ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς διάλογο με φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος δεν κάνουμε - Με την "σαπίλα" τους εμείς δεν θέλουμε να έχουμε σχέση

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Εμείς διάλογο με φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος δεν κάνουμε - Με την "σαπίλα" τους εμείς δεν θέλουμε να έχουμε σχέση

Σεβόμενοι τους αναγνώστες μας που μας έχουν κατατάξει στην κορυφή των διαδικτυακών μέσων της πόλης δεν μπορούμε να χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας για να απαντάμε στα "κλαψουρίσματα" του προέδρου της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης Συριζαίου κ. Τασούλα .



Ο πρόεδρος που δεν είδε , δεν άκουσε και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση για το θέμα με τον παιδεραστή - καθηγητή της πόλης μας δεν είναι για εμάς αξιόπιστος συνομιλητής.

Η σιωπή του σε ένα σωρό θέματα που θίγουν το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλύπτεται επειδή όντως κάποιοι δημοσιογράφοι είναι για Πούλιτζερ και όχι φερέφωνα της Κουμουνδούρου δεν καλύπτεται από τις "εξυπνάδες" και τα ηλίθια ποσταρίσματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

Οι Παπα- λάμπραινες , ο οχετός των κρατικοδίαιτων της αριστεράς και φυσικά ο συγχρωτισμός μαζί τους είναι κάτι που δεν τιμάει το λειτούργημα που υπηρετούμε.

Για εμάς είναι πλέον ξεκάθαρο πως θα ακολουθήσουμε αυτούς που μας διαβάζουν και όχι τους δήθεν φίλους που συνομιλούν με ανθρώπους που έχουν για ινδάλματά τους σφαγείς του Ελληνισμού και δικτάτορες.


Η λήθη για εμάς δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος,  αφού όταν ξεχνάς η Ιστορία επαναλαμβάνεται έστω και ως φάρσα.

Η συμβολή του στα κοινά της πόλης έχει ήδη κριθεί από τους πολίτες μας . Το γεγονός πως κάποιοι γονείς δεν συμμετέχουν στους Συλλόγους Γονέων και δεν συνδικαλίζονται δίνει χώρο και χρόνο στο να βγαίνουν τέτοιου επιπέδου πρόεδροι.

Εμείς φυσικά και δεν θα "ξεμπλοκάρουμε" τους υβριστές μας και θα αφήσουμε το "ζωικό αυτό βασίλειο" να συνεχίζει να βγάζει κραυγές γιατί να μιλάει με επιχειρήματα και στοιχεία προφανώς και δεν έχει μάθει.

"Φάλαινες" , "κατίνες" , δήθεν ενεργοί πολίτες έχουν από εμάς ξεφορτωθεί οριστικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί η εντολή από τους αναγνώστες μας είναι σαφής.

Μέχρι τέλους με τους υβριστές μας που φυσικά δεν ξεγελάνε κανέναν για την τάχα "δημοκρατικότητά" τους  όταν έχουν για πρότυπα  "ηγέτες" που αφαίρεσαν για δεκαετίες από τους λαούς τους την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Εμείς προφανώς ως δημοσιογράφοι δεν περιμένουμε να δούμε τις ερπύστριες για να καταγγείλουμε τον έκδηλο φασισμό τους. Ούτε φυσικά θα κάτσουμε να αφήσουμε έναν καθηγητή να λέει σόκιν ανέκδοτα σε 14χρονα κορίτσια για να μην στεναχωρηθούν οι δήθεν προστάτες των παιδιών μας. Οι αλλαγές από το υπουργείο Παιδείας για το Γυμνάσιο της πόλης μας που μας έκανε αρνητικό θέμα έχουν ήδη δρομολογηθεί . Θα τις μάθουν σύντομα και αυτοί που ως εκπαιδευτική κοινότητα δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση καταδίκης.

Σιωπούν για τα σημαντικά και σκούζουν σαν .... για τα ασήμαντα και θα συνεχίσουν να κλαίνε μαζί με όσους θεωρούν πως ο δημοσιογράφος μπορεί να μένει απαθής στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ ή ακόμα χειρότερα να συμμετέχει για ίδιον όφελος σε αυτήν ή για κάποιους άλλους "ψεκασμένους" της πόλης για να γίνει αρεστός στην θολοκουλτούρα μιας αριστερής ηγεμονίας που έχει ηττηθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. 

Το "ηθικό" πλεονέκτημα της αριστεράς έχει καταρρεύσει και οι εκπρόσωποι της μας προκαλούν ΑΗΔΙΑ. Άρα για εμάς όποιος εξακολουθεί τον συγχρωτισμό μαζί τους έχει διαλέξει ήδη στρατόπεδο.

Και το μέχρι τέλους είναι το μόνο σύνθημα που μας αφορά γιατί εμείς ούτε φοβόμαστε , ούτε έχουμε σκιές στην 25χρονη πορεία μας στα ΜΜΕ. 

Αυτοί που έχουν ας συνασπιστούν με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ άλλωστε μαζί μας δεν ήταν ποτέ όπως είχαν καταλάβει οι πάντες που μας διαβάζουν.

Βλέπω τους "δεξιούληδες" , ουρές της Λαϊκής Συσπείρωσης και των Συριζαίων της πόλης που δεν έχουν ούτε μια ανάρτηση για τη συγκλονιστική αποκάλυψη  που έβγαλε για την ανείπωτη Εθνική τραγωδία στο Μάτι σήμερα η εφημερίδα "Καθημερινή" και ντρέπομαι  για λογαριασμό τους.

Είναι αυτοί που σας ζητάνε την ψήφο σας ως "γαλάζιοι" κάθε τέσσερα χρόνια και που στέκονται πάντα απέναντι στον δεξιό συμπολίτη μας που μετά από τα 7 χρόνια διαδικτυακής μας παρουσίας αμφισβητεί τους μύθους της Αριστεράς ,και δεν τρώει πλέον αμάσητες τις ασυναρτησίες και τις υπεκφυγές όσων αποτελούν εδώ και χρόνια τους καλύτερους χορηγούς τους στην πόλη μας . 

Τα διαδικτυακά ΜΜΕ που διαθέτουμε υπηρετούν συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες ,και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους βάζοντας απέναντι τους όσους επικαλούνται την Αστική Δημοκρατία μόνο όποτε τους συμφέρει.

Καλούμε τέλος τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν τις επιθέσεις κατά δημοσιογράφων αφού οι δικές μας εναντίον όσων πολιτεύονται με γνώμονα τον λαϊκισμό δεν θα πάψουν ποτέ. Γιατί προφανώς το "κοινό" καλό δεν είναι μια αφηρημένη έννοια και έχουν αποδείξει τόσα χρόνια που έφτασαν την πόλη μας αυτές τους οι επιλογές.

ΥΓ: Εάν θέλουν  για κάτι να φαρμακωθούν οι υποκριτές της πόλης ας το κάνουν  για τα θύματα στο Μάτι . 102 ψυχές ζητούν δικαίωση και έρχεται ο δημοσιογράφος να αποκαλύψει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ που αυτοί κάνουν πως δεν βλέπουν! 

Είναι βέβαια και αυτά τα άτιμα τα προσωπικά δεδομένα αλλά όπως όλοι διάβασαν  "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" τα έγραψε εκεί που τους αξίζουν. Ωραίος ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος και "πιστό σκυλί "της Γεροβασίλη ή βασιλοκότερος της "Βασίλισσας" η οποία διέψευσε κάθε σχέση με τα όσα αυτός είπε. 

Κοιτάξτε  "δεξιούληδες" μην του στερήσετε την σύνταξη του πρώην "αρχηγού" της Πυροσβεστικής  και στεναχωρηθούν τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας και οι "δεξιοί" και κεντροαριστεροί  προνομιακοί συνομιλητές τους!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: