ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο λαϊκισμός μεγάλου μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι επιζήμιος για τις ζωές μας

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Ο λαϊκισμός μεγάλου μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι επιζήμιος για τις ζωές μας



Όλες οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας συμφωνούν με τα όσα λέει η παραπάνω κάρτα που υπογράφει ο δήμαρχος μας Γιώργος Χατζηδάκης . 


Έτσι Χατζηδάκης - Ψυρρόπουλος- Ευσταθίου- Κοκοτίνης - και λοιπές δημοτικές παρατάξεις ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ πως πρέπει να απομακρυνθεί το ΚΥΤ στον Υμηττό. Ο λόγος πως συνειδητοποίησαν μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας του πως βλάπτει την υγεία μας ! 

Βέβαια δεν τους αφορά να μείνουμε χωρίς φως τα σπίτια μας (ήδη υπάρχουν διακοπές αφού οι ανάγκες δεν καλύπτονται από το 150 kw που υπάρχει εδώ και χρόνια στον Υμηττό), και αυτό γιατί "ποντάρουν"  πως καμία κυβέρνηση δεν θα άφηνε χωρίς ρεύμα όλη την Νότια Αττική. 

Γιατί υποστηρίζουν αυτές τις ασυναρτησίες; Προφανώς και επειδή γνωρίζουν πως σε ένα τμήμα του Ηλιουπολίτικου λαού που είναι "ψεκασμένο" αυτές οι "επαναστατικές" Ιδέες έχουν απήχηση. 

Με το καλό λοιπόν να υιοθετήσει η κυβέρνηση (δεν θα συμβεί αυτό δεν είναι τόσο ξεφτίλες)  τις αιτιάσεις δημάρχων που είναι παντελώς ανίκανοι να αντιληφθούν πως η χώρα μας δεν είναι διατεθειμένη να χρεοκοπήσει και πάλι. 

Τι θα γίνει; Μετά από κάποια συνεχόμενα black out στο γερασμένο δίκτυο της ΔΕΗ και όταν οι δήμαρχοι και οι υπάλληλοι των δήμων θα απειληθούν με οικονομική ασφυξία από την κεντρική διοίκηση , θα μείνουν στο βουνό μόνο όσοι έτσι και αλλιώς είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα και τρέφουν μίσος προς την Αστική μας Δημοκρατία. Δηλαδή θα το παλέψουν έως τέλους η Λαϊκή Συσπείρωση, η Μαχόμενη Ηλιούπολη και ίσως η παράταξη του κ. Σόφη , μαζί βέβαια με την ΚιΠΗ που άλλωστε δεν γουστάρει ούτε τα τσιμέντα για Εκκλησίες ( ξεκάθαρη επιλογή και να την διατηρήσουν ακόμα και τώρα που το οικολογικό κίνημα είναι παγκοσμίως στα κάτω του) . Τα έχουμε πει άλλωστε πως με όσους έχουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση εμείς ουδέποτε είχαμε πρόβλημα έστω και εάν είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την δική μας. 

Το κακό είναι πως στην δική μας πόλη δεν είναι ελάχιστοι οι τάχα επαναστάτες αλλά δεν ξεπερνούν και το 10% του συνολικού πληθυσμού της πόλης. Για όλους τους υπόλοιπους υπομονή και εμένα σε αυτούς φυσικά υπομονή . Και το ΚΥΤ θα αναβαθμιστεί σε 400 Kw και φυσικά θα γίνει νέο διαδημοτικό κοιμητήριο Ηλιούπολης - Αλίμου στον Υμηττό. 

Τι πετυχαίνουν οι "ψεκασμένοι"; Απλώς να μας καθυστερήσουν ακόμα για καμία 10ετία και να φορτώσουν με 3-4 μνημόνια την χώρα μας. Το κάνουν για την υγεία μας θα πουν κάποιοι αλλά εμείς προφανώς και δεν τρώμε σανό. 

Γιατί φυσικά και ο ΑΔΜΗΕ δεν είναι υποχρεωμένος να βρει εναλλακτικούς τρόπους ούτε θέλει κανείς από τους φορολογούμενους να πληρώσει περισσότερους φόρους για να κάνουν κάποιοι ΑΝΙΚΑΝΟΙ  "επαναστατικές" γυμναστικές. Αλλά αυτό δεν σας το λένε γιατί φυσικά για αυτούς το κόστος δεν έχει καμία αξία όσο οι ίδιοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και βολεμένοι. 

Τελικά ο μόνος σίγουρος τρόπος να κάνεις κάποιον να καταλάβει την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι να τον οδηγήσεις σε απόλυτη φτώχεια , γιατί προφανέστατα και όσο "αναπνέει" οικονομικά πάντα έχει την ελπίδα πως υπάρχουν λεφτόδεντρα και μαγικές λύσεις. Το πέτυχαν οι κομμουνιστές στα κράτη που εφάρμοσαν τις Ιδέες τους αναζητούν να κάνουν και τον δυτικό κόσμο σαν τις Σοβιετίες τους. 

Τώρα που ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι στο "πλευρό" του λαού και κατά ΚΥΤ και φυσικά και του νέου  νεκροταφείου στον Υμηττό να δούμε τι θα σκεφτεί η αντιπολίτευση για να τον κατηγορήσει; 

Αγκαλιά με τον Κωνσταντάτο (από γιάπις - Τσε Γκεβάρα) λοιπόν και ο Γιώργος Χατζηδάκης επέλεξε να γίνει Δημήτρης Κιντής και όχι Θεόδωρος Γεωγράκης. Γιατί ο Γεωργάκης ήθελε να αφήσει και κάτι να τον θυμόμαστε και άφησε αρκετά αλλά όχι τόσα για τα 16 χρόνια δημαρχίας του. Αλλά βέβαια και ο ίδιος θα αντιμετώπισε πολλούς "ψεκασμένους" και έτσι αφού δεν έχουμε θέση ευθύνης τον αφήνουμε να τον κρίνει απόλυτα δίκαια ο ιστορικός του μέλλοντος. 

Ο πρώτος (Δ.Κιντής ) δεν άφησε τίποτα θετικό για τον δήμο μας , ο δεύτερος  άφησε . Βέβαια για τους κομμουνιστές άφησε ο πρώτος τους αγώνες τους για την Δημόσια Περιουσία (το 2018 τελικά ευδοκίμησαν στέλνοντας 95 ακίνητα στην ΕΤΑΔ)  που τώρα πρέπει να γίνει δημοτική έτσι για να χτίσει και κανένας άλλος Κιντής  καμία πολιτική καριέρα, και να παρακαλάμε πάλι τους δανειστές μας για νέα δανεικά και προφανέστατα πλέον αγύριστα. 

Σε μια πόλη λοιπόν που ο Δημήτρης Κιντής ήταν ο αγωνιστής δήμαρχος ο Γιώργος Χατζηδάκης φαντάζει ο "ιδανικός" για να μας οδηγήσει με "ασφάλεια" έως το 2027. 

Μετά ακόμα και οι "ψεκασμένοι" θα καταλάβουν πως η ανάπτυξη δεν έρχεται με όσους προτιμούν ένα δάσος - ζούγκλα και όχι προσβάσιμο για  τους πολίτες . Η νέα Σ.Μ.Π.Ε για τον Υμηττό είναι και η μόνη που τον προστατεύει απλώς κάποιοι τον θέλουν "φαλακρό" ποντάροντας παράλληλα στην "ετοιμότητα" της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που όλη είδαμε σήμερα στο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος σε τι "υψηλά" επίπεδα ήταν και βέβαια όσο και εάν βελτιώθηκε η κατάσταση σε ένα χρόνο θαύματα δεν γίνονται. 

Για όσους λοιπόν πιστεύουν στα θαύματα και τις αυταπάτες ας συνεχίσουν τον ανέξοδο αγώνα τους. Εμείς ως ΜΜΕ δεν θα υποκύψουμε στον φθηνό λαϊκισμό και ξεκάθαρα θέλουμε και αναβάθμιση του ΚΥΤ στον Υμηττό και φυσικά νέο διαδημοτικό νεκροταφείο. 

Είναι από τα χρήσιμα τσιμέντα που θα πέσουν στον Υμηττό, ας το καταλάβουν και κάποιοι που μένουν  στα Αστυνομικά αλλά τους "πιάνει" και ο πόνος για το δάσος!

Η υποκρισία είναι "καλή"  αλλά δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας ,δεν φέρνει ανάπτυξη ,και ταιριάζει μόνο στους βολεμένους κρατικοδίαιτους και όχι σε φιλελεύθερους και πραγματικά ενεργούς πολίτες που θέλουν επιτέλους η χώρα μας να πάει μπροστά. Και τις λογικές των αντιδραστικών χωρίς αιτία της πλήρωσε αυτή η χώρα πολλές φορές στο παρελθόν. 

Γιατί με λύπη μας το λέμε πως όλες οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις θέλουν απλώς να συνεχιστεί μια Σοβιετία που εκτός από τον οικονομικό μας μαρασμό απειλεί με τους διεφθαρμένους "αρμούς" της την ίδια μας την Δημοκρατία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: