ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δείτε Live τους λαϊκιστές και ψεύτες που επικαλούνται θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία μας

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Δείτε Live τους λαϊκιστές και ψεύτες που επικαλούνται θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία μας


Χωρίς να προσκομίζουν κανένα στοιχείο επικαλούνται προβλήματα υγείας των δημοτών μας . Στην ουσία σαμποτάρουν την επένδυση στο Ελληνικό , δεν θέλουν νέο νεκροταφείο στον Υμηττό και  ασύστολα λαϊκίζουν. Μιλάνε για τους δήθεν αγώνες της αριστεράς και θα ζητάνε ψήφους
Νεοδημοκρατών το 2023. Πιο ξεφτυλισμένες τοποθετήσεις από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς Νεοδημοκράτης που σαφέστατα στηρίζει το σχέδιο της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Κωστή Χατζηδάκη που θέλει επιτέλους να λύσει χρόνια προβλήματα που έχει γεννήσει ο λαϊκισμός δεξιός και αριστερός.

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Η Πόλη που Θέλω" όχι μόνο σαμποτάρουν το νέο νεκροταφείο και την αναβάθμιση του ΚΥΤ στον Υμηττό αλλά θεωρούν πως με τον τρόπο αυτό θα πάρουν αριστερές ψήφους λες και είναι ηλίθιοι οι πολίτες να μη γνωρίζουν πως η φιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ έφερε αυτό το σχέδιο προς διαβούλευση για να φέρει το νέο Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό που θα φέρει επιτέλους ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Ωραίος ο κ. Ασβεστάς που είπε ξεκάθαρα πως χωρίς αναβάθμιση του  ΚΥΤ σε 400 Kw  νέο νεκροταφείο δεν υπάρχει. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν θέλει ούτε νέο νεκροταφείο αλλά ούτε αναβάθμιση του ΚΥΤ. Άλλωστε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ λέει ξεκάθαρα πως πρέπει η καύση των νεκρών να κερδίσει οπαδούς αντί να ψάχνουμε ελεύθερη γη για νεκροταφεία.

Η δική μας ξεκάθαρη θέση είναι ΝΑΙ σε αναβάθμιση σε 400 Kw του ΚΥΤ με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την υγεία των δημοτών και φυσικά



ΝΑΙ στο νέο νεκροταφείο ΔΙΠΛΑ στο αναβαθμισμένο ΚΥΤ. Εάν υπάρχει θέμα υγείας που δεν θατο λένε βέβαια οι "ψεκασμένοι", αλλά επιστημονικές μελέτες, τότε πάμε σε υπογειοποίηση όπως άλλωστε προβλέπει και το προς συζήτηση σχέδιο που ήρθε προς διαβούλευση από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωραία -για όσους είναι αντικαπιταλιστές και κατά της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- και η τοποθέτηση της κ. Τσατσούλη που δεν θέλει κανένα κομμάτι "τυρί" του Υμηττού σε κανέναν ιδιώτη. Εάν πιστεύαμε σε Σοβιετίες θα την είχαμε και εμείς ψηφίσει γιατί προφανώς και ξέρει να τοποθετείται ΞΕΚΑΘΑΡΑ για όσα εκείνη πιστεύει. Σας το έχουμε γράψει και πάλι , όσοι θεωρείται πως ο Κιντής ήταν ένας καλός δήμαρχος ψηφίστε την κ.Τσατσούλη. Είναι 1000 φορές καλύτερη από εκείνον και ως δήμαρχος κάτι θα έκανε και δεν θα άφηνε όπως ο αείμνηστος 12 χρόνια να πάνε τελείως χαμένα μόνο κάνοντας καταλήψεις σε ιδιωτικές εκτάσεις που κατέληξαν τελικά μετά από 40 χρόνια στην ΕΤΑΔ.

Και βέβαια πολύ σωστά είπε η κ. Τσατσούλη πως το ΚΚΕ πάλεψε και κέρδισε αυτό που αποκαλούν Δημόσια Περιουσία αφού τέτοιου είδους καταλήψεις δεν θα μπορούσε να κάνει ουδείς άλλος δήμαρχος  που σέβεται την Αστική Δημοκρατία και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία.

Όσοι δεν στηρίξουν το Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό απλώς είναι  μη δεξιοί που αναζητούν εύσημα από δήθεν αριστερούς αγώνες που βλάπτουν την ανάπτυξη στη χώρα μας άρα είναι απέναντι σε όλη την κοινωνία. Όπως και ο δήμος μας έμεινε πίσω επειδή επί 12 χρόνια είχε επιλέξει να έχει έναν κομμουνιστή δήμαρχο.

Τέλος όταν φτιάχνονταν το 150αρι ΚΥΤ στον Υμηττό η τότε διοίκηση του Θεόδωρου Γεωργάκη ήταν στην ίδια θέση με τα ΜΑΤ άρα η "επαναστατικότητα" του κ Ψυρρόπουλου έρχεται σε αντίθεση με τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει.  Το ίδιο συμβαίνει και με κάποιους κεντροδεξιούς που κρύβονται πίσω από αγώνες της αριστεράς που έβλεπαν πάντα  από μακριά και επικροτούν άκριτα τώρα παραποιώντας αλλά μόνο για τους αφελείς την ιστορία της πόλης.

Με τους ίδιους μύθους και σήμερα παλεύουν να χάσουμε και το νέο κοιμητήριο στον Υμηττό, σαφέστατα δεν θέλουν την επένδυση στο Ελληνικό ( που θα υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο τον δήμο μας ) αλλά θα ωφελήσει την χώρα ,και στην ουσία ανοίγουν το δρόμο στο να χτιστούν νέες αριστερές πολιτικές καριέρες στο δρόμο μιας "επαναστατικότητας" που οδήγησε την χώρα μας σε χρεοκοπία.

Μανιάτης σε ρόλο Άρη Βελουχιώτη λοιπόν  και από πίσω θλιβερές ουρές της αριστερής παραφροσύνης οι Ευσταθίου - Αραμπατζής που δεν έχουν το σθένος να πουν πως για πρώτη φορά ήρθε ένας υπουργός με πολιτικό θάρρος να αξιοποιήσει τον Υμηττό που τον είχαν καταντήσει άβατη ζούγκλα οι δήθεν οικολογικές πολιτικές πολλών κυβερνήσεων.

Άμα θεωρούν κάποιοι πως θα βγούμε από την κρίση με συνταγές σοσιαλισμού ας το πουν ξεκάθαρα στους δημότες μας . Άλλωστε και το 2023 θα παρακολουθούν από τα έδρανα της αντιπολίτευσης όσους έκαναν "αγώνες" για να μην αλλάξει ποτέ η χώρα μας κατηγορία.

Η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε μετά από 20 χρόνια καθυστέρησης στην Επένδυση του Ελληνικού εφευρίσκει νέους τρόπους για να μην γίνει ΠΟΤΕ. Γιατί προφανώς και χωρίς ενέργεια ουδείς θα φτιάξει τίποτα στο Ελληνικό παρά 1-2 κτίρια και θα σηκωθεί να φύγει. Άρα με ένα καζίνο, ένα ξενοδοχείο και ένα Mall κλείσαμε και το παραμύθι της Φαραωνικής επένδυσης αφού άλλωστε πλέον έχει κουράσει τους πολλούς ακόμα και αυτούς που το πίστεψαν!

Ωραία η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου κ Ηλία Πανταζόπουλου ( Πρώτα η Ηλιούπολη) που ζήτησε από την δημοτική αρχή να ζητήσει την βοήθεια του Δημόκριτου για την επικινδυνότητα ή μη   της ακτινοβολίας από το ΚΥΤ για να μην λέει ο καθένας χωρίς επιστημονικά στοιχεία ό,τι θεωρεί ή νομίζει. Είπε μάλιστα πως η ηλιακή ακτινοβολία είναι πιο επικίνδυνη κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος από τις πολλές μελέτες που έχουν γίνει.

ΥΓ: Εάν ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης εμμένει στη θέση του για μη αναβάθμιση του ΚΥΤ στον Υμηττό είναι σίγουρο πως δικό μας τουλάχιστον Κοιμητήριο δεν θα δούμε.

Άρα όσοι  σήμερα πήγαν στο δημοτικό συμβούλιο εναντίον της επένδυσης του Ελληνικού στην ουσία έπαιξαν ένα παιχνίδι λαϊκισμού που δεν θα ωφελήσει την ούτε την χώρα αλλά ούτε και την πόλη.

Ας πάνε λοιπόν οι δήμοι Αργυρούπολης- Ελληνικού και Ηλιούπολης κόντρα στο νέο Προεδρικό διάταγμα και θα καλοπεράσουν αφού οικονομικά εξαρτώνται από τις ετήσιες επιχορηγήσεις του κρατικού προϋπολογισμού.

Θεωρώ βέβαιο πως μόνο έτσι οι δήμαρχοι θα πάψουν να λαϊκίζουν και να εμποδίζουν την χώρα μας να προχωρήσει. Άλλωστε οι ΟΤΑ ήταν και είναι πηγές διαφθορές και κύριοι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας μας.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: