ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος στον Προφήτη Ηλία

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Ο Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος στον Προφήτη Ηλία


Δεν έφαγε αμάσητο το παραμύθι των αριστερών και κάποιων  "δεξιούληδων" της πόλης μας που τους ενοχλεί ο νέος ιερός ναός στον  Προφήτη Ηλία και ήρθε παραμονή (χθες)  της γιορτής του Προφήτη Ηλία να τιμήσει την μνήμη του προφήτου που εορτάζουμε σήμερα. Μιλάμε βεβαίως για τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο (φωτογραφία πάνω)
Λόγια για τον νέο ναό έχουμε ακούσει και από άλλους βουλευτές της ΝΔ . Το θέμα είναι πράξεις και παρουσίες αφού ο ναός λειτουργεί κάθε Κυριακή και περιμένει τους πιστούς αλλά κυρίως τους πολιτικούς ταγούς να δείξουν πως είναι δίπλα σε Ελλάδα και Ορθοδοξία ή έστω σε Χριστιανισμό. Γιατί για εμάς ο διαχωρισμός Ορθοδόξων και Καθολικών δεν νοείται εν έτη 2020.

Θέλουμε να δούμε και άλλους πολιτικούς στο ναό από τον χώρο της κεντροδεξιάς  και κυρίως τους Νίκο Δένδια , Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Άννα Καραμανλή, Διονύση Χατζηδάκη, Χάρη Θεοχάρη, Τάκη Θεοδωρικάκο, Σοφία Βούλτεψη και όσους δώσουν την μάχη με τη ΝΔ στις εκλογές στα Νότια Προάστια ή ορθότερα στον Νότιο Τομέα .  Η παρουσία τους μόνο καλό θα τους κάνει ενώ η απουσία τους δεν θα έχει κανένα όφελος για αυτούς. Άλλωστε ουδείς δεξιός που δεν είναι αδέξιος δεν θα τολμούσε ΔΗΜΟΣΙΑ να ισχυριστεί πως από όλα τα τσιμέντα του Υμηττού τον ενόχλησαν αυτά της Εκκλησίας στον Προφήτη Ηλία.

Να τους θυμίσουμε πως εάν περάσουν οι μήνες και δεν γίνουν πρόωρες εκλογές  με λίστα θα αναζητούν και πάλι τις ψήφους και των πιστών που και  σε αυτή την πόλη είναι οι περισσότεροι. Ακόμα και αυτοί που δεν τηρούν απαρέγκλιτα τους ιερούς κανόνες δεν θέλουν με τίποτα να γκρεμιστεί ο ναός που χτίστηκε από τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου και που θα καλύψει πνευματικές ανάγκες που έχει μια πόλη που ξεπερνάει τους 100.000 κατοίκους με την πλειοψηφία τους να δηλώνουν τουλάχιστον Χριστιανοί.



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: