ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενθουσιασμός στις τάξεις των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ για την χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου για το ΚΥΤ στον Υμηττό

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Ενθουσιασμός στις τάξεις των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ για την χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου για το ΚΥΤ στον Υμηττό



"Καλύφθηκαν" οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ της πόλης μας με την ξεκάθαρη χθεσινή θέση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη για απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό και  την δημόσια καταγγελία του Προεδρικού Διατάγματος που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την ανάπτυξη και προστασία του Υμηττού



"Ουρά" πλέον της δημοτικής αρχής όλες οι δημοτικές παρατάξεις που ανακάλυψαν πρόβλημα με την υγεία των κατοίκων της πόλης μας από την παρουσία του ΚΥΤ στον Υμηττό.

Με μπροστάρη τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη που ως "Άρης Βελουχιώτης" κάλεσε τους πολίτες σε "αντάρτικο" ,η νέα "επανάσταση" στα χνάρια των αγώνων του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή έχει ήδη ξεκινήσει. 

Εμπροσθοφυλακή το "τιμημένο" ΚΚΕ που με πανό του στην κεντρική πλατεία της πόλης μας λέει ΟΧΙ στο ΚΥΤ στον Υμηττό και ΟΧΙ στο νέο νεκροταφείο. 

Όσο και εάν έψαξα αντίστοιχο πανό από το κυβερνών κόμμα της ΝΔ δεν είδα. Επομένως οι "Παπαδόπουλοι" της από εδώ πλευράς ας έχουν υπόψη τους πως η στάση λαϊκισμού που τηρούν δεν είναι μόνο απέναντι στα κυβερνητικά σχέδια για αξιοποίηση και ανάπτυξη στον Υμηττό αλλά και εναντίον των πραγματικών συμφερόντων των δημοτών μας.

Εμάς μην μας πιάνουν στο στόμα τους έτσι και αλλιώς στις πλατείες των "αγανακτισμένων" - βολεμένων του συστήματος εμείς δεν ήμασταν. Στηρίζαμε την κυβέρνηση Σαμαρά που έσωσε την χώρα μας από άτακτη χρεοκοπία όταν αυτοί συγχρωτίζονταν με όσους κατέστρεψαν και συνεχίζουν με τις επιλογές τους να καταστρέφουν την πατρίδα μας.

Μαθήματα Δημοκρατίας  ή πατριωτισμού από τα αποβράσματα της χούντας εμείς προφανώς και δεν δεχόμαστε. Άλλωστε  εμείς "κουμπαριές" με όσους δεν είδαν τις ερπύστριες το μακρινό 1967 δεν κάναμε και ούτε είμαστε διατεθειμένοι να "αγιοποιήσουμε" όσους δεν έβλεπαν πως μια δράκα αμόρφωτων καραβανάδων οδήγησε την χώρα μας σε διεθνή απαξίωση και  με την πατριδοκαπηλία τους είναι συνυπεύθυνοι με το εκεί καθεστώς για την τραγωδία της Κύπρου.

Όποιος νομίζει πως έχουμε την Τουρκία εύκολα και μπορούσε μετά ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής να πάρει το 37% που κατέχουν οι Τουρκοκύπριοι πίσω ας πάει να δοκιμάσει την τύχη του.

Όσοι συμμετείχαν τότε στην επιχείρηση του χουντικού καθεστώτος μπορούν να πουν σε τι κατάσταση ήταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και εάν μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη.

Γιατί είπαμε στον πόλεμο δεν κερδίζει ο πιο τυχερός αλλά ο πιο καλά εξοπλισμένος και κυρίως αυτός που έχει στο πλευρό του τους πιο ισχυρούς στρατιωτικά συμμάχους. Γιατί όταν διώχνεις τους Βρετανούς από το νησί πρέπει να έχεις ήδη σκεφτεί πως θα το προστατέψεις από την τουρκική βαρβαρότητα.

Το να επιχειρείς "εκκαθαρίσεις" οδηγεί σε τραγωδίες το είδαμε άλλωστε και με τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία και με δημοκρατική κυβέρνηση στις ΗΠΑ!

ΥΓ: Η δική μας ξεκάθαρη θέση έχει διατυπωθεί διεξοδικώς και φαίνεται και στην "προβοκατόρικη" φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο. Ναι στην αναβάθμιση του ΚΥΤ στον Υμηττό γιατί αυτό επιβάλλουν οι αυξημένες μας ανάγκες σε ρεύμα ( δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των πολιτών τηρούνται όλα τα ευρωπαϊκά μέτρα ασφαλείας ) και προφανέστατα ΝΑΙ και στο νέο διαδημοτικό Κοιμητήριο στον Υμηττό γιατί οι νεκροί μας δεν μπορεί να παραμένουν άταφοι έως ότου 41 δημοτικοί σύμβουλοι αποφασίσουν που τελικά θέλουν να τους πάνε! Υπάρχουν ελπίζουμε δημοτικοί σύμβουλοι που συμφωνούν με τα παραπάνω αλλά όσο "καπελώνονται" από τους επικεφαλής των παρατάξεών τους και τις αριστερές ιδεοληψίες τους για εμάς είναι στην απέναντι πλευρά. Ψηφίστηκαν για να υπηρετούν τους δημότες που τους έστειλαν εκεί και είναι υπόλογοι μόνο σε αυτούς και όχι στον κάθε επικεφαλή παράταξης που θέλει να παίξει τον "επαναστάτη" εις βάρος μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: