ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να δω τώρα τον κ. Κωνσταντάτο που τάϊζε σανό τους δημότες του να μετατρέπεται σε Κορτζίδη!

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Να δω τώρα τον κ. Κωνσταντάτο που τάϊζε σανό τους δημότες του να μετατρέπεται σε Κορτζίδη!


Στο κείμενο που ήρθε για διαβούλευση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος σχετικά  το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό φαίνεται όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι από εδώ  η ανάγκη μετατροπής του ΚΥΤ από 150 Kw σε 400 Kw. 


Μια μετατροπή που θα εξασφαλίσει ρεύμα στα Νότια Προάστια που έχουν ήδη πρόβλημα και φυσικά θα εξυπηρετήσει και την επένδυση στο Ελληνικό. 

Όσοι λοιπόν έφτιαξαν πολιτικές καριέρες πάνω στην επένδυση αυτή   όπως ο κ. Κωνσταντάτος θα πρέπει να πείσουν τους δημότες τους για την αναγκαιότητα αυτή αφού προφανώς και το υπουργείο έχει μελετήσει όλες τις αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και έχει εξασφαλίσει την ασφάλεια της υγείας των δημοτών που μένουν κοντά στο ΚΥΤ.

Οι κλειστές εγκαταστάσεις που ενδεχομένως και  να υπογειοποιηθούν εξασφαλίζουν την ασφάλεια της υγείας των δημοτών. Αυτά βέβαια για όσους δεν βλέπουν το κράτος ως αντίπαλο και δολοφόνο και  δεν διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας . 

Για όλους τους άλλους και είναι πολλοί στο δήμο μας θα πεθάνουμε όλοι από καρκίνο αλλά παράλληλα διαμαρτυρόμαστε για τις συχνές διακοπές ρεύματος που οφείλονται πρωτίστως στο 150 Kw που δεν μπορεί ήδη να εξυπηρετήσει τα Νότια Προάστια πριν καν ξεκινήσει η επένδυση. 

Έτσι ο κύριος Κωνσταντάτος αλλά και άλλοι δήμαρχοι που πούλαγαν σανό στους δημότες τους πρέπει να τους πείσουν πως το 400 Kw πρέπει να γίνει ή ακόμα χειρότερα όσοι  δήμαρχοι όπως και δικός μας μιλούσαν για απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό θα πρέπει  να ξεκινήσουν την "επαναστατική" τους γυμναστική. 

Αποτέλεσμα αυτής θα είναι να δικαιωθεί ο κ. Κορτζίδης αλλά και όσοι θέλουν στη χώρα μας να μην γίνει καμία επένδυση αφού προφανώς και δεν μπορεί να ζητάς καζίνο και ξενοδοχεία χωρίς ως κράτος να έχεις εξασφαλίσει να φτάνει εκεί ρεύμα. 

Θα αρχίσουν πάλι οι περιβαλλοντικές οργανώσεις να προτείνουν άλλες λύσεις που και χρονοβόρες είναι και εκτοξεύουν το κόστος που φυσικά θα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος. Βασικά το πολλαπλάσιο κόστος δεν θα ήταν θέμα εάν πράγματι κινδύνευε η ζωή μας , το θέμα είναι ποιος μπορεί να περιμένει άλλα 10 χρόνια για μια επένδυση που θα έπρεπε να είχε ήδη ολοκληρωθεί. 

Για ακόμη μια φορά η πόλη θα ζήσει το νέο παραμύθι αντίστοιχο της Δημόσιας Περιουσίας και φυσικά μετά από 50 χρόνια που δεν θα ζούμε ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει πως η χώρα μας έχασε ακόμα μια ευκαιρία για μια μεγάλη επένδυση. Οι κορμοράνοι θα βγουν και πάλι βόλτα για όσους είναι Παναθηναϊκοί καταλαβαίνουν και οι καταστροφολόγοι θα αναζητούν τηλεοπτικό παράθυρο να βγουν και δεν θα βρίσκουν. 

Γιατί οι καιροί άλλαξαν και οι ασυναρτησίες πλέον δεν πουλάνε και δεν ακολουθούνται από κανένα μεγάλο ΜΜΕ. 

Θεία δίκη θα πείτε αφού άλλωστε οι πολλοί τρώνε αμάσητα όσα κάποιοι "ψεκασμένοι" τους σερβίρουν και στο τέλος θα πεθάνουν από πείνα αφού χωρίς επενδύσεις, θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται και το κράτος μας ως χρεοκοπημένο από το 2010 αδυνατεί να συντηρεί με επιδόματα όσους δεν έφυγαν και έμειναν εδώ να το παλέψουν. Να παλέψουν τι ακριβώς; Τους "ψεκασμένους" που άρχισαν ήδη τα κόκκινα εμβατήρια; 

Άρα το επόμενο διάστημα αγκαλιά Κορτζίδης - Κωνσταντάτος κατά της επένδυσης του Ελληνικού αφού προφανώς και χωρίς αναβάθμιση ΚΥΤ  και ρεύμα τίποτα δεν θα γίνει. 

Μπορεί να το "στρίψει" βέβαια ο Κωνσταντάτος μου λένε κάποιοι ,  αλλά ως γνήσιος Κεφαλονίτης θα επιμείνει αφού άλλωστε δεν έχει και τίποτα να χάσει . Χαμένοι θα βγούμε εμείς με τις καθυστερήσεις σε κάτι που πρέπει να γίνει για το καλό όλων μας . Ακόμα και αυτών που μένουν κοντά στο ΚΥΤ αφού και αυτοί χωρίς ρεύμα δεν ζουν μέρα. 

Για εδώ μην φοβάστε σύσσωμη δημοτική αρχή και η  αντιπολίτευση θα είναι κατά της αναβάθμισης του ΚΥΤ παρόλο που προβλέπεται και Νεκροταφείο δίπλα και έτσι θα μείνουμε χωρίς νέο Νεκροταφείο και με συνεχείς διακοπές ρεύματος επειδή κάποιοι θα μιμηθούν τον αείμνηστο Δ. Κιντή και θα χτίσουν πολιτικές καριέρες εις βάρος της πόλης μας ,και όσων "ψεκασμένων" τους ακολουθήσουν αλλά  ΑΤΥΧΩΣ  και όλων όσων ξεκάθαρα λέμε 

ΝΑΙ  στο νέο νεκροταφείο δίπλα από το ΚΥΤ στον Υμηττό & 

ΝΑΙ στην αναβάθμιση του ΚΥΤ σε 400 kw αφού θα ληφθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει η Ε.Ε για την υγεία μας. 

Ήδη κάποιοι πιστεύουν πως το 150 σκοτώνει επομένως με "ψεκασμένους" και λαϊκιστές εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο. 

Αρκετά μας στοίχησαν οι "αγώνες" τους αρκετά υποκρίθηκαν πως ενδιαφέρονται για την υγεία μας ας αφήσουν τις κινητοποιήσεις να πάμε επιτέλους ένα βήμα μπροστά μπας και γίνουμε και εμείς κανονικό δυτικό κράτος και όχι Σοβιετία. 

Είδα πριν λίγο ανακοίνωση δημοτικού συμβούλου του Κωνσταντάτου και γελάω. Ειλικρινά τόσο υποκρισία από τους δήθεν "προστάτες" της υγείας μας δεν την αντέχω. 

Περαστικά σε όσους έχουν ήδη ανέβει στα "άρματα" τους για πόλεμο αφού μετά από 40 χρόνια όπως και με την Δημόσια Περιουσία απλά θα χλευάζονται από τον ιστορικό του μέλλοντος. 

Όσοι πιστεύετε πως το ΚΥΤ είναι θάνατος βγείτε στους δρόμους αψηφώντας τον covid-19 . Άλλωστε δεν υπάρχει όπως λένε και οι "ψεκασμένοι" που βλέπουν θάνατο μία στο ΚΥΤ , μία στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά όχι στη χρεοκοπία που έρχεται αφού σαμποτάρουν όλες τις προσπάθειες που γίνονται για επενδύσεις. 

Άρα αφήνουμε τις περικεφαλαίες για εισβολή στην Πόλη και βγαίνουμε βόλτα στον Υμηττό μαζί με το ΠΑΜΕ και την καταστροφική αριστερά για να χτυπηθούμε με τα ΜΑΤ που θα φυλάνε τις εργασίες όποτε και εάν  αρχίσουν. 

Το έργο το είχαμε δει και παλιά με τους "συνήθεις υπόπτους" που κατάντησαν τον δήμο μας στα σημερινά του χάλια και οδήγησαν την χώρα μας στην χρεοκοπία. 

Γιατί όσο και εάν σας τσάντισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τα λεφτά προφανέστατα και δεν τα έφαγαν οι 300 της Βουλής αλλά οι πάνω από 1.000. 000 δημόσιοι υπάλληλοι ενός αδηφάγου και σπάταλου κράτους 

Συντάξεις στα 40 με το πάλαι ποτέ ορθόδοξο ΠΑ.ΣΟ.Κ και κινητοποιήσεις με το ΠΑΜΕ αφού άμα είσαι "ψεκασμένος" βλέπεις τον θάνατο στο ΚΥΤ αλλά όχι μέσα στο σπίτι σου, που απαιτείς να έχεις ρεύμα χωρίς διακοπές για να ζεις πολιτισμένα. Παράλληλα θες να διαφημίζεις και κράτη παρίες αλλά δεν ζεις εκεί αλλά ατυχώς για την χώρα μας εδώ. 

Υψώστε λοιπόν τις κόκκινες παντιέρες της υποκρισίας και της ψευτιάς για ακόμη μια φορά ταίζοντας αριστερό σανό που θα κουβαλάνε για ακόμη μια φορά κάποιοι που δηλώνουν δεξιοί αλλά μονίμως αδέξιοι που μάλλον δεν έχουν καταλάβει ακόμα ποιο κόμμα έφερε για διαβούλευση όλα που διαβάζετε πατώντας την εικόνα αυτού του κειμένου. 

Σας αφήνουμε λοιπόν στους "αγώνες" σας αλλά όχι σιωπώντας για τις αηδίες που διαβάζουμε ήδη στα social media και αφορούν το συγκεκριμένο θέμα . 

Να τονίσουμε πως τόσο η κυβέρνηση όσο και ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης  έχουν αποδείξει και με τον covid-19 πως παίρνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουν την υγεία μας. Αλλά στο τέλος της διαδρομής όσοι ασχολούνται με την πολιτική και θέλουν να είναι σοβαροί πρέπει να αποφασίσουν πότε θα είναι πιο πολλά τα φέρετρα, και κυρίως από ποια αιτία.

Γιατί προφανώς και ο χαβαλές είναι καλός όταν έχεις δουλειά και σταθερό μισθό αλλά τραγικός όταν παλεύεις να πείσεις ζαίους και κομμουνιστές πως χωρίς επενδύσεις δεν δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και θα πεθάνουμε όλοι μας αφού λεφτά δεν υπάρχουν! Ούτε λεφτόδενδρα και ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ δεν γίνεται στα λεφτά που σου δάνεισαν για να μην χρεοκοπήσεις άτακτα και πεθάνει ένα τμήμα του πληθυσμού της χώρας. 

Αυτή την φορά δύσκολα θα βρεθούν τα κορόϊδα να μας δανείσουν και πάλι αφού εάν δεν το κατάλαβαν έχουν ήδη χάσει τα λεφτά τους! 

Το ξέρουν και οι ίδιοι και για τον λόγο αυτό αναμένουν την κατάλληλη ευκαιρία να μας απαλλάξουν από τα μνημόνια της υποταγής και να μας κάνουν Βενεζουέλα με 3-4 ώρες ρεύμα την ημέρα. 

Γιατί καλός ο σοσιαλισμός όταν ζεις μακριά του αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα καλύτερη. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: