ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τις αθλιότητες της αριστερής Ραχήλ Μακρή αναπαράγει ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Τις αθλιότητες της αριστερής Ραχήλ Μακρή αναπαράγει ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος


Τις αθλιότητες της  φασιστεράς και της πρώην βουλευτίνας Ραχήλ Μακρή   αναπαράγει ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας (ακόμα τον περιμένουν οι "ψεκασμένοι" οπαδοί του να κατέβει για δήμαρχος ) στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και παράλληλα έχει εξαπολύσει επίθεση μέσω της "Λάσπης" του εναντίον κάθε συνδημότη μας που δεν τρώει τον "σανό" του .


Με Κούλα και Δήμου θεωρεί πως θα μας τρομάξει εμάς που σηκώσαμε τους Ναζιστές της Χρυσής Αυγής και τους προφυλακίσαμε για 18 μήνες. Γιατί εάν δεν το έχουν καταλάβει δεξιοί και αριστεροί με το ΤΕΡΑΣ τα έβαλε μόνο η κυβέρνηση Σαμαρά και ουδεμία επόμενη.

Ας αφήσουν λοιπόν οι ακροαριστεροί και τα ακροδεξιά δεκανίκια τους τις αθλιότητες την ώρα που η χώρα μας μαζί με τους ισχυρούς συμμάχους της δίνει μάχη για τα εθνικά μας θέματα εναντίον της Ρωσίας και της Τουρκίας που έχουν δυο δικτάτορες να τους εκπροσωπούν.

Κανένα κίνδυνο δεν έχει η χώρα μας από κράτη παρίες ας το καταλάβουν καλά όσοι θεωρούν πως κινδυνεύουμε από τους Τούρκους και τα φιλαράκια τους τους Ρώσους.

Επί 40 χρόνια η χώρα μας γλίτωσε τον κόκκινο φασισμό της πρώην ΕΣΣΔ επειδή είχε ισχυρούς συμμάχους δεν θα ηττηθεί τώρα από την ψόφια αρκούδα του Πούτιν που θέλει χώρο και ρόλο στην περιοχή  των Βαλκανίων.

Κάποιοι δεν κατάλαβαν τίποτα από το πάθημα της Κύπρου και εξακολουθούν και ποντάρουν σε καραβανάδες που δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε στο τάβλι όχι σε πόλεμο.

Η κυβέρνηση χειρίζεται άψογα την κατάσταση και για τον λόγο αυτό τα φασιστοειδή έχουν γεμίσει το facebook με τις ασυναρτησίες τους.

Οι "ψεκασμένοι" και οι "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" που γράφουν "ΑΙΛΑΔΑ" κάπως έτσι ας ηρεμήσουν και ας αφήσουν την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση να πάρει και το κάνει ήδη τις σωστές αποφάσεις.

Τέλος θεωρώ τιμή μου να υβρίζομαι από ανθρώπους σαν τον Μωραίτη που έχουν καταστροφικές ιδέες για την πατρίδα μας αφού άλλωστε στο μόνο που είναι ικανοί είναι να συκοφαντούν αξιόλογους ανθρώπους.

Τέτοιες "ειδήσεις" εμείς προφανώς δεν θα σας ταΐσουμε , όπως δεν θα κάνουμε και ποτέ αντιμνημονιακό αγώνα εις βάρος των συμφερόντων του λαού και της χώρας μας . Οι οπαδοί του Σαλβίνι και του άκρατου λαϊκισμού δεν έχουν θέση σε ένα ιστολόγιο σαν το δικό μας.

Άλλωστε η Λέγκα του Βορρά που παλεύει εδώ και δεκαετίες να χωρίσει την Ιταλία σε βόρεια και νότια καμία σχέση δεν μπορεί να έχει όχι με τον δικό μας εθνικισμό αλλά ούτε καν με τον πατριωτισμό που επικαλείται ένας τσαρλατάνος της ιταλικής πολιτικής σκηνής που βέβαια έχει πολλάκις φορές συγκρουστεί με τους Ιταλούς Εθνικιστές από την περίοδο που αποζητούσε τον διαχωρισμό και της Βόρειας Ιταλίας από την υπόλοιπη!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: