ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέχρι τέλους με τους "σάπιους" συκοφάντες μας

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Μέχρι τέλους με τους "σάπιους" συκοφάντες μας

23 Αυγούστου 1939 και Κόκκινος και Μαύρος Φασισμός υπογράφουν σύμφωνο ΦΙΛΙΑΣ και μη επίθεσης 


Εδώ και μήνες οι αναγνώστες μας που έχουν ίδια ιδεολογική προέλευση με εμάς μας ζητούσαν να γίνουμε πιο "σκληροί" με όσους εδώ και χρόνια στέκονται μονίμως απέναντί μας. 



Μας έλεγαν και έχουμε φυσικά δεκάδες τέτοια μηνύματα πως έστω και η διαδικτυακή μας φιλία με "κατίνες" , "φάλαινες" , "ψεκασμένους" , "Σταλινοφασίστες", "ποινικούς" , και "φίλους τρομοκρατών" καθιστούσε στα δικά τους μάτια τουλάχιστον υποκριτική την προσπάθεια που κάνουμε ανηλεώς να γκρεμίσουμε από την πόλη μας τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό.

Εμείς τους λέγαμε πως ξεκάθαρα γράφουμε πως δεν είμαστε υπέρ της συναίνεσης μεταξύ ανθρώπων που δεν έχουν ως κοινή βάση την ΠΙΣΤΗ στην Αστική μας Δημοκρατία αλλά θεωρούσαμε πως κάποιες περιπτώσεις συνδημοτών μας δεν είχαν διαβεί τον ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ και υπήρχε από την δικιά μας πλευρά τουλάχιστον η καλή διάθεση να ακούσουμε τις αιτιάσεις τους με μοναδικό μας βέβαια σκοπό να τους επαναφέρουμε όχι σε μια επιφανειακή "νομιμότητα" αλλά στον απόλυτο σεβασμό των κανόνων που επιβάλλει η Αστική μας Δημοκρατία.


Άλλωστε πρώτοι καταγγείλαμε ως μέσο τις κατσαπλιάδικες και επιζήμιες λογικές του πρώην δημάρχου Δημήτρη Κιντή όσον αφορά το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας , και πρώτοι επίσης δεν δείξαμε καμία ανοχή σε όσους θεωρούν ακόμη και σήμερα ευπατρίδη τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα που ζημίωσε την πόλη μας με τις επιζήμιες επιλογές τους. Κυρίως βέβαια δεν είναι ανεκτό από εμάς κανένας θετικός λόγος για όποιον υπηρέτησε τις ερπύστριες εις βάρος της Αστικής μας Δημοκρατίας.

Άλλωστε οι φασιστικές παρακαταθήκες που άφησαν και οι δύο τους στην πόλη είναι εμφανείς αφού συνετέλεσαν και οι δύο εξίσου στο να υμνούν αυταρχικά καθεστώτα που "βίασαν" την Δημοκρατία για να πιάσουν καρέκλα.

Ο πρώτος την έπιασε με την ψήφο και ανοχή του Ηλιουπολίτικου λαού και ο άλλος εκμεταλλευόμενος την συμπάθεια του χουντικού καθεστώτος που είναι συνυπεύθυνο μαζί με την τότε πολιτική ηγεσία του νησιού για την τραγωδία στην Κύπρο.

Οι προσπάθειές μας προφανώς που παρεξηγήθηκαν κατά καιρούς από τους υποστηρικτές της προσπάθειάς μας δεν είχαν για εμάς κανένα όφελος αφού όταν συνομιλείς με οπαδούς δολοφόνων δεν θα αργήσεις κάποια στιγμή να γίνεις το θύμα τους.

Επειδή τελικώς σκοπός του δικού μας ΜΜΕ είναι εκτός από να γκρεμίζουμε με στοιχεία μύθους της πόλης το καλό χωρίς εισαγωγικά και αστερίσκους της πόλης που οφείλει να σέβεται τους θεσμούς ακούμε έστω και με καθυστέρηση τους συναγωνιστές μας εφαρμόζοντας μηδενική ανοχή σε όσους ντύνονται την προβιά της "νομιμότητας" για να καταλύσουν εκ των έσω Αρχές και Αξίες που υπηρετεί με συνέπεια αυτό το ΜΜΕ.

Αφήνουμε λοιπόν πίσω μας όσους πατάνε σε δύο βάρκες και προχωράμε με τους πολλούς που δεν θέλουν να έχουμε καμία "επαφή" με όσους αποδεδειγμένα και δημόσια αμφισβητούν τον δυτικό τρόπο ζωής θέλοντας ως "αγανακτισμένοι" ή δήθεν ενεργοί πολίτες να οδηγήσουν τον δήμο μας σε μεγαλύτερη απαξίωση.

Επειδή μάλιστα τον Ρουβίκωνα έχουν περάσει ήδη κομματικά στελέχη της κεντροδεξιάς υιοθετώντας τα ψεύδη και τις ιδεοληψίες της αριστεράς σε βασικά θέματα ας γνωρίζουν πως η επίδειξη μιας  κομματικής ταυτότητας δεν είναι αρκετή για εμάς για να συνταχθούμε στο πλευρό τους.

Σήμερα γίνεται ένα δημοτικό συμβούλιο που προφανώς αφορά ένα σημαντικό για την πόλη μας θέμα όπως αυτό του νέου νεκροταφείου και ήδη δεν υπάρχει καμία κεντροδεξιά παράταξη της πόλης να υπερασπιστεί την σωστή κυβερνητική πολιτική στο θέμα της αξιοποίησης του Υμηττού.

Είναι εμφανές πως η εν γένει παρουσίας τους και ο δημόσιος λόγος τους για ένα σωρό θέματα τους καθιστά ουρά της αριστεράς στην πόλη συνεχίζοντας μια παράδοση που έχει ως αποτέλεσμα από το 1974 έως σήμερα να έχει εκλεγεί μόνο ένας κεντροδεξιός δήμαρχος ο Γιάννης Αναγνώστου.



Αυτό συμβαίνει και θα συμβεί και στο μέλλον γιατί απουσιάζει με κεντροδεξιά παράταξη που να υπερασπίζει όσα εδώ και δεκαετίες έχουν επικρατήσει παγκοσμίως αλλά αρέσκεται στον συγχρωτισμό όσων έχουν διαβεί τον Ρουβίκωνα πολεμώντας κάθε θετική εξέλιξη για τον δήμο μας.

Έτσι φορώντας σήμερα το κουστούμι του "επαναστάτη" θα συμβαδίσουν με τους "ψεκασμένους" που διαδίδουν πως κινδυνεύει η υγεία μας από την αναβάθμιση του ΚΥΤ στον Υμηττό σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μια αλήθεια που λέει πως η λειτουργία του ΚΥΤ παρά την πολιτική απόφαση και όχι με βάση το δίκαιο έλαβαν δικαστικοί που δεν τιμούν το λειτούργημά τους δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο για την υγεία των δημοτών μας.

Τους καλούμε μάλιστα να επισκεφτούν οποιοδήποτε δυτικό κράτος για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι πως είναι κατασκευασμένα αντίστοιχα Κέντρα Υψηλής Τάσης ή ακόμα και Πυρηνικά Εργοστάσια . Φανταζόμαστε μάλιστα τι θα γίνονταν εάν και η χώρα μας προχωρούσε στην κατασκευή ενός τέτοιου για την παραγωγή ενέργειας.

Τα μισά κράτη μέλη της Ε.Ε διαθέτουν πυρηνικά εργοστάσια όπως π.χ  :Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σλοβακία, Φινλανδία, Σουηδία και φυσικά το Ηνωμένο Βασίλειο που δεν αποτελεί πλέον μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άλλωστε η υπογειοποίηση που προβλέπεται και στο προς διαβούλευση σχέδιο που έφερε η κυβέρνηση εξαφανίζει τις αιτιάσεις όσων επιμένουν πως το Κράτος δολοφονεί!

Γιατί στην ουσία αυτό λένε θεωρώντας πως σε θέσεις ευθύνης βρίσκονται εγκληματίες και διεφθαρμένοι που θέλουν να αφανίσουν τον πληθυσμό μιας πόλης κάτι που φυσικά δεν έχει καμία λογική βάση.

Αντίθετα βγάζει μάτι το γεγονός πως σε δημαρχιακές καρέκλες έχουν κάτσει λαϊκιστές που έκαναν πολιτική καριέρα "πουλώντας" επενδύσεις και σήμερα έρχονται να συμμαχήσουν με όσους μέχρι χθες κατηγορούσαν για εμπόδια στο να αναπτυχθεί η χώρα μας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας που έχει η χρεοκοπημένη οικονομία μας ανάγκη.

Μόνες αθώες τους "αίματος" θεωρούμε τις οικολογικές οργανώσεις που βέβαια θέλουν να μας οδηγήσουν σε κοινωνίες που η χρήση κινητών τηλεφώνων, η χρήση αυτοκινήτου αλλά και το ένα κυβικό τσιμέντο μέσα σε δασική έκταση θεωρείται  έγκλημα. Με αυτούς εμείς δεν έχουμε θέμα εφόσον μας προτείνουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής τον οποίο βέβαια εμείς δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Ας κοιτάξουν όμως δίπλα τους τους ευκαιριακούς τους συμμάχους γιατί προφανώς δεν μπορείς να πηγαίνεις να ψηφίζει κόμματα με άλλη ατζέντα και να έρχεσαι σήμερα και να κλαις για την αναβάθμιση του ΚΥΤ στον Υμηττό από τις 150 Kw στις 400 Kw.

Θεωρούμε πως και σήμερα θα αποφασίσουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις στην απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό και παράλληλα θα ζητάνε κάποιες το νέο διαδημοτικό νεκροταφείο!

Το τι θα γίνει το ξέρουν ήδη καλά . Αναβάθμιση του ΚΥΤ και νέο διαδημοτικό Κοιμητήριο δίπλα. Πως μπορεί να αποφευχθεί αυτό για όσους δεν το θέλουν; Με συνεχείς κινητοποιήσεις , συγκρούσεις με τα ΜΑΤ , και εν γένει με "επαναστατική" γυμναστική ενάντια στο να γίνει κάτι ωφέλιμο για την πόλη.

Όσοι λοιπόν σήμερα υποκριτικά θα ταχθούν στο πλευρό των οικολόγων και της ΚιΠΗ πρέπει και αύριο να είναι μαζί τους στους "λαϊκούς" αγώνες .

Σε αυτούς τους "αγώνες" που μας οδηγούν ως χώρα πίσω και όχι φυσικά μπροστά εμείς όπως και στο θέμα με την Δημόσια Περιουσία θα σταθούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ απέναντι.

Τα αποτελέσματα με την Δημόσια Περιουσία τα είδαμε και τα πληρώσαμε ως δήμος πολύ ακριβά , τα σημερινά τους τερτίπια θα τα πληρώσουν οι επόμενες γενιές που προφανώς δεν θέλουν την χώρα μας Αλβανία επί Χότζα ή ΕΣΣΔ επί Στάλιν.

Ας καταφύγουν λοιπόν στη Δικαιοσύνη που αυτοί την φορά δεν θα βρουν πρόθυμους αφού όλοι έχουν καταλάβει πως λειτουργούσε για δεκαετίες στη χώρα μας και ήρθε η στιγμή και αυτή να αλλάξει .

Άλλωστε για το λουτρό αίματος της κόκκινης τρομοκρατίας των δεκαετιών του 1980 και 1990 έχει ευθύνες που ποτέ δεν της αποδόθηκαν από την Πολιτεία. Αποφάσεις με βάση ιδεοληψίες ή χρηματισμό δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές σε ένα κράτος που ανήκει στη Δύση. Αυτό ας το καταλάβουν καλά στο δικαστικό σώμα που συνομιλούσε και έβγαζε αποφάσεις ( θα δείτε σε μερικές μέρες το πόρισμα της ΕΥΠ για την διαφθορά σε ΕΛ.ΑΣ και Δικαιοσύνη) όπου Εισαγγελείς συνομιλούν με τον Δημήτρη Μάλαμα για μια σειρά υποθέσεων και στο τέλος ζητάνε να τους σταλούν και τα "γλυκά" τους στο σπίτι!

Κάνοντας λοιπόν πράξη το "άδειασμα" που μας ζήτησαν οι συναγωνιστές μας θα μας δείτε να ξεφορτωνόμαστε ακόμα και διαδικτυακούς "φίλους" αφού εάν διαβείς τον Ρουβίκωνα δεν υπάρχει επιστροφή!

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι ιστορικές όταν υπεγράφη στην Μόσχα στις 23 Αυγούστου 1939 σύμφωνο μη επίθεσης ανάμεσα στην κομμουνιστική ΕΣΣΔ και στη Ναζιστική Γερμανία γνωστό ως σύμφωνο Ρίμπεντροπ - Μολότοφ από τα ονόματα των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

Στην πόλη μας τέτοιες συμμαχίες έχουμε δει άπειρες φορές αφού φυσικά για κάποιους αδαείς με την πολιτική ο συγχρωτισμός με γνωστούς Σταλινοφασίστες της πόλης είναι "αναγκαίος" για να χτυπηθεί η εκάστοτε δημοτική αρχή. Βέβαια δεν είδαμε στη πόλη μας και κανέναν δεξιό δήμαρχο σαν τον Νίκο Χαρδαλιά όταν ήταν στο Βύρωνα που έστειλε για πάντα στα σκουπίδια της Ιστορίας τους κομμουνιστές της πόλης του.

Εδώ βλέπουμε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο ακόμα και την μοναδική φορά που έγινε κεντροδεξιός δήμαρχος ο Γιάννης Αναγνώστου βρήκε να τιμήσει με άγαλμα τον οπαδό της πιο στυγνής δικτατορίας , δηλαδή του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: