα έκλεισε ισόβια φυλακή για τα εγκλήματα που έκαναν; 

Έπρεπε να γράψετε ξεκάθαρα πως εξαιτίας του Κώστα Δελλαπόρτα έχουμε και μια Εκκλησία με το ιερό της ανάποδα και όχι πως έσωσε τάχα την πόλη; 

Η Ιστορία που μας παρουσιάσατε θα ήταν ωφέλιμη για τους πολλούς εάν και εφόσον καταδικάζατε τον χουντικό δήμαρχο αντί να τον επαινείται και μάλιστα δημόσια. 

Και κάτι τελευταίο εάν όντως οι Αμερικανοί θεωρούσαν πρώτιστη ανάγκη τους να γίνει ο δρόμος δεν θα τους σταμάταγαν γραφικοί καραβανάδες που ζημίωσαν την χώρα μας και οδήγησαν στην τραγωδία της Κύπρου. 

Η χουντική κυβέρνηση σχεδίασε τον δρόμο και προφανέστατα για ακόμη μια φορά θέλησε να ρίξει τις ευθύνες για τα δικά της εγκλήματα σε μια ξένη δύναμη. 

Άλλωστε το παραμύθι των "πατριωτών" και των επεμβάσεων των ΗΠΑ το ακούμε μονίμως από ακροαριστερούς , κομμουνιστές και ακροδεξιούς. 

Τα φληναφήματα αυτά προφανώς και είναι η δικαιολογία των χουντικών που κατέλυσαν την Δημοκρατία μας μόνο και μόνο για να γεμίσουν τις άδειες τους τσέπες. 

Το ό,τι οι πρωταίτιοι πέθαναν φτωχοί στη φυλακή οφείλετε στην αποφασιστικότητα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και της ΝΔ να τους βάλει ισόβια. 

Βέβαια χιλιάδες άλλοι χουντικοί πλούτισαν κλέβοντας τα πάντα επί 7 χρόνια και μοίραζαν σπίτια δωρεάν σε ανθρώπους που βασάνιζαν όσους δεν υπηρετούσαν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Επομένως διδακτική η Ιστορία σας αλλά μόνο για όσους θεωρούν αξιόπιστους συνομιλητές όσους υπηρέτησαν χούντες και μίκρυναν την χώρα μας . 

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους θεωρείται πρόκληση για την Αστική μας Δημοκρατία η μάταιη προσπάθεια που καταβάλετε να "αγιοποιήσετε" κάποιον που δεν σεβάστηκε κανέναν θεσμό της.

Και για τους λόγους αυτούς και ουδέποτε κατάφερε όταν "μετάνιωσε" και θέλησε να τους υπηρετήσει να του δώσουν οι δημότες μας αυτή την χαρά , δηλαδή  να τον κάνουν δήμαρχο με λαϊκή εντολή. 

Καλή συνέχεια λοιπόν κ. Αραμπατζή καλό είναι να κρατάτε τους "σκελετούς" στην ντουλάπα σας γιατί αναγκάζετε και εμάς να γινόμαστε ιδιαίτερα  σκληροί αλλά δίκαιοι με εκλιπόντες  που δεν είδαν , δεν άκουσαν, και έκαναν πως δεν έβλεπαν τα αίσχη της χούντας , τις εξορίες , τους βασανισμούς και τους θανάτους ανθρώπων  που απλά ήθελαν να επιλέγουν μόνοι τους αυτούς που θα τους κυβερνήσουν. 

Μην θεωρείτε λοιπόν πως η Ιστορία μπορεί να δικαιώσει όσους κατέλυσαν την Δημοκρατία μας με μόνο γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Αυτά πείτε τα στους κομμουνιστές που εφάρμοσαν τις ίδιες μεθόδους στα κράτη που είχαν την ατυχία να υποκύψουν στην τυραννία τους. Σε εμάς προφανώς και οι χούντες αλλάζουν μόνο ΧΡΩΜΑ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: