ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάταιες οι προσπάθειες των "τρωκτικών" να φιμώσουν το ιστολόγιό μας

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Μάταιες οι προσπάθειες των "τρωκτικών" να φιμώσουν το ιστολόγιό μας


Οι χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις σας θα έπρεπε ήδη να τους έχουν κάνει να συνειδητοποιήσουν πως από εδώ μέσα θα λοιδορούνται σε καθημερινή βάση.


Υποκείμενα τελευταίας υποστάθμης δεν έχουν καμία θέση σε δημοκρατικές κοινωνίες που σέβονται τον εαυτό τους. Το να ζητάνε την δική μας φίμωση είναι ακόμα μια αυταπάτη για τον συμφερτό που έχει συνασπιστεί εναντίον μας .

Η απόλυτη διαφθορά θεωρεί πως με την "κάλυψη" της δημοτικής αρχής θα πετύχει τον στόχο της. Ας μη το τολμήσουν ,αυτοί που στο τέλος θα υποστούν τις συνέπειες είναι όσοι απολαμβάνουν έμμισθες θέσεις και αξιώματα και όχι φυσικά εμείς που δεν θα υποχωρήσουμε ΠΟΤΕ σε τρομαγμένα "λιοντάρια" , ξετσίπωτες "φάλαινες" και "αριστερές" με δεξιές τσέπες.

Ο συγχρωτισμός του οποιουδήποτε ΜΜΕ με αυτό τον συμφερτό τους φέρνει αυτομάτως απέναντί μας ,αφού στη ζωή δεν μπορείς μονίμως να πατάς σε δύο βάρκες..

Η υπόσχεσή μας πως θα τους πάμε έως το τέλος προφανώς και θα υλοποιηθεί αφού για εμάς  είναι στάση ζωής και όχι απλώς μια φράση.

ΥΓ: Το βίντεο είναι στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τηλεόρασης που εγκαινιάζουμε για την ψυχαγωγία μικρών και κυρίως μεγαλύτερων σε ηλικία . Θα ακολουθήσουν γορίλες και χιμπατζήδες αφού προφανώς και δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπήσουμε στην απόλυτη υποκρισία όσων ενώ δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για το καλό της πόλης -αλλά τα πάντα για το προσωπικό τους συμφέρον -μας περνάνε για μ@λ@κες και ανόητους. Δυστυχώς εμείς και πολλοί άλλοι δεν είμαστε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: