ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η "Λάσπη" της Ηλιούπολης διαφημίζει βιβλίο του "Μεσσία"

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Η "Λάσπη" της Ηλιούπολης διαφημίζει βιβλίο του "Μεσσία"


Ένα βιβλίο του τάχα  "Μεσσία" της πόλης μας διαφημίζει το ιστολόγιο η "Λάσπη" της Ηλιούπολης για να μας πει πως πρέπει να είναι οι άνδρες σύμφωνα με την Κούλα, την Σούλα και το κακό συναπάντημα.

Ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας που δίνει εδώ συμβουλές για το πως πρέπει να είναι μια αξιόλογη γυναίκα σαν την "Κούλα" θέλει να "πουλήσει" μέσω ημών.

Να εξηγήσουμε στους οπαδούς του "Μεσσία" πως είμαστε ΝΔ και ανήκουμε στο Μητρώο Στελεχών της όπως μπορούν να πληροφορηθούν από την οδό Πειραιώς ,  και είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και όχι ερασιτέχνες και συκοφάντες όπως οι ίδιοι. Και σε αυτό το πόνημα τους γράφουν πράγματα που δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν έτσι για να γράψουν μια μ@λ@κί@ στην απέλπιδα προσπάθειά τους να μας πλήξουν

Να τους θυμίσουμε επίσης πως ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι ο εκλεγμένος δήμαρχος της πόλης μας και ο Απόστολος Στασινόπουλος αντιδήμαρχος εάν δεν το γνωρίζουν.

Αυτοί που παραμένουν το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ είναι ο "Μεσσίας" τους και οι 2-3 οπαδοί του που βλέπουν παντού εχθρούς και διαφθορά και θεωρούν ιθαγενείς τους συνδημότες μας να τρώνε αμάσητες τις ασυναρτησίες που "πουλάνε" ως τάχα ειδήσεις. 

Στα ψεύδη που γράφουν για ειδήσεις που ποτέ δεν διαβάσατε στο πρώτο διαδικτυακό ΜΜΕ της πόλης τι να απαντήσουμε ;



Βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε με την Κούλα , τον Δήμου και τον "Μεσσία" που ουδέποτε θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος γιατί απλώς ουδείς δεν θα ήθελε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας έναν άνθρωπο με αυτές τις απόψεις. 

Εμείς τον είχαμε άλλωστε προκαλέσει και το 2019 να κατέβει αλλά αυτός προτίμησε την σιγουριά της "λάσπης" μέσω ενός ιστολογίου που κατέβηκε επειδή εμείς τον ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ! Ας μην νομίζουν λοιπόν πως εάν συνεχίσουν να λασπολογούν θα έχουν άλλη τύχη.

Το βιβλίο που θέλει  να μας στείλει η Κούλα ας το στείλει σε κάνα Μουλά στο Αφγανιστάν  , ο δυτικός άνδρας προφανώς και δεν μπορεί  να περιγραφεί από κάποιον που δίνει αυτές τις "συμβουλές" για μια αξιόλογη γυναίκα και που αφήνει τις Κούλες και τους Δήμου να υβρίζουν συνδημότες μας επειδή αντιδρούν στον έκδηλο ρατσισμό τους .

ΥΓ: Από το 2016 μοιράζει "εγκεφαλικά" ο Μεσσίας ( το ιστολόγιο με το οποίο έγιναν γνωστοί οι οπαδοί του) αλλά εν έτη 2020 ο Απόστολος Στασινόπουλος είναι Αντιδήμαρχος και δήμαρχος ο Γιώργος Χατζηδάκης επειδή προφανώς και ουδείς ενδιαφέρεται για τις συκοφαντίες και ανοησίες που γράφουν. Εμείς πάντως δεν γνωρίζουμε κανέναν που επί 10 ολόκληρα χρόνια να μην καταλαβαίνει πως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όχι η λάσπη στον ανεμιστήρα.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: