ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς προφανώς και δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη στα 10-15 "σκουπίδια" που θέλησαν να γίνουν γνωστοί μέσου του ιστολογίου μας

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Εμείς προφανώς και δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη στα 10-15 "σκουπίδια" που θέλησαν να γίνουν γνωστοί μέσου του ιστολογίου μας


Κάποτε ο καθένας από εμάς αναγκάζεται να πάρει θέση. Ως ιστολόγιο από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας υπηρετούμε συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες και μια δημοσιογραφία που δεν "χαϊδεύει" καμία "ιδιαιτερότητα" ούτε προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες για να σας κρύψει την ΑΛΗΘΕΙΑ.



"Άγιοι" δεν το παίζουμε και πάντα ακούμε και την αντίθετη άποψη όχι όμως χωρίς την δική μας κριτική ματιά. Οφείλουμε λοιπόν να γινόμαστε σκληροί με ό,τι αυτό συνεπάγεται με όλες και όλους που υπηρετούν το ψέμα , την υποκρισία και κυρίως το οικονομικό τους όφελος. 

Η στάση ζωής μας ήταν και θα παραμείνει συγκεκριμένη και ποτέ δεν δηλώσαμε "αθώοι του αίματος", γιατί απλούστατα και λάθη κάναμε και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε αφού εμείς σε πείσμα των επικριτών μας ενεργούμε και παίρνουμε ΘΕΣΗ όπου όλοι οι άλλοι απλώς ΣΙΩΠΟΥΝ. 

Σχεδόν από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας αντιμετωπίσαμε εχθρότητα για την δική μας διαπιστωμένη μετά από 7 και πλέον χρόνια διαφορετικότητα.

Μια ξεκάθαρη στάση που ήταν και θα παραμείνει απέναντι σε ΜΥΘΟΥΣ που κυριαρχούσαν στην πόλη μας για δεκαετίες. Τα βάλαμε με κάθε μορφής φασισμό αφού άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος του δημοσιογράφου

Να υπηρετεί την Αστική Δημοκρατία να κάνει βεβαίως κριτική στους θεσμούς της αλλά να ΥΨΩΝΕΙ το μικρό ή μεγάλο ανάστημα του σε όσους θεωρούν πως ροκανίζοντας την Δημοκρατία που έχουμε θα βρουν θέση για τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους.

Λογικό ήταν να κάνουμε εχθρούς που δεν μπορούν να μας βλάψουν και ακόμα πιο εύκολο ήταν να "συσπειρώσουμε" ευκαιριακά ότι πιο αντιδραστικό κυκλοφορεί στην πόλη μας.

Άλλωστε είμαστε και η μόνη που έχουμε επισημάνει πως μέρος των συνδημοτών μας κλείνει το μάτι προς τον ΚΟΚΚΙΝΟ ή το ΜΑΥΡΟ φασισμό ενώ κάποιοι πιο ειλικρινείς τον προτείνουν σαν λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

Η δική μας δικαίωση προφανώς γιατί αδαείς δεν είμαστε δεν είναι να μην υπάρχουν κόκκινοι ή μαύροι φασίστες γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και ποτέ.

Ο ρατσισμός , η πατριδοκαπηλία, και πολλές άλλες "ασθένειες" είναι κομμάτι του dna μας και για τον λόγο αυτό είμαστε το κράτος που είμαστε.

Οι "ανώτερες" φυλές αλλά και η ισοπέδωση της λευκής φυλής ως κοιτίδας του δυτικού μας πολιτισμού είναι για εμάς το ίδιο επιζήμιες. 

Επομένως οι ζωές όλων μας έχουν ΑΞΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ νικάει πάντα το ψέμα και καταρρίπτει με στοιχεία έναν- έναν τους μύθους . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: