ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης για την ειδεχθή σχέση του καθηγητή με την ανήλικη μαθήτρια.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης για την ειδεχθή σχέση του καθηγητή με την ανήλικη μαθήτρια.

Ηλιούπολη, 16-7-2020

Αναφορικά με την ειδεχθή σχέση που φέρεται να ομολόγησε ο προφυλακισμένος καθηγητής ότι διατηρούσε με ανήλικη μαθήτρια του Σχολείου μας, δηλώνουμε τα ακόλουθα:

Ουδείς από εμάς μπορούσε έστω να διανοηθεί ότι πίσω από τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του καθηγητή και της μαθήτριας κρύβονταν οτιδήποτε το πονηρό.

Μας προσβάλλει, ως γονείς και μετόχους στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας κοινότητας, να λέγεται ότι η αξιόποινη σχέση που φέρεται να ομολόγησε ο εν λόγω καθηγητής αποτελούσε "κοινό μυστικό" μας και όσοι σήμερα ισχυρίζονται ότι γνώριζαν, έπρεπε να μας το γνωστοποιήσουν εγκαίρως, ώστε να πράξουμε αρμοδίως τα δέοντα.

Έχουμε όλοι υποχρέωση, μετά το πέρας της διοικητικής διερεύνησης της υπόθεσης η οποία είναι σε εξέλιξη, να κάνουμε ότι πρέπει, ώστε η συγκλονισμένη Σχολική μας Κοινότητα να επανέλθει τάχιστα στον παιδαγωγικό της σκοπό και να φροντίσουμε, με τις γνώμες των ειδικών, να διασφαλίσουμε ότι οι καθηγητές θα επιτελούν παιδαγωγικό λειτούργημα, αφού τους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας.

Αγαπημένο μας κορίτσι, σου ζητάμε συγγνώμη γι' αυτό που έζησες. Η σχολική μας κοινότητα σε αγκαλιάζει.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Προς θετική κατεύθυνση η ανακοίνωση που θεωρούμε πως έπρεπε να είχε βγει νωρίτερα. Όσο για την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης περιμένει φαίνεται την οριστική  αθώωση ή καταδίκη  του καθηγητή για να τοποθετηθεί επί του θέματος. Αμφισβητεί την παραδοχή του ιδίου για τις αποτρόπαιες πράξεις του ή θεωρεί πως εάν η ανήλικη ήταν 15 ετών και μια μέρα είχε την κρίση να αποφασίσει για την ειδεχθή αυτή σχέση όπως πολύ ορθά αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου της πόλης μας. Οι οπαδοί της "νομιμότητας" στην πόλη μας έγιναν πολλοί και εδώ είμαστε εμείς για να τσακίζουμε την έκδηλη υποκρισία τους , γιατί οι εμμονές τους στο να παρουσιάζουν το άσπρο ως μαύρο  ήδη έχουν ηττηθεί στις κάλπες του 2019.  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: