ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης: Καταπατητής ο Νάστος ,ορθώς δεν κυνηγήθηκαν όσοι αγόρασαν από αυτόν ή τους κληρονόμους του! - Προφανώς όσοι πήραν δηλαδή τζάμπα εκτάσεις από έναν καταπατητή είναι αθώοι του "αίματος"

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Γιώργος Χατζηδάκης: Καταπατητής ο Νάστος ,ορθώς δεν κυνηγήθηκαν όσοι αγόρασαν από αυτόν ή τους κληρονόμους του! - Προφανώς όσοι πήραν δηλαδή τζάμπα εκτάσεις από έναν καταπατητή είναι αθώοι του "αίματος"


Σε μια συνέντευξη που ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης  "απάλλαξε" όσους αγόρασαν από τον "καταπατητή" όπως αποκάλεσε και κρίθηκε άλλωστε και δικαστικά ( με την γνωστή απόφαση του 2018) Αλέξιο Νάστο ,και δικαίωσε τον "τσαμπουκά" του αείμνηστου Δημήτρη Κιντή έδειξε πως έχει πλήρη άγνοια  ή κοροϊδεύει για τα 95 οικόπεδα που παραμένουν ως εγγυήσεις των δανειστών μας και αναζητά πολιτική βούληση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να δοθούν τα οικόπεδα στον δήμο μας!



Αμφισβήτησε τα μισθώματα που εισπράττει η ΕΤΑΔ από τον super market ΑΒ στην κεντρική πλατεία (υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από της εταιρία)  και για ακόμη μια φορά θεωρεί πως μπορεί το Κράτος να κάνει τα ίδια λάθη για τα οποία και χρεοκόπησε.

Με λογική Πασπίτη και με ιδεοληψίες της αριστεράς μίλησε και για το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό τονίζοντας πως το κράτος έχει υποχρέωση να φτιάξει ό,τι δεν έφτιαξαν οι δημοτικές αρχές όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτές που έπαιρναν ετήσιες κρατικές επιχορηγήσεις που ξεπερνούσαν τα 60 εκατομμύρια ευρώ και που προφανέστατα είχαν άλλες δυνατότητες.

Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ζήτησε να δώσει  τα ακίνητα στους ΟΤΑ (της ΕΤΑΔ ) που αποδεδειγμένα αποτελούν πηγές ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ,σύμφωνα με εκθέσεις Ανεξάρτητων Αρχών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ,για να αυξήσουν κάποιοι τις προσωπικές τους περιουσίες. 

Προφανώς εάν και έχει σπουδάσει οικονομικά θεωρεί πως η χώρα μας δεν χρειάζεται εγγυήσεις ούτε και αξιοποίηση από εκποίηση ή ενοικίαση των ακινήτων που μάζεψε η ΕΤΑΔ για να "καλμάρει" τους δανειστές μας που έχουν προ πολλού καταλάβει πως αποφεύγουμε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για το καλό της χώρας.

Με χρέος μεγαλύτερο από αυτό που μπήκαμε στα μνημόνια καλεί ο κ. Χατζηδάκης και πάλι σε πρακτικές "Τσοβόλα δώστα όλα" και αναζητεί συνεργούς σε μια προφανέστατα κεντροδεξιά κυβέρνηση που έχει πολλάκις καταγγείλει όλα όσα μας οδήγησαν στην χρεοκοπία.

Δεν ξέρουμε εάν τελικά μετά από "αγώνες" πάρει 5 από τα 95 ακίνητα που διεκδικεί αυτό όμως που καταλάβαμε είναι πως θα μείνουν αναξιοποίητα όπως άλλωστε είναι και τα δεκάδες άλλα που έχουν πάρει από τους Νασταίους. 

Παιδικές χαρές - βοσκότοποι, Μουσείο Εθνικής Αντίστασης για να "βολευτούν" και να κολακευτούν με τίτλους όσοι ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία ,και κυρίως άκρατος λαϊκισμός απέναντι σε έναν συνάδελφο που ήρθε παντελώς αδιάβαστος για την συνέντευξη και έφαγε αμάσητους τους ισχυρισμούς του δημάρχου μας .

Επιτυχία βεβαίως η συνέντευξη για τους φίλους του Green Attica και για όσους σας αρέσουν οι "επαναστάσεις" εκ του ασφαλούς κάντε κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε όλη την συνέντευξη.

ΥΓ: Την γνώμη μας για την Δημόσια Περιουσία την έχουμε γράψει πολλάκις φορές . Μπορεί να την αναζητήσετε και φυσικά εάν ο Νάστος ήταν καταπατητής πρέπει όσοι αγόρασαν από αυτόν τα 2/3 της πόλης έτσι που το παρουσίασε ο δήμαρχος πρέπει να έχουν ποινικές ευθύνες. Όμως ούτε ο Νάστος ήταν καταπατητής εκτός και εάν η Ελλαδική Εκκλησία που έχει τα ίδια με τον Νάστο συμβόλαια είναι , ούτε προφανώς ζημίωσε τον δήμο μας ο βοσκός Αλέξιος Νάστος.

Αυτοί που ζημίωσαν τον δήμο μας είναι όσοι πουλώντας ακόμα και σήμερα μετά από τόσα μνημόνια φύκια για μεταξωτές κορδέλες προσπαθούν να μας πείσουν πως για την κατάντια της χώρας δεν φταίμε εμείς αλλά όσοι δεν μας άφησαν να γίνουμε Βενεζουέλα. Και φυσικά όσο συνεχίσουμε και επιλέγουμε να μας διοικούν όσοι πιστεύουν στον σοσιαλισμό δεν έχουμε ξεφύγει  από τον κίνδυνο αντί για τον "καταπατητή" Νάστο να χάσουμε από ένα αδηφάγο και ανίκανο κράτος όλη μας την περιουσία.

Άλλωστε όταν οι Νάστοι είναι λίγοι πολλοί μικρομεσαίοι θα δουν τις περιουσίες τους να χάνονται επειδή κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να τρώνε τα δανεικά λεφτά και να μην παράγουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Από τον Σεπτέμβριο περιμένουν κάποιοι "ενεργοί πολίτες" να δουν την πόλη μας καθαρή ισχυριζόμενοι όμως πως δεν ενοχλεί για το αποτέλεσμα ο δημόσιος χαρακτήρας της καθαριότητας αλλά ο κακός προγραμματισμός!

Και τους ρωτάμε για τελευταία φορά . Ήρθαν χθες στην πόλη ή δεν θυμούνται τι χαβούζα ήταν επί δημαρχίας Δ. Κιντή; Πόσοι κάδοι υπήρχαν τότε στην πόλη μας ; Πόσα απορριματοφόρα; Τι πληθυσμό είχαμε τότε που η καθαριότητά μας συγκρίνονταν με καταυλισμό  και πόσο σήμερα;

Αυτοί που γεννήθηκαν μετά το 2000 ίσως να μην θυμούνται καν πόσο χάλια ήταν η πόλη μας όλη την δεκαετία του 1980. Για εμάς που γεννηθήκαμε πιο πριν είναι τουλάχιστον πρόκληση να μιλάνε οι κομμουνιστές για καθαριότητα στην πόλη και φωτισμό! Όσο για τα ακίνητα που κέρδισαν με τους "αγώνες" τους και με τον τσαμπουκά  δεν είναι τίτλος τιμής αλλά κατάντια για όσους πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία.

Το γεγονός βέβαια πως ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης επικαλείται αυτούς τους αγώνες και μιλάει για κοινή γραμμή όλων των διοικήσεων στο θέμα της Δημόσιας περιουσίας είναι καλό να απαντηθεί από την Λαϊκή Συσπείρωση σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο.

Γιατί εντάξει εμείς έχουμε τις σοβαρές ιδεολογικές μας διαφορές με την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ αλλά προφανώς και ξέρουμε πως χωρίς τις κατσαπλιάδικες μεθόδους τα ακίνητα που τάχα τώρα διεκδικούν στα λόγια και με χαρτιά οι Γεωργάκηδες δεν θα είχαν καταλήξει ΠΟΤΕ ως δημόσια περιουσία.

Άρα απλά τα πράγματα για τους θιασώτες του Κιντή άμα θέλουν ανάλογη συνέχεια ακολουθούν τον δρόμο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης αντί να κάθονται στα κλιματιζόμενα γραφεία τους και να περιμένουν από μια κυβέρνηση και ένα κράτος που ζει με δανεικά ( αφού θα χρωστάει για έναν αιώνα και βλέπουμε) να πατήσει το πόδι σε αυτούς που του κρατάνε το κεφάλι πάνω από το νερό.

Άρα από εμάς ούτε όλοι μαζί ήταν στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας ούτε όλοι ήταν απέναντι από τα ΜΑΤ στο θέμα του ΚΥΤ στον Υμηττό
Γιατί φίλος ο οποιοσδήποτε βρίσκει μαγκιά τα καπηλεύεται τους αγώνες των άλλων αλλά φιλτάτη και η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και εδώ εμείς ούτε ευχολόγια γράφουμε ούτε μοιράζουμε δάφνες και  σε χουντικούς που ονόμαζαν την λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα σε Λεωφόρο Αλέξιου Νάστου και σε κομμουνιστές που ήθελαν να κάνουν την χώρα μας Σοβιετία και μας χρεοκόπησαν επειδή υιοθετήσαμε τις ολέθριες για την οικονομία προτάσεις τους.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης θα πρέπει να αποφασίσει πριν καταδικάσει τον έκδηλο λαϊκισμό άλλων δημοτικών παρατάξεων ποια πορεία θα τραβήξει . Αυτή του Δημήτρη Κιντή ή αυτή του Θεόδωρου Γεωργάκη για εμάς την δεύτερη ΞΕΚΑΘΑΡΑ ανάμεσα στις δύο .

Υπάρχει βέβαια και η ιδανική ενός κεντροδεξιού που θα υλοποιεί φιλελεύθερες επιλογές κόντρα στο ρεύμα . Αλλά αυτόν τον ρόλο προφανώς και δεν μπορεί να τον ακολουθήσει ένας Πασπίτης που φώναζε το 1981 "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και που εν έτη 2020 δεν έχει καταλάβει ακόμα πως ο κόσμος άλλαξε και έπαψε παγκοσμίως να τιμά όσους υπηρέτησαν κόκκινες ή μαύρες ιδεοληψίες που οδήγησαν σε στυγνές χούντες.

Ελπίζοντας πως δεν θα τινάξει στον αέρα με τις επιλογές του το νέο διαδημοτικό κοιμητήριο στον Υμηττό ας διαλέξει με βάση την λογική την πορεία του αφήνοντας και "ξεφορτώνοντας" οριστικά από δίπλα του τις "Σειρήνες" της καταστροφικής αριστεράς.

Άλλωστε έχει ακόμα 3 χρόνια να αποδείξει εάν ήρθε για να αλλάξει τα πάντα ή να χαϊδέψει τους πάντες για να κερδίσει ακόμα μια τετραετία που άλλωστε υπό τις παρούσες συνθήκες την έχει σχεδόν σίγουρη.

Και λέμε σχεδόν γιατί σε δημοτικές παρατάξεις χωρίς σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό σαν και την δική του  οι ανατροπές γίνονται εκ των έσω ,και ήδη γκρίνια άρχισε παρά το γεγονός πως έχει καταφέρει να αλώσει όλους τους άλλους πολιτικούς χώρους. Και αυτό το βλέπουμε εμείς από τους καταγγέλλοντες που μας προτείνουν θέματα και πλέον είναι πολλοί αυτοί που μας δικαιώνουν για την δημόσια επιλογή μας στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019 για την οποία βέβαια και ουδέποτε μετανιώσαμε. Για την επιλογή μας στον πρώτο γύρο σας τα έχουμε πει πολλάκις πως θεωρήσαμε πως στηρίζαμε άτομα με δική τους ισχυρή άποψη και όχι μαριονέτες ενός Αραμπατζή που εάν δεν ξέρεις τι κόμμα είναι και παρακολουθήσεις δημοτικό συμβούλιο νομίζεις πως είναι κομμουνιστής! Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ψηφίσει μαζί τους θέματα για τα οποία κανένας ΔΕΞΙΟΣ δεν θα είχε την δική του άποψη. Αλλά σε παρατάξεις που συναντάς ιδεολογικό αχταρμά και δημοτικούς συμβούλους που έχουν κατέβει και με κεντροαριστερές παρατάξεις αυτά συμβαίνουν.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΟΝ GREEN ATTICA 

Στο χρόνο 16:12 τον ρωτάει ο συνάδελφος από το Green Atttica και απαντάει για το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας . Ο Αλέξιος Νάστος καταπάτησε τα 2/3 του δήμου μας σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη -άρα η μισή πόλη αγόραζε από αυτόν και τους κληρονόμους του  για δεκαετίες- και το Κράτος "απουσίαζε" ! Βολική λογική αλλά παντελώς ψεύτικη Απλώς το κράτος δεν είχε ξεπέσει σε λογικές που κάποιοι κατσαπλιάδες όπως στο Μάτι έλεγχαν του αρμούς της Εξουσίας και όταν συνέβη ο ιδιώτης έμεινε χωρίς την περιουσία του. Βέβαια χαρακτηριστική είναι και η ατάκα του δημοσιογράφου που μιλάει για εμβληματική μορφή του Δημήτρη Κιντή δείχνοντας και πόσο σέβεται το λειτούργημά του αλλά και την Αστική μας Δημοκρατία.

Βέβαια είναι όπως το βλέπει κανείς . Και ο Στάλιν ή ο Χίτλερ εμβληματικές μορφές είναι ακόμα και σήμερα για κάποιους και όχι στυγνοί δικτάτορες . Το αυτό συμβαίνει και για τον δικτάτορα Άσαντ , τον Ερντογάν, τον Μαδούρο κ.ο.κ


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: