ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Επικοινωνιακά πάνε καλά - Σταθερά ανεβαίνει στην alexa.com το site του δήμου μας

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Επικοινωνιακά πάνε καλά - Σταθερά ανεβαίνει στην alexa.com το site του δήμου μας


Στη θέση 1592 στην Ελλάδα έχει φτάσει σύμφωνα με την alexa.com το site του δήμου της Ηλιούπολης. Μια πολύ καλή θέση εάν συγκριθεί με τα site άλλων όμορων δήμων.



Το δικό μας ιστολόγιο παραμένει σύμφωνα πάντα με την alexa.com πρώτο τοπικό ΜΜΕ της πόλης στη θέση 745 στην Ελλάδα ενώ μας ακολουθεί το ilioupolinews.gr στη θέση 971 . 

Κατεβάστε την alexa toolbar στον υπολογιστή , στο τάμπλετ , στο λάπτοπ ή στο κινητό σας για να έχετε άμεσα μια εικόνα για όλα τα site που επισκέπτεστε. 

Πρώτο διαδικτυακό μέσο στη χώρα μας είναι το site της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που βρίσκεται στη θέση 3! πίσω από facebook και google .

ΥΓ: Θεωρούμε πως το ilioupolinews.gr που μας είχε περάσει κατά την διάρκεια της καραντίνας εάν είχε περισσότερες καθημερινές αναρτήσεις θα ήταν ήδη πρώτο . Και βέβαια ανεξάρτητα από τις φανερές μας κόντρες σε ζητήματα που αφορούν τον τρόπο χειρισμού θεμάτων το επισκεπτόμαστε καθημερινά.

Δεν θα έχουμε κανέναν ενδοιασμό λοιπόν να το συγχαρούμε και πάλι όταν πιάσει κορυφή προσπερνώντας μας. Γιατί εμείς εμμονές δεν έχουμε με κανέναν και φυσικά τα "χάπια" που κάποιοι ισχυρίζονται πως πίνουμε δεν μας αποτρέπουν από το να παραδεχθούμε την "ήττα" μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: