ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δημοτική αρχή έβαλε τάξη με τις πινακίδες στα εκπαιδευτήρια "Η Θεομήτωρ" ο λαϊκισμός ηττήθηκε - Ο Αραμπατζής έδωσε ένα ακόμα κακό show

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Η δημοτική αρχή έβαλε τάξη με τις πινακίδες στα εκπαιδευτήρια "Η Θεομήτωρ" ο λαϊκισμός ηττήθηκε - Ο Αραμπατζής έδωσε ένα ακόμα κακό show


Όσο και εάν πάλεψαν να εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία των εκπαιδευτηρίων "Η Θεομήτωρ" η δημοτική αρχή μετά από χρόνια έβαλε τάξη και εξασφάλισε την ασφαλή είσοδο και έξοδο των μαθητών των εκπαιδευτηρίων ,κάτι που προφανώς στεναχώρησε τους Σταλινοφασίστες της πόλης και τα "δεξιά" δεκανίκια τους .



Οι  τάχα "ενεργοί" πολίτες που εμποδίζουν να γίνει κάτι καλό για την πόλη  και οι δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας προφανώς και δεν μπορούν να επιβάλλουν τις μειοψηφικές απόψεις τους σε μια νόμιμα εκλεγμένη αρχή που θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει να μην βλέπει τα προβλήματα και να τα αφήνει όπως λειτουργούσαν για χρόνια!


Τον κ.  Τάσο Ευσταθίου τον ενοχλεί το ιδιωτικό σχολείο (και οι πινακίδες μη στάθμευσης) και όχι η πιάτσα των ΤΑΧΙ όπως του τόνισε και ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης . Έδωσε λοιπόν το ΛΕΥΚΟ του γινόμενος ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης και βρήκε απέναντί του ακόμα και τους κύριους Κοκοτίνη και Ασβεστά που δεν ήθελαν να κοντράρουν την διοίκηση για ένα θέμα που ωφελεί τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων.


Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία αφού η Λαϊκή Συσπείρωση βρέθηκε ΜΟΝΗ καταψηφίζοντας αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι  του Αραμπατζή έκαναν πρόταση μομφής και έφυγαν , και να έμεναν βέβαια δεν θα τους πέρναγε . Άλλωστε οι Εκθέσεις Ιδεών δεν έχουν θέση στα δημοτικά συμβούλια .

Στην αρχή του δημοτικού συμβουλίου η πρόταση μομφής κατά του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου ΚΑΤΕΠΕΣΕ αφού δεν είχε καμία ΒΑΣΗ.

Η απάντηση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη μας βρίσκει ΑΠΟΛΥΤΩΣ σύμφωνους αφού όντως ο Γαβριήλ Αραμπατζής με την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο απαξιώνει τους θεσμούς. Η ευθύνη μας μεγάλη αφού όλοι γνωρίζουν πως προεκλογικά στηρίξαμε την παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" ατυχήσαμε αλλά πολύ νωρίς και από τα πρώτα δημοτικά συμβούλια διαχωρίσαμε ΠΛΗΡΩΣ την θέση μας από τον λαϊκισμό του .

Ακούστε στο 13:27 τα λόγια του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και δικαιώστε μας για ακόμη μια φορά για τις επιλογές μας που καταγγείλαμε ΠΡΩΤΟΙ τον λαϊκισμό του. Όπως καταγγείλαμε ΔΗΜΟΣΙΑ και προεκλογικά και τώρα τα κρούσματα ρατσισμού και φασισμού στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" .

Γιατί προφανώς και όταν δεν διαγράφεις από την παράταξή σου όσους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους  ανεβάζουν τα "πουλιά της χούντας" στο προφίλ τους στο facebook , βρίζουν τους ΑμεΑ όπως ο Σόϊμπλε , η μία αλλοδαπή για την εθνικότητά της προφανώς και δημοκράτης ΔΕΝ είσαι. Όπως φυσικά και δημοκράτης δεν είναι όποιος πιστεύει στον κομμουνισμό για εμάς. Άλλωστε η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κατηγορούσε τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο για μη δημοκράτη την ώρα που στις τάξεις της βλέπουμε να "ανθίζουν" υμνητές του δικτάτορα Παπαδόπουλου , είναι γνωστές οι σχέσεις τους με τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα και προφανώς να δώσουμε "συγχωροχάρτια" για να πάμε επιτέλους μπροστά αλλά όχι σε αμετανόητους! Πάντως την πρόταση μομφής κατά του προεδρείου δεν την στήριξε η παράταξη του κ. Ευσταθίου αφού κάποιο παράπτωμα σοβαρό δεν είδε. Φυσικά πριν δει τα παραπτώματα της διοίκησης καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τα παραπτώματα των υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων που καθημερινά σχεδόν με υβρίζουν διαδικτυακά θεωρώντας οι ανόητοι πως έχουν το ανάστημα να με ΦΙΜΩΣΟΥΝ. Λάθος κάνουν θα παραμείνουμε για πολύ ακόμα το πρώτο διαδικτυακό μέσο της πόλης και δεν θα αφήσουμε κανέναν νοσταλγό της χούντας να μας κουνάει το δάχτυλο ως δημοτικός σύμβουλος για να απαξιωθεί περαιτέρω ο θεσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: